Mia Höytö Cosmetics

Sain tässä hetki sitten aika kauniin paketin. Paketin sisältö on monella tavalla kaunis, niin ulkoisesti  ja sisäisesti, ja paketin sievä sisältö eheyttää myös käyttäjäänsä. Kyseessä on Mia Höytö Cosmetics, mikä on lähikosmetiikkaa parhaimmillaan. Tuotteet ovat nimittäin ensimmäinen Ecocert-sertifioitu suomalainen kosmetiikkamerkki. Eikös olekin upeeta?! Luonnonkosmetiikkaa kauniissa purkeissa ja hellyttävillä nimillä varustettuna. Olisiko tässä Suomen Mádara?

P1058443

Tuotteiden nimet ovat myös mielestäni kekseliäitä. Kuka nyt ei haluaisi silkkistä ihoa, unelmoisi täydellisen pehmeistä kasvoista tai valoisista silmänympäryksistä? Vaikka purnukat ovat aika samanlaisia, mutta sievät nimet yksilöivät ne käyttötarpeiden mukaan.

mia höytö

Olin ihan äärettömän onnellinen siitä miten nämä tuotteet oli brändätty. Nämä purkit näyttävät nyt siltä miltä toivoisin jokaisen kosmetiikkapurkkini näyttävän. Selkeiltä ja sieviltä.  MH Cosmetics -tuotteet eivät näytä yhtään perinteisiltä suomalaisen brändin tuotteilta. Vaan näissä purkeissa on nimenomaan sitä nykyaikaista (=ruotsalaista/tanskalaista) otetta mitä olen kaivannut suomalaisilta brändeiltä jo kauan. Näitä purkkeja kehtaa pitää näytillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moni purkki ulkoa kaunis, mutta entäs se sisältö? Eniten minulta hehkutusta saa sarjan kosteuttava kasvovoide, IHANA. Nyt kahden viikon käytön jälkeen on se noussut päivittäiseksi lempivoiteekseni. Se imeytyy nopeasti ja tekee kasvojen ihosta tasaisen ja meikkivoide levittyy Ihanan päälle kuin unelma. Voide ei ole liian rasvainen, joten iho ei kiillä ja täten  voide on täydellinen meikin alle. Suosittelen kokeilemaan tätä voidetta koko sydämestäni!

Recently Updated470

Niin ja mistä niitä kauniita purkkeja ja heleyttäviä tuotteita oikein saa? Mia Höytö Cosmetics –tuotteita voi ostaa niin heidän nettikaupastaan, kuin luonnonkosmetiikkaan erikoistuneesta verkkokaupasta nimeltä Jolie. Mia Höytö Cosmetics lähettelee kauniita paketteja myös Suomen rajojen ulkopuolelle :)

Olen muutenkin tästä koko konseptista niin onnellinen. Ekokosmetiikkaa Helsingistä, raaka-aineet Suomesta ja lämmin idea suoraan sydämestä. ”We love what we do and we know that You will find the passion in our products!”

You may also like

24 Comments

 1. Tulee semmonen spafiilis noista purkeista, muhkea valkoinen kylpytakki ja pehmoiset tohvelit :) Täytyy ehdottomasti tutustua, varsinkin kun lupasin suosia suomalaista tänä vuonna!

 2. Tulee semmonen spafiilis noista purkeista, muhkea valkoinen kylpytakki ja pehmoiset tohvelit :) Täytyy ehdottomasti tutustua, varsinkin kun lupasin suosia suomalaista tänä vuonna!

 3. Kiitos vinkistä. Olenkin tässä tehnyt päätöksen, että jos kerran yrittää käyttää mahdollisimman lisäaineetonta ruokaa niin miksi sitten laittaisi niitä iholle. Joten muutos on käynnissä…

  1. Niin hyvä päätös :)

   Aloita vaikka tuosta kasvovoiteesta, sillä se on nimensä mukaan IHANA! Se on oikeasti ihan tosi hyvä päivävoide meikin alle.

 4. Kiitos vinkistä. Olenkin tässä tehnyt päätöksen, että jos kerran yrittää käyttää mahdollisimman lisäaineetonta ruokaa niin miksi sitten laittaisi niitä iholle. Joten muutos on käynnissä…

  1. Hih, niin minäkin olin nämä tuotteet saadessani :))

   Siis tässä nimeämisessä ja purkkien ulkonäössä oli juuri sitä mitä olen aina suomalaisilta tuotteilta kaivannut :)

 5. Niin hyvä päätös :)Aloita vaikka tuosta kasvovoiteesta, sillä se on nimensä mukaan IHANA! Se on oikeasti ihan tosi hyvä päivävoide meikin alle.

