Miami..eiku Helsinki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka kuvasta näyttää että olen Miamissa, mutta ihan Helsingissä olen. Huomasin Instagramista kesällä, että Eira on saanut uuden terassin, Hernesaaren Rannan. Kavereilta jo kuulin, että kyseessä on ehkä hieman nuoremman väen suosikki, mutta kävin siellä eilen illalla silti syömässä. Jep, ehkä hivenen nuorta porukkaa, mutta muuten tosi kiva paikka. Tekopalmut ja muut olisin ehkä jättänyt pois, mutta muuten terassi oli minusta tosi kaunis ja tuo kivasti uutta Helsingin rannoille.

hel4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin jonkin aikaa sitten Instagramista Efva Attlingin Take no shit -korun. Hevosenkenkään on siis kirjoitettu teksti,  “take no shit”.  Siro koru, mutta Efvan tapaan se sisältää ison viestin. Minulla on monia Efvan koruja ja nimenomaan käsikoruja. Koru liittyi siis hopeakorukokoelmaani muiden korujen rinnalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA7

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun eilen oltiin ns. Suomen Miamissa, piti minun pukeutua sen mukaisesti. Eli Balmuirilta saatu ihana Panama-hattu kulkee mukana niin rannalla kuin kaupungissa. Loppukesän raikkaassa illassa piti tosin olla villatakki päällä, eli ihan missään Miamissa ei siis tosiaan oltu.

You may also like

14 Comments

 1. Olen myös ymmärtänyt, että käy vähän nuorempaa väkeä. Aivan ihana asu sinulla, harvoin kun näkee sinua farkuissa. Sanopas nyt kenen tuo sinun laukkusi onkaan, eikö siinä olekin hopeanväriset somisteet ? Kulta kun ei käy minulle laisinkaan.

  1. Harmillista, mutta jep hieman nuorempaa!

   Hassua, sillämolen aina farkuissa :D Laukku on Rebecca Minkoffin ja siinä on kultaiset somisteet, mutta ne ovat tosi haaleat.En nimittäin minäkään ole kullan kaveri.

 2. Aika hyvin ajoitit Suomi-visiittisi, pääsit nauttimaan aurinkoisesta Helsingistä ;)

  Tuo Hernesaaren ranta on aika kiva paikka – muovipalmut olisin itsekin jättänyt pois mutta mitäs pienistä. Kiva vaan kun uusia ideoita toteutetaan ja kehitetään kaupunkikuvaa.
  Huomenna ja lauantaina tuolla nurkilla pitäisi olla Steve McQueen drive-in elokuvailta klo 21 -> Tarkempaa tietoa ei netistä löydy mutta sain käteeni flyer-mainoksen elokuun alussa Helsinki Cruising autotapahtumassa, joten täytynee huomisiltana käydä hurauttamassa tuolla.
  Mattolaiturilla alkoi muuten viime viikolla ma-iltojen ilmaiset elokuvaillat. Kyllä elokuun kesäillat ovat mahtavia, toissailtana kävin Sunset sup -retkellä, auringonlasku ja kauniit kaupunginvalot – ihana kesä Helsinki!

  Kivaa Helsinki-visiittiä!

  1. Jep, olin onnekas kun oli hyvät kelit!

   Juuro näin. Olin tosi iloisesti yllättynyt!

   Kummitädin vakiopaikka on mattolaituri ja hän istuunsiellä kaiken vapaaaikansa.

   Kiitos, tulen pian takaisin!

 3. Hei,
  Mistä tuo jakkusi on? Sopisi muuten todella hyvin tuo asu syksymmällä uusien sinisten ylipolven saappaiden kanssa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*