Massimo Dutti Helsinkiin!

Monen vuoden odotus on vihdoin päättynyt ja Massimo Dutti on vihdoinkin tullut Helsingin Aleksanterinkadulle. Nyt ei enää tarvitse lähteä Tukholmaan tai Espanjaan kalastelemaan hyviä arkivaatteita, sillä Massimon perusneuleita saa nyt Helsingistä. Massimolla käynnit kuuluivat ulkomaan reissujen vakiovisiitteihin ja kertaakaan en ole heidän liikkeistään varmaankaan poistunut ilman paperikassia. Heidän pelkistetyt mallinsa ovat pysyneet vaatekaappini kulmakivinä jo vuosia ja heidän hivenen paremmat materiaalit ovat tuoneet pienen ripauksen hienostuneisuutta arkipukeutumiseeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaapeistani löytyy useita Massimon valkoisia peruspaitoja ja kauluspaitojen lisäksi minulla on monia valkoisia työpaitoja, joissa osa paidasta on puuvillaa ja osa silkkiä. Näitä paitoja pidän vuodesta ja päivästä toiseen, iltaisin ja aamuisin. Kun paidat on kulutettu loppuun, löytää ne kotipaita-osastoon vaatekaapissani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi asia mistä pidän myös Massimosta, on se, että heiltä löytyy valikoimistaan myös ehkä hivenen laadukkaampia materiaaleja. Akryylit on siis korvattu silkillä, pellavalla ja kašmirilla. Pidän usein silkkitoppeja niin töissä kuin vapaalla ja kuvassa on tämän syksyn suosikkitoppini, pelkistetty musta silkkitoppi. Näitä oli Massimolla useassa värissä ja mietinkin, että pitäisikö hyväksi havaittu perustoppi hankkia myös jossain muussa värissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muita perusvaatteita joita pidän käytännössä aina, ovat MD:n neuleet, jotka ovat valmistettu silkistä ja puuvillasta. Ne ovat todella pehmoisia sekä silkki lämmittää ihanasti. Nämä neuleet ovat niin ihania ja kuuluvat merkin vakiovalikoimaan, vain värit vaihtuvat sesongin mukaan. Olen ostanut nyt syksyllä merkin pooloneuleen ja se ei ole vielä päässyt ahkeraan käyttöön, mutta varmasti nyt kylmemmillä ilmoilla siitä tulee lempipaitani.

massimo3 massimo4

Avec Sofié blog l Massimo Dutti

Massimo Duttilla on paljon niin sanottuja yksinkertaisia perusvaatteita ja jos haluaa jotain hivenen erikoisempaa, suosittelen kurkkaamaan Uterqüen valikoiman. Uterqüe kuuluu myös Inditexiin Zaran ja Massimon lisäksi ja on ehkä näistä kolmesta jollain lailla se exclusiivisin. Zarasta saa jokapäiväisiä vaatteita, Massimolta hyviä perusjuttuja, mutta Uterqüe on ehkä näistä kaikista kolmesta eniten designerliike. Kuvassa näkyvät kengät ovat ovat Uterqüesta ostetut ja sieltä olen myös löytänyt muut monet luottokenkäni. En yleensä osta kenkiäni ketjuliikkeistä, vaan oikeista kenkäkaupoista, mutta Uterqüen ja Massimon kenkiä löytyy minulta monet parit.

Aiempiin Massimon ballerina -postauksiini pääsette täältä. Poninkarvaiset ballerinani olivat pitkään suosikkejani sekä tämä raitapaita, jonka ostin vuonna 2013. Uterqüelta olen ostanut nämä ylipolven saappaat sekä kauniimmat Miu Miu kopioni.  Massimolta löytyvät myös aiemmassa postauksessani olleet Bikerit.  Niin kuin huomaatte, kenkiä kannattaa MD:n mallistoista myös katsella. Kengät ovat yleensä nahkaa ja mukavilla korkoilla varustettu.

You may also like

5 Comments

  1. Heippa,

   en ole vielä käynyt Suomen myymälässä – pian tulen! Mallisto varmaan riippuu paljon sisäänostajasta ja myös Suomen markkinasta. Suomessa myy erilaiset tuotteet mitä Espanjassa. Löydän esimerkiksi Barcolenan Massimoista paljon enemmän juttuja mitä Pariisin. Sama on Zaran kanssa. Toki mallistot ovat aika yhteneväisiä, mutta varmasti esimerkiksi ilmasto vaikuttaa mihin painotetaan :)

 1. Hei,

  en ole ikinä käynyt kyseisessä kaupassa.
  Materiaalit kuulostaa todella hyvältä, mutta mitä tuollaiset vaatteet maksavat?
  Esim. silkkitoppi? Ymmärrän että kestävät aikaa, mutta mietin vaan kannattaako todella mennä katsomaan.

  1. Heippa,

   Silkkitoppi taisi olla 39€ eli minusta ainakin ihan ok hinta topille. Moni voi toki olla esimerkiksi Kiinasta tuotua kasmiria vastaan, mutta minulle kelpaa. Onhan se toki sääli, mutta kuuluttajana maksan mieluummin Kiinan kasmir-paidasta 100€ kun toisen merkin 300€.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*