Ajatuksia kelloista ja siitä kun markkinointi menee tuputukseksi

En ole käyttänyt kelloa ranteessani varmaankaan kahteen vuoteen. Hävitin entisen kelloni ja sen jälkeen en tilalle ole löytänyt korvaajaa. Ostin tosin vähän aikaa sitten Asokselta kesäkellon (ei mikään laadukas kapistus tämä), vaikka se miten sievä onkin. Varsinaista kelloa olen miettinyt ja etsinyt aika kauan. Haluaisin simppelin ja jollain lailla huomaamattoman kellon ja mielellään nahkarannekkeella.

Kello

Mietinnässä on ollut esimerkiksi Clusen, Mockbergin, Daniel Wellingtonin, Skagenin, Corniche Watchesin, Rosefieldin ja Klarfin aikarautoja. Tai aikakoruja nuo taitavat enemmänkin olla kuin aikarautoja. Aikamoinen lista, mutta käyttökokemuksia kuulisin teiltä erittäin mielelläni. Varsinkin Clusesta ja Mockbergistä.

Daniel Wellingtonista minulla on tosin ehkä hieman huonot mielikuvat aggressiivisen somemainostuksen takia, mutta kuulisin käyttökokemuksia mieluusti. Vaikka itse en suuremmin lue lehtiä ja kuulen uusista tuotejutuista vain sosiaalisen median kautta, mutta minusta Wellington on pilannut merkkinsä ainakin minun silmissä. Vaikka miten uskon somen voimaan, on Wellington ehkä vähän ylimarkkinoinut tuotteitaan. Ehkä se on ollutkin heidän strategiansa ja haluavat olla nimenomaan somebrändi. Minulle tämä tyyli on ehkä vain vähän liikaa tuputusta ja merkin arvo on laskenut kun kellon saa aina -15% -koodilla.

Kello

Mockbergin löysin Instagramin kautta muutama viikko sitten ja ihastuin heidän kauniisiin kelloihinsa. Yksinkertaisia ja hieman jopa miehekkäitä kelloja. Sopisi ainakin minun ranteeseeni. Oletteko törmänneet heidän upeaan valikoimaan?

Cluseen tutustuin niin ikään Instagramin kautta ja heillä on todella klassisia pelkistettyjä malleja. Juuri sellaisia mistä minä pidän. Ei mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Cluse on varmasti Mockbergia tunnetumpi ja uskoisin, että siellä ruudun toisella puolella joku sellaisen omistaa? Any thoughts?

Vaikka en halua kulkea kello kaulassa, kello ranteessa silloin tällöin olisi ihan kiva. Varsinkin silloin kun puhelin tuppaa häviämään laukun pohjalle, eli mustaan aukkoon, aina silloin kun sitä nimenomaan tarvitsisi. Olisin täten erittäin onnellinen, jos jakaisitte kokemuksia tällä kertaa tälle puolelle ruutua – kiitos!

You may also like

35 Comments

 1. Salut,

  olen Wellington-asiassa samaa mieltä. Omistin kellon, mutta myin sen kirpputorilla eteenpäin. Tuputus ahdisti siis jopa kellon ostanutta ja se loi mielikuvan, että kaikilla on sama kello.

  Clusesta olen myös haaveillut. Vielä on uusi kello siis hankkimatta :)

  1. Niin, se on todella harmi. Hieno kello, mutta huonot mielikuvat. Tässä tapauksessa ei huono mielikuva edes tuotteesta, vaan muusta.

   Hih, niin minäkin!

 2. Itselleni tuli tämä fiilis Daniel Wellingtonin kellojen kanssa jo viime vuonna. Tuntui, että niitä oli joka puolella, varsinkin blogeissa. Toivoin mieheltäni loppuvuodesta lahjaksi klassista, simppeliä rannekelloa ruskealla nahkarannekkeella ja mainitsin erityisesti, että DW ei käy missään nimessä – näytin miehelle joitain kuvia siitä, mitä haluaisin, ja mies sai sitten yllättää. Paketista paljastui Gantin simppeli kello, joka on ulkonäöltään sitä, mitä kaipasinkin. En varsinaisesti olisi ajatellut Gantia edes vaihtoehdoksi kelloa etsiessäni, mutta olen pitänyt tuosta miehen valinnasta. Tuossa kellossa on tummanruskea nahkaranneke, mutta voisisn hyvin hankkia vielä toisen kellon vaaleammalla nahkarannekkeella… Nyt tuntuu, että pitäisi tutustua noihin mainitsemiisi merkkeihin.

