Massimo Dutti

Tarkkaavaisimmat teistä ovat varmasti huomanneet, että Massimo Dutti on yksi lempikaupoistani. Minun ja varmasti monen muun harmiksi meillä ei ole Massimo Duttia täällä Suomessa. Niin harmillista. Onneksi Massimolla voi tosin piipahdella aina näillä lomilla ;)

Massimo Duttin valikoima on yleisesti ottaen aika klassinen ja simppeli. Klassiseen valikoimaan tosin aina välillä eksyy tuollaisia tyttömäisiä  ja aika ihania yksilöitä ;). MD:n materiaalit ovat yleensä aika  korkealaatuisia, mutta siltikään hintalaput eivät päätä huimaa.

Ostoksistani tuli vähän vitsi, sillä kävelin kotiin aina Massimon kassi käsivarrellani. Liikkeitä oli ripoteltu joka puolelle keskustaa, joten vaikka kuinka yritin karttaa liikkeitä loppumatkastani, mutta siltikin niitä putkahteli koko ajan vastaan. Noiden kuvissa näkyvien söpöläisten lisäksi ostin kaikkea muutakin, mutta ajattelin esitellä ballerinani teille kun te kyselitte noista vaaleanpunaisista kaunokaisista aiemmassa postauksessani.

Rusetilliset ballerinani bongasin tässä kevään kuluessa Pinterestistä. Pinnailin baltsut saman tien inspiraatiokansiooni ja mietin, että ne on saatava muiden kesäkenkien jatkoksi. Käväisin muutamassa eri liikkeessä enkä nähnyt kenkiä missään. Yritin selittää, että millaisia ballerinoja olen hakemassa, mutta kukaan myyjistä ei muistanut ballerinojani. Onneksi nappasin kuvan puhelimeeni ja menin seuravana päivänä uudestaan  kuvan kera. Myyjä sanoi, ettei kenkiä viitsitä pitää esillä, sillä niitä on enää niin vähän. Vaiva kannatti, sillä nyt minulla on kauan haaveilemani ballerinat :)

______________________________________

Perhaps some of you have notice that Massimo Dutti is one of my favorite stores. Unfortunately we don’t have their store in Finland and that’s why Massimo Dutti is always first on my shopping list wherever I’ll travel.

Massimo Dutti has generally pretty classic and simple pieces, but you can still find quite girly items from Massimo Dutti as well. Their clothes and accessories are generally made from high quality materials, but still the price tags don’t make you feel dizzy. I especially like their knits that are made from silk and cotton :)

This time I bought few things from MD and because you were interested about those pink ballerinas, I decided to make a post to you about my newbies.  About couple of months ago I saw those glittery bow ballerinas in Pinterest and from that moment I have been constantly thinking about them.  Now I can put my feet into those pretty ballerinas and start to enjoy from the summer :)

You may also like

54 Comments

 1. Aivan mahtavan ihanat balleriinat! Voin vain kuvitella, että ne se sopivat tyyliisi kuin nakutettu.

  1. No joo, niin kävi. Mutta millä ihme myyntologiikalla tuotteita ei pidetä esillä? Ymmärrän, että ei ole kiva myydä “ei oo:ta”, mutta kun pareja kumminkin oli vielä jäljellä..

   1. Hih, no hiukan hassua tosiaan;) Ei mikään ihan paras myynti keino..:D Luulen, että myyjä oli jemmannut ne itselleen, mutta kun oot niin suloinen, niin ei voinut olla kertomatta että on tuollaiset vielä jäljellä!;)

 2. Voi juku miten ihania! (: Pitääpä seuraavalla ulkomaanreissulla yrittääkin bongata Massimo Duttin liike, en muista että olisin niissä ennen vieraillutkaan.

  1. Sydämeni suli samantien kun näin ballerinat :)

   Massimoita löytyy melkein joka kolkasta paitsi tietenkin Suomesta. Kuala Lumpurista ja Bangkokistakin löytyy Massimon liikkeitä :)

 3. Voi juku miten ihania! (: Pitääpä seuraavalla ulkomaanreissulla yrittääkin bongata Massimo Duttin liike, en muista että olisin niissä ennen vieraillutkaan.

 4. Ihanat! Kerkesinkin tuossa edellisen postauksen kuvia katsellessa ajatella että onpa kauniit ballerinat. Pitäisi itekin hankkia jotkut laatuballerinat kesäksi. (Kirjoitan koko ajan ballerit, heh.)
  En oo koskaan käyny Massimo Duttin liikkeessä, ehkä seuraavalla Tukholman reissulla voisi käydä tai minne lie nokkani seuraavaksi vie :)

  1. Olet varmasti nokka kohti telkkaria tällä hetkellä ;)
   Hassua että olen oppinut tuntemaan sinut blogini kautta näin hyvin :)

   Tukholmassa on ainakin kaksi liikettä ihan siinä ytimessä :)

 5. Ihanat! Kerkesinkin tuossa edellisen postauksen kuvia katsellessa ajatella että onpa kauniit ballerinat. Pitäisi itekin hankkia jotkut laatuballerinat kesäksi. (Kirjoitan koko ajan ballerit, heh.)En oo koskaan käyny Massimo Duttin liikkeessä, ehkä seuraavalla Tukholman reissulla voisi käydä tai minne lie nokkani seuraavaksi vie :)

 6. Mietinkin, että mistähän olet löytänyt noin kauniit ballerinat ihastellessani edellisen postauksen kuvia.
  Aijai kun matkakuume nousee, en malta odottaa, että pääsen Avignonin Massimo Duttiin ja muihin pikkuputiikkeihin!

