Merci

sisustuskaupoista se sievin.

Olen käynyt tässä viime aikoina Pariisissa ja löytänyt monen monta ihanaa uutta juttua. Yhden näistä löysin joskus aikoja sitten Pinterestin kautta, mutta olin ihan kokonaan unohtanut sen.  Onneksi rakas sisareni tietää minut hyvin ja hän halusi viedä minut sinne yllätykseksi.

Kun pääsimme sisäpihalle ja näin tuon punaisen auton, muistin sen pinnaamani kuvan Pariisin kansiossani. Sisäpihan kautta  ja auton ohitettuani pääsin jokaisen pikkuisen sisustajan unelmakauppaan, Merci storeen. Merci on kolme kerroksinen kauppa, jonka pohjakerroksesta löytyy valaisimia, keittiötarvikkeita ja ihan niitä jokaisen picnic-tytön pakollisia eväsretkitarvikkeita. Toinen kerros on täytetty designer vaatteilla, kengillä, koruilla sekä muulla pikkutilpehöörillä. Kolmas kerros sen sijaan kätkee kaiken kauniin sisustustavaran, lautasista kylpyammeisiin ja Adidaksen lenkkareihin.

Olen etsinyt Pariisista hyvää sisustuskauppaa missä on asioita jokaisen kukkarolle ja myöskin variaatiota tyyleissä ja Merci oli juurikin etsimäni putiikki. Totta kai keskustan tavarataloista löytää kivoja juttuja, mutta ne ovat kumminkin aika tylsiä verrattuna Mercin kaltaisiin kauppoihin, joista oikeasti voi tehdä ihania löytöjä. Sen takia suosittelenkin teitä sisutus-, vaate- ja designtykkääjiä menemäänkin ensimmäisenä Merciin ennen kuin minnekään muualle.

P.S. En voinut ottaa valokuvia kaupasta sisältä, mutta näette lisäkuvia heidän sivuiltaan sekä tietenkin Pinterestistä ;)

 

 

 

 

You may also like

3 Comments

  1. Kiitos vinkistä! Olen juuri Pariisissa, joten täytyy käydä tutustumassa liikkeeseen. Kuvien perusteella vaikuttaa sellaiselle paikalle että viihdyn hyvin :) 

     

    myavenuebytanja.blogspot.fr

    -Tanja-

  2. Bongasin tuon liikkeen kerran jonkun sisustuslehden vinkeistä ja sinne sitten suunnattiinkin viime Pariisin matkalla. Herkullinen liike. Kävithän liikkeen yhteydessä olevassa ihanan tunnelmallisessa kirjakahvilassa? Ah, ihana paikka. :) Herkullista ruokaa ja leivonnaisia. Mukava vanha rouva puuhailemassa. Suosittelen!

  3. Kiitos vinkistä. Maailmaa olen kierrellyt melkoisesti, mutta ensimmäinen Pariisin matka edessä vasta nyt, toukokuussa. Kerään mielenkiinoisia kohteita, niiden pakollisten lisäksi, ja tämä pääsee ehdottomasti listalle. Blogisi on aivan fantastinen ja monipuolinen ja tapasi ravistella välillä “kipeitäkin” aiheita tekee siitä entistä mielenkiintoisemman. Useimpia blogeja ei jaksa lukea, koska niistä ei välity bloggaajan persoona, ainostaan hehkutetaan myönteisistä, ihanista asioista… ihan kuin elämä olisi vain ruusuilla tanssimista, jos ymmärrät mitä tarkoitan ;) Kiitos ja jatka samaan malliin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*