Mediterranean Quinoa Salad

Minulla on ollut viime aikoina hieman kiirettä kaikkien koulujuttujen keskellä, niin en ole kerennyt nyt pariin päivään postailemaan kunnolla. Mielessä olisi vaikka mitä juttuja, mutta aika ei vain meinaa riittää kaikkiin asioihin mitä haluaisin tehdä. Toivotaan että nämä kiireet hellittäisivät  pian. Toisaalta, tämä kiire on taas kerran itseaiheutettua kun olen mennyt rohmuamaan ylimääräisiä kursseja. Vihdoinkin sain aloitettua kiinankin opiskelun :). Meidän koulussa on aika paljon opiskelijoita, jotka ovat kotoisin Kiinasta. Olen viimeisinä vuosina vaihtanut muutaman sanan Kiinasta kotoisin olevan tutkijaopiskelijan kanssa ja tällä viikolla sovimme, että tapaamme muutaman kerran viikossa aamukahvin merkeissä ja opetamme toisillemme arkipäivän sanastoa. Opin kieliä parhaiten puhumalla ja käytännössä, joten nämä aamutreffit ovat hyvä lisä normaalien tuntien lisäksi :)

Tämän kiiren keskellä en ole edes kerennyt olemaan keittiössä. Iltaisin on pitänyt tyytyä ihan vain kaikista simppelimpiin ruokiin. Yksi niistä on ollut herkullinen kvinoasalaatti. Kvinoa on meidän kotona aika uusi tulokas. Olen lukenut siitä paljon ja muutaman kerran syönyt sitä jonkun toisen laittamana, mutta itse olen hyödyntänyt sitä ensimmäisen kerran vasta viime kesänä. Kvinoa sisältää hyvien hiilihydraattien lisäksi myös paljon proteiinia ja on hyvä lisä ainakin minun ruokavaliooni. Löysin  salaattireseptin blogista nimeltä Eat, Live, Run.

Hyvää viikonloppua :)

_________________________________________

 

I have been quite busy recently because of my school assignements and other projects. I have so many ideas what I would like to do, but at least next few weeks I will be super busy with my school things. Let’s hope that these busy times are soon over :)

Because of my busy timetable I don’t even have time to be in the kitchen, and I’ve only had time and energy to do something simple. One of those simple dishes has been delicious quinoa salad. Quinoa is good substitute for rise because it contains good carbohydrates and a lot of proteins. I found this recipe from blog Eat, Live, Run.

 


Have a nice weekend:)


You may also like

8 Comments

 1. Täytyypä pitää tuo kvinoa mielessä seuraavalla kauppareissulla. Salaattiannos näyttää raikkaalta. Kauniit kuvat. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua myös sinne!

  1. Omani ostin Anton & Antonista, mutta olen nähnyt myös GoGreenin kvinoaa ihan normaaleissa kaupoissa.
   Ruokavalioni on aika kasvispainoitteinen, niin kvinoa on hyvä lisä minulle :)
   Kiitos :)

 2. Täytyypä pitää tuo kvinoa mielessä seuraavalla kauppareissulla. Salaattiannos näyttää raikkaalta. Kauniit kuvat. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua myös sinne!

 3. Omani ostin Anton & Antonista, mutta olen nähnyt myös GoGreenin kvinoaa ihan normaaleissa kaupoissa.Ruokavalioni on aika kasvispainoitteinen, niin kvinoa on hyvä lisä minulle :)Kiitos :)

 4. Hei, harvakseltaan olen kaynyt blogiasi kurkkaamassa, mutta nyt piti kommentoida kun mainitsit aloittaneesi kiinan opiskelun! Onkohan kiinasta viimeinkin tulossa Suomessakin suositumpaa? Itse kun aloittelin kiinan opinnot 2008 Tampereella, niin japanin kieli vei viela voiton osallistujamaarassa.

  Kiina on mielenkiintoinen ja haastava kieli. Itse hurahdin kieleen niinkin pahasti, etta opiskelen sita paaaineenani Kiinassa.

  Tsemppia opintoihin!

  1. Hei :)
   Ahaa, sinä olet siis yksi niistä jotka näkyvät Google Analyticsissäni :)))

   Kiva kun kommentoit! Pidän kiinalaisista ihmisistä ihan tosi paljon ja aasialaisista ihmisistä yleensäkin. Teen esimerkiksi koulun ryhmätöitä paljon mieleummin aasialaisten ihmisten kanssa kun esimerkiksi eurooppalaisten.

   No itse olisin ottanut japanin ehkä mielummin, mutta tulevaisuuttani ajatellen kiina on parempi vaihtoehto. Meillä ei taideta japania edes opettaa?

   No niin varmasti onkin! Tavoitteenani olisi, että tämän vuoden jälkeen osaisin edes perusjutut. Maisteriohjelmassani on paljon kiinalaisia joten käytännönharjoittelun ei pitäisi olla vaikeaa :)

 5. Hei, harvakseltaan olen kaynyt blogiasi kurkkaamassa, mutta nyt piti kommentoida kun mainitsit aloittaneesi kiinan opiskelun! Onkohan kiinasta viimeinkin tulossa Suomessakin suositumpaa? Itse kun aloittelin kiinan opinnot 2008 Tampereella, niin japanin kieli vei viela voiton osallistujamaarassa.Kiina on mielenkiintoinen ja haastava kieli. Itse hurahdin kieleen niinkin pahasti, etta opiskelen sita paaaineenani Kiinassa.Tsemppia opintoihin!

 6. Hei :)Ahaa, sinä olet siis yksi niistä jotka näkyvät Google Analyticsissäni :)))Kiva kun kommentoit! Pidän kiinalaisista ihmisistä ihan tosi paljon ja aasialaisista ihmisistä yleensäkin. Teen esimerkiksi koulun ryhmätöitä paljon mieleummin aasialaisten ihmisten kanssa kun esimerkiksi eurooppalaisten. No itse olisin ottanut japanin ehkä mielummin, mutta tulevaisuuttani ajatellen kiina on parempi vaihtoehto. Meillä ei taideta japania edes opettaa?No niin varmasti onkin! Tavoitteenani olisi, että tämän vuoden jälkeen osaisin edes perusjutut. Maisteriohjelmassani on paljon kiinalaisia joten käytännönharjoittelun ei pitäisi olla vaikeaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*