Meikkisuosikit marmorilla

ja purnukoille uudet elämät.

Te tiedätte että olen tällainen kosmetiikkahiiri, eli erilaisia purkkeja kokeillaan koko ajan, jotta se nassu pysyisi jokseenkin kuosissa. Meikkejä en niinkään hamstraa koko ajan, mutta esimerkiksi erilaisia öljyjä, voiteita, seerumeita ja muita tököttejä. Kerroin teille vähän aikaa sitten iho-ongelmistani ja niidenkin vuoksi olen ostellut uusia tuotteita koko ajan, jotta edes jokin tepsisi.

Noin kuukausi sitten ostin Chanelilta yö- ja päivävoiteen (ja viikonloppuvoiteen?). Niitä olen nyt käyttänyt aika tyytyväisin mielin seerumien kanssa ja lopputulos on ollut varsinkin yövoiteen kanssa nukutun yön jälkeen toivottu. Voiteet eivät ole kovinkaan rasvaisia, eli ne imeytyvät ihoon tosi kivasti ja ihon pinta jää kevyeksi. Voiteet sopivat myös meikin alle, joten senkin takia ne ovat olleet päivittäisessä käytössä huippuja.

Moni on varmaan bongaillut lehdistä ja blogeista tämän syksyn ykköskynsilakan, Chanelin mustaakin mustemman Black Satinin. Sitä olen käyttänyt hyvin paljon ja voin suositella lakkaa kaikille tummemmista kynsistä haaveileville. Lakka pysyy kauan, eikä lohkeile. Lakan kova ja kiiltävä pinta tekee lopputuloksesta myös todella laadukkaan näköisen. Itse pidän muutenkin enemmän Chanelin lakoista  kuin esimerkiksi Diorin, sillä minulla ainakin Chanel pysyy kauemmin kauniimman näköisenä. Nämä ovat toki tosi henkilökohtaisia juttuja ja riippuu ihan siitä omasta ihosta/kynnestä.

Huomasitte varmaan myös postauksen alaotsikon? Kyllä kuvissa näkyvät purkit ovat hillo- sekä Nutella-purkkeja. Ostin ne joskus alkuvuodesta käsityömarkkinoilla ranskalaistytöltä muutamalla eurolla. Aina kun näen purkit kylpyhuoneessa, harmittelen, että miten en ottanut hänen yhteystietojaan ylös.  Purkit kun ovat niin kauniit, niin niitä ostelisi mielellään enemmänkin. Ehkäpä näen hänet taas joku viikonloppu seuraavilla käsityömarkkinoilla.

Sudit ovat myös löytäneet paikkansa Cire Trvdonin –kynttiläpurkista. CT on yksi vanhimmista kynttilävalmistajista 1600-luvulta lähtien ja yksi suosikeistani näistä kymmenistä ellei jopa sadoista kynttilätaloista mitä Ranskassa on. Muutamat kenen kanssa olen jutellut kynttilöistä, ovat ehkä jopa hieman ärsyyntyneitä tästä kynttilävillityksestä mikä pyörii Diptyquen ympärillä. He ostavat sen takia kuulemma laadukkaampia kynttilöitä CT:ltä. Itseltäni löytyy kumpiakin, niin hajun kuin ulkomuotonsa takia ;)

You may also like

8 Comments

 1. Jos sinulla on ongelmia ihon kanssa, suosittelen tosi lämpimästi kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa! Oma, kuiva ja herkkä ihoni voi paremmin kuin koskaan, kun olen siirtynyt ihonhoidossa ja pääosin meikeissäkin luonnonkosmetiikkaan. Luonnonkosmetiikassa kun vaikuttavia aineita on huimasti enemmän kuin missään tavallisessa, selektiivisessä kosmetiikassa. Kauniita ja toimivia tuotteita löytyy ainakin Patykalta ja Absolutionilta. Itse käytän esim. nyt talvisin Patykan täydellistä kuivan ihon voidetta ja Absolutionin älyttömän ihanaa Addiction-nimistä kasvoöljyä. Muita suosikkeja ovat Patykan kuorintanaamio ja kolmivaiheinen puhdistus.

 2. Ekaa kertaa blogissasi, kivalta näyttää smiley-smile.gif

  Sellaista triviaalia kysyisin, että minkä takia nimessäsi on tuo aksentti? Vaikuttaako se ääntämiseen (Suomessa, Ranskassa tai jossain muualla)? Minua aina hämmentää nuo aksentit.

 3. Loistava idea hyödyntää vanhat purnukat! Omassa kylpyhuoneessani vanulaput ja -puikot majailevat Bonne Mamanin hillopurkeissa, tykkään niistä mustavalkoisista etiketeistä. Ihastelin marmoritarjottimiasi jo Instagramissa ja olenkin kuluneen viikon ajan pyöritellyt vastaavanlaista neliönmuotoista tarjotinta ostoskorissa. Taidan joutua klikkailemaan sen kotiin. :) Ihanaa viikonloppua!

  Susu

 4. Blogisi indiedays aikoihin verrattuna on kärsinyt melkoisesti. Liian harvat päivitykset. Tylsiä postauksia. Laaduttomampi kuvia. En saa täältä enää minkäänlaista inspiraatiota. Harmi. 

 5. Heippa,

   

  luonnonkosmetiikka on nimenomaan myös omalla listalla. Totta kai käytän ihan kaikkia merkkejä, mutta esimerkiksi Elisabeth Arden on oma suosikkimerkkini.

   

  Kiitos – pitääkin käydä ostamassa kokeiluun :)

 6. Heippa, tervetuloa :)

  Aksentit vaikuttavat ääntämiseen esmerkiksi juurikin ranskassa. Mutta minun nimeno on ihan vain Sofié suomalaisttain tai vaikkapa Sohvi :)

 7. Eikö olekin :)

  Suosittelen kurkkailemaan myös Granitin tarjonnan, sillä viikonloppuna olin Erottajan liikkeessä ja sieltä ainakin löysin uusia budjettiversioita :)

 8. Heippa, otan palautteen erittäin mielelläni vastaan. Tiedän sen ja osaksi voin sanoa sen johtuvaan kiireestä ja päivätyöstäni, mutta osa syy siihen on tämän sivuston taipumattomuus ja ainaiset tekniset ongelmat. Indiedays oli erikoistunut blogien ylläpitoon ja Sanoma on vielä ainakin printtiin. Ja kun on isossa talossa, ei tällainen yksi pieni blogin ylläpitoongelmat nouse tehtävälistan kärkeen. Yhtä harmissani olen minäkin. En ole pystynyt esimerkiksi päivittämään blogiani moneen päivään.

   

  Kuvat taasen otan ihan samalla kameralla mitä aiemmin :)

   

  Toivotaan että tähän tulee muutos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*