Marmoria pikkurahalla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

koti5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA koti1

Kun selaa mitä tahansa sisustusblogia tai –lehteä  tai käy sisustuskaupoissa, on näky hyvinkin marmorinen. Monille, niin kuin ainakin minulle marmori on näkynyt lapsuudessa, joten olen ainakin itse ollut hieman hitaasti lämpenevä tähän takaisin tuulleeseen sisustustrendiin. Vuosi sitten huhtikuussa kävin kumminkin Italiassa, marmorin syntylähteillä, ja kylässä nimeltä Forte dei Marmi. Niin kuin nimestäkin varmaan kuvitella voi, oli marmoria joka paikassa.

Itse vähän pelästyin kuin astuin kotiimme ensimmäisen kerran ja marmoritakat nähdessäni, sillä ne toivat mieleen 80-luvun kylpyhuoneet. Nyt kun olen tehnyt täällä kotona hieman kasvojenkohotusta (kröhöm), alkavat takatkin näyttää jo ihan kivoilta.

Moni on minä mukaan lukien hurahtanut marmoriin viimeistään tänä vuonna oikein kunnolla ja alkaa sitä marmoria olla täällä kotona muuallakin kuin takoissa.. Olen monesti hypistellyt HAY:n marmorista tarjotinta, mutta 150€ taas uuteen juustoalustaan kuulostaa minusta hieman kovalle ja varsinkin kun silmissä kiiltää ne Toscanan marmoripalat.

Ystäväni vinkkasi minulle, että kannattaisi kurkata kokkauspuodit, sillä moni leipuri käyttää marmoria leipomisalustanaan. No minähän kurkkasin ja kotiutin uuden juustoalustan saman tien. Alusta ainakin on minun tarpeisiini oikein loistava ja jos etsitte budjetti-versiota, niin kurkatkaapa lähimmät kokkipuodit ;)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*