  1. Heippa,

   muistan heidän aggressiivisen mainostamisen jo vuosia sitten ja sen takia en lähtenyt tekemään heidän kanssa yhteistyötä sillä en halunnut jakaa 15%-koodia niin kuin kymmenet ja nykyään sadat eri blogit/handlet.

   Tämä on minusta hyvä esimerkki milloin somemarkkinointi menee överiksi ja se voi kääntyä itseään vastaan. Toki kelloja ostetaan varmasti vieläkin, mutta itselle on jäänyt kellosta huono fiilis vaikka siis edes koko tuotteesta en osaa sanoa mitään.

   Minulla entinen kelloni oli itseasiassa Gantin ja tykkäsin siitä ihan todella paljon. Tässä se näkyy :http://avecsofie.indiedays.com/2012/07/04/aika-alkaa-nyt/

   Hihi, kannattaa tutustua! Montaa kelloa on tarjolla :)

 3. Muistan miten jo joskus kuusi vuotta sitten vähän naureskeltiin noille Daniel Wellingtonin “blogi-kelloille”. Kumma juttu – heidän aggressiivinen markkinointinsa näyttää purevan yhteen jos toiseen. :) Tuo kuvien kello on hurjan suloinen!

  1. Heippa,

   niin, jos joku on ollut blogituote niin se on nimenomaan nuo kellot. Vaikka tosiasiassahan emmehän tiedä miten se mainostus on purrut yrityksen myyntiin, mutta jäljen se on jättänyt kuluttajan mieleen. Tämä on minusta hieno esimerkki hieman ehkä huonossa mielessä miten blogimainonta voi kääntyä yritystä vastaan.

   Vaikka elän blogimainonnan kautta, olen itse aika tarkka millaisia yhteistöitä ja millaisten yritysten kanssa teen töitä. Sen takia en esimerkiksi aikoinaan halunnut Daniel Wellingtonin kelloa kun en olisi suostunut jakamaan koodia eteenpäin. Vaikka ihana se kello on, mutta jotenkin en halua mainonnan olevan niin päälleliimattua ja samanlaista mitä oikeasti tällä hetkellä varamsti sadoissa IG-handleissa. Instagramista nimittäin löytyy melkein miljoona kuvaa DW-tagilla ja niissä aika monessa on nimenomaan se -15%.

   Toisaalta, kauppa varmasti heillä käy. Ja toki ymmärrän jos heillä on nimenomaan tarkoituksena olla blogibrändi niin se on todella fine. Itselle ehkä vähän liikaa :)

   Kiitos. Se on halpiskesäkello ja lasi menee varmasti ihan kohta rikki, mutta eipä se paljoa maksanutkaan.

 4. Aikalailla samoja ajatuksia… pitkään Wellingtoneita ihastelin ja jopa yhden hankinkin mutta kieltämättä kyseisen merkin kellot pursuavat jo korvistakin ulos. Siksi huomaankin käyttäväni huomattavasti useammin Clusen kelloa – siinä ehkä maailman simppelimmän näköinen ja kivan kokoinen kello! Mulla hopeanvärisenä ja lisäksi ostin harmaan (nuden) sävyisen nahkarannekkeen. Siitä olen pitänyt tosi tosi paljon! Ainoana miinuspuolena hihnan likaantuminen suht helposti. Mutta anyway, kellossa on mielestäni hinta/laatusuhde kunnossa.

  1. Heippa ihanuus <3

   Niin, ne on tosi kauniita, mutta kun niistä on tullut massatuote ja itse ahdistun tuputuksesta. Toisaalta, yritys on varmasti laskenut, että menettää tuputuksellaan asiakkaita, mutta se ei haittaa.

   Clusen kellot ovat todella ihania. Kiva kuulla sinulta mielipide. Niin, no se on kaikissa aranvärisissä tuotteissa vähän sama asia, niin kengissä kuin muissa.