 6. Hih, niin minäkin olin nämä tuotteet saadessani :))Siis tässä nimeämisessä ja purkkien ulkonäössä oli juuri sitä mitä olen aina suomalaisilta tuotteilta kaivannut :)

 7. Oii jee, kyllä tätä on odotettu! Olen pitkään käyttänyt oikeastaan pelkästään luonnonkosmetiikkaa (meikeissä on hankalampi löytää luonnonkosmetiikasta suosikkeja) ja suomalaisia merkkejä olen odottanut innolla. Täytyy tilata testaukseen!

  1. Heippa :)

   Niin on! Olen niin onnellinen tästä, että miten ihmiset tekevät asioita sydämillään <3

   Äitini suosikki ja sitä kautta minulle tutuksi tullut ruotsalainen kosmetiikkamerkki Marja Entrich on myös hyvä. Mutta siis tottakai suomalaista suositaan ;)

 8. Oii jee, kyllä tätä on odotettu! Olen pitkään käyttänyt oikeastaan pelkästään luonnonkosmetiikkaa (meikeissä on hankalampi löytää luonnonkosmetiikasta suosikkeja) ja suomalaisia merkkejä olen odottanut innolla. Täytyy tilata testaukseen!

 9. Heippa :)Niin on! Olen niin onnellinen tästä, että miten ihmiset tekevät asioita sydämillään <3Äitini suosikki ja sitä kautta minulle tutuksi tullut ruotsalainen kosmetiikkamerkki Marja Entrich on myös hyvä. Mutta siis tottakai suomalaista suositaan ;)

 10. Kuinkas sattuikaan, juuri kymmenen minuuttia sitten luin uusimmasta Fit-lehdestä pienen jutun näistä tuotteista ja nappasin puhelimen käteen googlettamis aikeissa..mutta tulin ensin kurkkamaan yhteen lempiblogiini! Ja sinä täällä kirjoittelet juuri samoista tuotteista positiivista palautetta, ihanaa :D Kuulisin mielellään lisää ja eipähän nyt tarvi edes googletella kun pääsen täältä suoraan linkistä tutkimaan! ;)

  1. Hei :)

   Ihanko totta. Kuka nyt Googlea kaipaa, tule vaan suoraan tänne blogiini ;)

   Voin kertoa sinulle käyttökokemuksista ihan niin paljon kuin haluat. Ihana-voide on kyllä ihan uskomattoman hyvä, suosittelen :)

 11. Kuinkas sattuikaan, juuri kymmenen minuuttia sitten luin uusimmasta Fit-lehdestä pienen jutun näistä tuotteista ja nappasin puhelimen käteen googlettamis aikeissa..mutta tulin ensin kurkkamaan yhteen lempiblogiini! Ja sinä täällä kirjoittelet juuri samoista tuotteista positiivista palautetta, ihanaa :D Kuulisin mielellään lisää ja eipähän nyt tarvi edes googletella kun pääsen täältä suoraan linkistä tutkimaan! ;)

 12. Hei!

  Joo, nämä tuotteet on aivan parhaita! Sain testiin jokunen aika sitten Mialta ja minunkin on pitänyt kirjoittaa näistä. Rakastan tuotteita ja tuota brändiä. Ehdottomasti vuoden suomalainen kosmetiikkabrändi. :)

 13. Hei!Joo, nämä tuotteet on aivan parhaita! Sain testiin jokunen aika sitten Mialta ja minunkin on pitänyt kirjoittaa näistä. Rakastan tuotteita ja tuota brändiä. Ehdottomasti vuoden suomalainen kosmetiikkabrändi. :)

 14. Hei :)Ihanko totta. Kuka nyt Googlea kaipaa, tule vaan suoraan tänne blogiini ;)Voin kertoa sinulle käyttökokemuksista ihan niin paljon kuin haluat. Ihana-voide on kyllä ihan uskomattoman hyvä, suosittelen :)

 15. No Hello Helene :)

  No niin on! Kaverit ovat näitä purkkeja ihastelleet ja ihmetelleet luonani käydessään. Kommentti on aina sama “voi miten kauniita purkkeja”. Tähän olen kyllä sanonut, että sisältö tässä sen efektin tekee.

  Mikä on suosikkisi?

  Jos ei Mia Höytö Cosmetics ole Suomen 2013 kosmetiikkabrändi, niin ihmettelen suuresti.

 16. No Hello Helene :)No niin on! Kaverit ovat näitä purkkeja ihastelleet ja ihmetelleet luonani käydessään. Kommentti on aina sama “voi miten kauniita purkkeja”. Tähän olen kyllä sanonut, että sisältö tässä sen efektin tekee. Mikä on suosikkisi?Jos ei Mia Höytö Cosmetics ole Suomen 2013 kosmetiikkabrändi, niin ihmettelen suuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*