 7. Mietinkin, että mistähän olet löytänyt noin kauniit ballerinat ihastellessani edellisen postauksen kuvia. Aijai kun matkakuume nousee, en malta odottaa, että pääsen Avignonin Massimo Duttiin ja muihin pikkuputiikkeihin!

 8. No joo, niin kävi. Mutta millä ihme myyntologiikalla tuotteita ei pidetä esillä? Ymmärrän, että ei ole kiva myydä “ei oo:ta”, mutta kun pareja kumminkin oli vielä jäljellä..

 9. Hah, no älä nyt sentään. Voit ajatella että niillä on todella epämiellyttävä kävellä ;)

 10. Sydämeni suli samantien kun näin ballerinat :)Massimoita löytyy melkein joka kolkasta paitsi tietenkin Suomesta. Kuala Lumpurista ja Bangkokistakin löytyy Massimon liikkeitä :)

 11. Olet varmasti nokka kohti telkkaria tällä hetkellä ;)Hassua että olen oppinut tuntemaan sinut blogini kautta näin hyvin :)Tukholmassa on ainakin kaksi liikettä ihan siinä ytimessä :)

 12. Oijoi, molemmat baltsut ovat niin täydelliset. Mä tykkään myös Massimo Duttin kaupoista, mutta harmikseni mitään täydellisiä juttuja ei ole matkoilla osunut silmiin, joten kauppaan ovat jääneet.

  Todella mielenkiintoinen kyllä tuo juttu, että ei pidetä esillä..

  1. Niin, välillä jotkut jutut ovat vähän liian “tätimäisiä”, mutta tässä kesämallistossa oli ainakin monia juttuja joista tykkäsin. Tykkään varsinkin MD:n neuleista ja ne voisin kyllä kotiuttaa kaikki :)))

 13. Oijoi, molemmat baltsut ovat niin täydelliset. Mä tykkään myös Massimo Duttin kaupoista, mutta harmikseni mitään täydellisiä juttuja ei ole matkoilla osunut silmiin, joten kauppaan ovat jääneet. Todella mielenkiintoinen kyllä tuo juttu, että ei pidetä esillä..

 14. Hih, no hiukan hassua tosiaan;) Ei mikään ihan paras myynti keino..:D Luulen, että myyjä oli jemmannut ne itselleen, mutta kun oot niin suloinen, niin ei voinut olla kertomatta että on tuollaiset vielä jäljellä!;)

 15. Löytyyköhän Singaporesta? Pitää googlata.. :) Ihanat balskut, molemmat! Harmi kun Suomen kenkävalikoimat ovat niin surkeat yleensäkin… Talvet olen Singassa ja siellä kenkäkauppoja riittää, menenkin aina vähän sekaisin siellä.. kengistä :D T. Marre

  1. Kyllä ainakin sivujen mukaan löytyy. Ainahan voit tosin ottaa bussin KL:n ja käväistä shoppailureissulla Malesiassa ;)

   Oh, ihanaa, että saat olla talvet pois Suomesta :))

 16. Löytyyköhän Singaporesta? Pitää googlata.. :) Ihanat balskut, molemmat! Harmi kun Suomen kenkävalikoimat ovat niin surkeat yleensäkin… Talvet olen Singassa ja siellä kenkäkauppoja riittää, menenkin aina vähän sekaisin siellä.. kengistä :D T. Marre

 17. Tykkään niin sun blogistasi, kuvat on aina tosi kauniita!

  Ja musta on ihanaa, että jaksat vastailla kaikkiin kommenteihin, niin ystävällisesti! :)

  1. Kiitos :)

   No, mutta se on mielestäni vähintä mitä voin tehdä :) Kommentteihin vastaamalla olen oppinut tuntemaan monia lukijoitani vaikka kasvoja en tiedäkään :)

   Minulla on käynyt ihan mahtava tuuri, sillä te lukijani olette aina niin superherttaisia :)

 18. Tykkään niin sun blogistasi, kuvat on aina tosi kauniita! Ja musta on ihanaa, että jaksat vastailla kaikkiin kommenteihin, niin ystävällisesti! :)

 19. Niin, välillä jotkut jutut ovat vähän liian “tätimäisiä”, mutta tässä kesämallistossa oli ainakin monia juttuja joista tykkäsin. Tykkään varsinkin MD:n neuleista ja ne voisin kyllä kotiuttaa kaikki :)))

 20. Kyllä ainakin sivujen mukaan löytyy. Ainahan voit tosin ottaa bussin KL:n ja käväistä shoppailureissulla Malesiassa ;)Oh, ihanaa, että saat olla talvet pois Suomesta :))

 21. Kiitos :)No, mutta se on mielestäni vähintä mitä voin tehdä :) Kommentteihin vastaamalla olen oppinut tuntemaan monia lukijoitani vaikka kasvoja en tiedäkään :)Minulla on käynyt ihan mahtava tuuri, sillä te lukijani olette aina niin superherttaisia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*