 5. Heippa! Minä rakastan kelloja, joten pakko ottaa osaa keskusteluun! En omista mitään noista kellomerkeistä, mutta olen tehnyt töitä jo jonkin aikaa kellojen kanssa, ja perehtynyt melko hyvin erilaisiin kelloihin ja niiden ominaisuuksiin. Täydellinen tietäjä en tietenkään ole. Pakko sanoa, että sekä Cluse ja Mockberg näyttävät tosi näteiltä, design on ehdottomasti kaunista, mutta kovin laadukkaita ne eivät taida olla. Hinta kertoo jo paljon, kuten myös se, että Clusen joissakin malleissa kello on ruostumatonta terästä vain takakannen osalta, joka tarkoittaa sitä, että loppuosa menee ruman näköiseksi tosi pian. Ruostumaton teräs on mielestäni hyvin tärkeä ominaisuus kellossa. Mitään roiske- tai vesitiiviyttä ei myöskään näytä olevan, joten kellon sisälle pääsee pölyä helposti, ja esim. sateella niitä ei kannata pitää. (Mockbergin malleissa näytti olevan pieni roisketiiviys, sekin on jo parempi). Tuon hintaisissa kelloissa on myös yleensä heikkolaatuinen lasi, joten kellotaulu naarmuuntuu hyvin nopeasti. Molemmissa on kuitenkin aika sama japanilainen perus ok koneisto.

  Täytyy myös sanoa, että itsekin haluaisin tuon tyylisiä kelloja, mutta vielä ei ole tullut muilla merkeillä vastaan saman tyylisiä, mutta laadukkaita ja sopuhintaisia kelloja. En kuitenkaan ole vielä valmis ostamaan yli tuhannen euron kelloa… Mutta hienoja ovat! Ja jos ei häiritse että kello alkaa näyttää vanhalta melko pian, niin kummastakin varmasti saa hienon rannekorun ja ajannäyttäjän muutamaksi vuodeksi. Siinä ajassa ehkä tämä muotikin menee ohi..? Mockberg nyt näyttäisi noista kahdesta olevan vähän kestävämpi, vaikka sivuilla ei paljon tietoa ollutkaan tarjolla.

  Toivottavasti viestini ei ole negatiivisen oloinen, sillä se ei missään nimessä ole tarkoitus. Kauniita nuo kellot ovat todella! Itse olen ehkä vähän tarkka ostamieni esineiden laadusta (yleensä…), mutta ymmärrän kyllä jos se ei ole aina se ykkösprioriteetti.

  Toivottavasti saat tähän hyviä käyttökokemuksia myös ja löydät sopivan kellon itsellesi. Kellot ovat ihania! Samoin sinun valokuvat. Ihanaa kesän alkua!

  T. Anu

  1. Siis wow – vitsit että mulla on ihania ja asiantuntevia lukijoita! Kiitos niin paljon tästä kommentista!

   Niin, itse ehkä hankinnassa on nimenomaan korukello, jonka hinta ei ole tavattoman korkea. Itse kun en ole kelloekspertti tai -keräilijä enkä tiedä niistä juuri mitään. Kellojen kanssa menenkin enemmänkin ulkonäkö edellä kuin mikään muu. Ne ovat minulle koruja enemmänkin.

   Niin, minulle tuhat euroa kellosta on aika suolainen hinta. Kengät ei jalasta katoa käytössä, mutta kello voi kädestä kadota. Totta kai se Cartier olisi kiva, mutta se hinta ja kai siihen olisi hyvä ostaa joku vakuutuskin. Yksi lukijani kertoi minulle Instagramissa hänen taaperonsa siivonneen hänen Cartierin kellonsa roskiin. Ei varmasti naurattanut.

   Ei todellakaan, arvostan mielipidettäsi suuresti. Olen onnekas kun minulla on teidänkaltaisia lukijoita joiden kanssa voi keskustella samoista aiheista mitä ystävien kanssa kahvipöydässä. Tästä nimenomaisesta DW-asiasta on nimittäin tullut höpöteltyä myös blogikollegoiden kanssa myös paljon .)

   Kiitos paljon, samoin sinne!

   1. Kiitos vastauksesta, tulipa hyvä mieli! :)

    Pakko vielä sanoa, että kahdella sadalla eurolla ja siitä ylöspäin saa jo laadukkaan kellon. Itse voisin varmasti ulkonäön vuoksi ostaa myös vähän heikkolaatuisemman kellon, niiden kanssa täytyy vain muistaa olla paljon varovaisempia. Ei sateeseen, ei pestä käsiä kello kädessä ja varotaan visusti ettei suihkutella kosmetiikkaa lähelläkään kelloa. Kaksi juttua mihin suosittelisin kuitenkin kiinnittämään huomiota eniten, on nimenomaan tuo ruostumaton teräs, ja että kellossa olisi vähintään 5ATM roisketiiviys. Se tekee jo paljon, ja kello ei näin välttämättä hajoa heti ensimmäisen vuoden aikana. Ikävää on myös maksaa sata euroa kellosta joka kestää vain ehkä sen vuoden.

    Lykkyä tykö ja kirjoittelehan sitten täällä jos ja kun löydät uuden rannekellon! Nätti on myös tämä kesäkellosi. :)

 6. Allekirjoitan täysin mielipiteesi Wellingtonin kelloista ja itsekin päädyin tilaamaan Clusen. Kello on ollut vasta viikon käytössä joten sen kummempia mielipiteitä en osaa antaa, so far so good. Laadun näkee ajan kanssa.

  Jos laatu pelittää, pitäytyn kyllä tässä brändissä. Ensivaikutelma erittäin jees!

  1. Heippa ihana Ulla!

   Niin, uskon siellä myös, että blogiammattilaisen silmissä näkyy vähän liian paljon alennuskoodeja ja kelloja.

   Maria tuolla aiemmin sanoikin, että Cluse on ollut hyvä valinta. Ihana kuulla, että myös sinä olet ollut tyytyväinen.

   Halaus sinne ja toivottavasti päästään pian näkemään kasvotusten!

 7. Samaa simppeliä mieltä, ettei DW ei ole liiemmin säväyttänyt. Pidän kelloista ja harmikseni kotoa löytyy toinenkin kellofriikki. (Ostin miehelleni aikanaan ekaksi lahjaksi hyvän kellon) Ja kaunis kello ajaa mun kohdalla korujen ohi. Mulla on pari festinaa; metalli- ja nahkarannekkeella. Sitä nahkaista tulee kyllä enemmän käytettyä. Olen ollut merkkiin tyytyväinen. Jotenkin tänne käkikellomaahan oikein sopisi japsit tai muut.. niin muita merkkejä käytän sitten lomilla. Vähän niinkuin toisinkin päin.. eli suositaan kotimaista. ;) Isäni peruja sain Zenith -merkkisen taskunauriin – ja se on kaikista rakkain.

  1. Heippa Anne,

   meillä taas ei ole kelloa toisella eikä edes seinällä. Kyselin juuri että pitäisikö seinällä olla kello ja sain jyrkän vastauksen “aika kuluu muutenkin kuin kelloa katsomalla.”

   Niin se on totta. Kello on monella tavalla kuin koru. Tunnen itseni ihan alastomaksi jos oikeassa ranteessani ei ole mitään.

   Hmm. Kiitos vinkistä, näistä en ollut kuullutkaan mitään.

   Mikä ihana sana, taskunauris <3 No uskon oikein hyvin <3

 8. Nyt oli pakko kommentoida pitkästä aikaa, sillä minulla on kello aina kädessä. Mallejakin löytyy yksi, jos toinen kotoa.

  Toivoin mieheltäni eräänä kertana synttärilahjaksi DW:n tyylistä kelloa, mutta tiesin että mieheni ei suostu ostamaan ko. merkkiä, joten jäin mielenkiinnolla odottamaan mitä saisin.
  Sain Sveitsiläisen Candino-merkkisen kellon. Huomattavasti laadukkaampi ja ei ihan jokaisella tytöllä tule vastaan. Kannattaa siis kurkata heidänkin valikoimansa. Kello on saanut paljon kehuja, kun olen sitä käyttänyt.

  Laadukas, tyylikäs ja ajaton kello viimeistelee kauniisti asukokonaisuuden.

  1. Heippa sinä,

   joo, pitkästä aikaa!

   Kiitos paljon vinkistä. Pitää alkaa kurkkimaan myös tuota. Josko tämä kelloetsintä pian päättyisi?

   Olen samaa mieltä. Kellolla on monta funkitiota, se kertoo ajan ja se viimeistelee asun. On tuntunut ihan hassulta olla ilman kelloa kun olen tottunut käyttämään sitä koko ajan.

   Halaus sinne!

 9. Kiva aihe :). Monien kellotietäjien mielestä paristoilla käyvät kellot ovat ajan näyttäjiä ja muulla koneistolla käyvät vasta kelloja. Itselleni ei niin väliä millä toimii kunhan toimii ja on nätin näköinen. Sain lahjaksi reilu vuosi sitten Skagenin Ditten. Se on todella kaunis ja pysynyt kuin uutena. Toisena kellona on vähän kookkaampi Guessin strassi koristeinen teräsrannekkeella. Onnea etsintään! :)

  1. Heippa,

   kiva että tykkäät aiheesta, niin ilmeisesti muutkin. Hiih, niin kai sitten. Itselleni ne ovat myös koruja ja se ulkonäkö on pääasia, sillä mistään teknisistä asioista en tiedä mitään.

   Skagenista olen kuullut paljon hyvää myös. Ihana kuulla, että olet pitänyt siitä.

   Kiitos paljon!

 10. Hei

  Daniel Wellingtonia ja Skagenia en suosittelisi, mun mies on kelloseppä ja hän sanoo aina, et ne merkit ovat laadultaan huonoja, ei niitä erityisesti saa myös korjata. Ovat kyllä kauniit, mutta ei muuta :)

  Ihanaa kesä sinulle!

  1. Heippa,

   onpa kiva kuulla asiantuntijan mielipide. Toisaalta, jos hinta on sadan euron luokkaa, eikai se ihme olekaan jos kello ei kestä. Tosin miksi pitäisi kuluttajana ostamaan tuote joka jokatapauksessa hajoaa.

   Kiitos samoin sinne!

 11. Minulla ei ole kokemusta noista kahdesta merkistä, joista kysyt kokemuksia. Mutta ajattelinpa kuitenkin jakaa kokemuksiani kellon hankinnasta. :-D

  Minä en tykkää pyöreistä kellotauluista, mikä rajaa esim. DW-kellot auttamatta ulkopuolelle. Sinänsä minulla ei ole mitään merkkiä vastaan. Nyt ranteessa oleva Skagenin kello vastasi kriteereitä eli sen kellotaulu oli neliskanttinen, itse kello oli tarpeeksi siro, siinä oli musta nahkeranneke ja kohtuullinen hinta. Sekään ei haitannut, että sain tilata sen kotimaisesta verkkokaupasta.

  Voin suositella reilun parin vuoden kokemuksella Skagenin kelloja!

  1. Heippa Sara,

   jaa ihmeessä :)

   Minä taas en oikein muista välitä kuin pyöreistä. Tai jotenkin ne sopivat omaan käteen paremmin, mutta nämä ovat nimenomaan makuasioita.

   Kiitos paljon kommentista ja kokemuksen jakamisesta. Näitä on ihana saada myös tälle puolen niin ei mene yksinpuheluksi. Kiitos :)

 12. Clusen kellot näyttävät hienoilta! Olen pitkälti samaa mieltä Wellingtonin kelloista. Samantyyppinen aggressiivinen somekampanja on mielestäni ollut myös Balmuirilla. Upeita huiveja ja muita tuotteita, mutta juurikin ne huivit ovat sellaisia, että löytyvät melkein jokaiselta bloggaajalta. Mutta hyvä businessideahan somemainonta toki on!

 13. Olen hulluina kelloihin. Karsittuani muutaman, omistan nyt seitsemän erilaista. Vaihdan kelloa asun mukaan. Casio on lenkkikello, varustettu kaikilla asian vaatimalla herkuilla. Kolme Seikoa, hinta ja laatu suhde parhaita. Juhlaseiko, kulta-teräs-timantti yhdistelmä, joten käy kullan ja hopean kanssa. Ruusukulta-mustakumiranneke miestenseiko. Iso miesten kaksivärinen “arkiseiko”. Nahkarannekkeinen pyöreä klassinen kultakello saksalainen merkki Junghans. Valkoinen iso kesäkello halpis Cover, valkoisella krokokuvioisella nahkarannekkeella. Suorakaiteen muotoinen teräs Gant, suosikkini. Kellot korvaavat usein korut, jos ei kerkiä tai viitsi aina koristella itseään. Hinta ei ole määräävä tekijä, kellot ovat n. 200-600 euron luokkaa.

 14. Täällä myös yksi kellofriikki. Clusen kelloja olen minäkin ihastellut. Tällä hetkellä miellyttää silmää klassiset kellot.

  DW:n kelloa en kyllä suosittelisi kenellekään, vaikka sellainen minulta löytyy kyllä. Puolen vuoden käytön jälkeen sekä mustan että ruskean nahkarannekkeen ruusukultaiset metalliosat ovat kaikkea muuta kuin ruusukultaiset. :D

 15. Rannekellon hankinta onkin ihan oma haasteensa :) Itse omistan yhden rannekellon – avopuolison lahja muutama vuosi takaperin 10-vuosipäivänä. Avopuolisollani taas on neljä(!) rannekelloa, osa ovat vain spesiaali tilanteita varten. Nojuu minulla on ballerinat ja hänellä kellot :)

  Itse suosin simppeliä ja klassisen tyylikästä – Clusen ja Triwan mallit ovat omia suosikkejani.

 16. Kello on esine, joka vaatii mielestäni kunnon rahallisen satsauksen, vanha sääntö, että kello ja kengät, niistä näkee paljon. Kaikki nuo lelukellot joutaa romukoppaan, osta kestävä, kaunista ja tyylikästä, jota et hukkaa! Omegan Seamaster on kaunis, https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/aqua-terra-150m/co-axial-34-mm/23125342055003/

  Piaget’n Secrets of Venice toinen suosikki, ja tietty klassikko, Cartierin Tank. Nuo Michael Korsit jne. kannattaa unohtaa, sama kun ostaisi aatteet Lindexiltä. Sorry.

 17. Itse haluisin seuraavaksi hankkia Junghansin ajattoman kellon. Tykkään kovasti niiden vanhan aikaisista kaarevista kellotauluista. Laadusta maksan mielelläni!

 18. Hei, itse olen suosinut Leijona sarjan kelloja. Kiva saada suomalaista suunittelua ja kellot ovat todella kestäviä. Ja ulkomailla asuessa vastaavia kelloja tulee harvemmin vastaan.

  Wellingtonin kelloja en koskaan edes ajatellut hankkivani juuri tuon bloginäkyvyyden takia. Mielestäni kellon kestävyydestä ei saa kovin hyvää kuvaa, jos samalle bloggaajalle lähetetään kello melkein joka kuukausi. Kuitenkin suurin osa ihmisistä varmasti käyttää samaa kelloa melkein päivittäin. Tosin itsellänikin on kello sekä hopeisena että kultaisena…ja tietysti yksi vielä urheiluun.

  Wellingtonia vastaava kyllästyminen on käymässä myös Balmuirin tuotteiden kanssa. Samoja huiveja ja tuotteita tuntuu olevan jokaisessa blogissa, mikä on sinällään harmi, koska osa tuotteita näyttää todella hyvälle. Mutta itse olen tainnut jo leimata tuotteet “blogituotteiksi”, joita en halua ostaa, etenkin kun bloggaajat lupailevat alekoodeja tuotteisiin Wellingtonin tavoin. Jotenkin tuntuu, ettei tuote ole hyvä, jos se on saatava jokaisessa mahdollisessa värissä (esim Balmuirin huivit) ja merkki lähettelee huiveja eri väreissä samoille bloggaajille. Ehkä olen tässäkin vanhanaikainen ja toivoisin klassisten tuotteiden sopivan moneen kokonaisuuteen niin kelloissa kuin huiveissa. Jotenkin harmittaa tämä kulutushysteria.

  Hienoa, että nostit aiheen esille!

 19. Hei, blogimainonta joka minua taas välillä ihmetyttää liittyy esim . Balmuir tuotteisiin. Ne ovat ihania ja tarinat ja luksus niiden ympärillä ovat ihania. Bloggaajat mainostavat niitä kovasti , kun saavat lahjaksi ja alekoodejakin tarjotaan. Välillä mietin miksi toinen tuote on ihana ja kelpaa blogissa mainostettavaksi ja toinen on laaduton . Itse säästän Helsinki huiviin. Mukavaa jatkoa.

 20. Mulla on DW, pidän siitä tosi paljon, ja kello on pysynyt metalliosiltaan ja rannekkeeltaan tosi hyvänä. Aika moni tuote on “blogituote”, eihän se sinänsä haittaa.

 21. Omasta ranteestani on jo usean vuoden ajan löytynyt Efva Attlingin kello “tiden kommer – time will come” tekstillä… näin usean vuodenkin jälkeen se jaksaa aina vain ihastuttaa arjessa :-)

 22. Hei! Itse löysin unelmakelloni tanskalaiselta Skagen-merkiltä <3. Olen tosin kyllä perehtynyt vain metallirannekkeella varustettuihin versioihin, koska ne nyt sattuvat miellyttämään omaa silmääni eniten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*