Marie Claire: real+simple


Viime kesälomallani Venetsiassa ihastelin Marie Claire-keittokirjoja, mutta  jätin ne kauppaan koska kirjat painoivat ihan todella paljon. Olin jotenkin siinä uskossa, ettei Marie Clairen kirjoja  saa Suomesta. Viime viikolla kummitädilläni ollessani valaistuin, sillä kummitäti oli oman Marie Clairen “Kitcheninsä” ostanut korkeavuorenkadulla sijaitsevasta Hobboks-kirjakaupasta. Kävin kaupassa Marie Clairen Kitchen-kirjaa metsästämässä, mutta se oli sillä hetkellä loppunut. Laitoin Kitchenin ja Venetsiassa ihailemani kirjan tilaukseen, ja odotankin niiden saapumista jo ihan innolla. No ihan tyhjin käsin en kaupasta kumminkaan lähtenyt, vaan ostin Michele Cranstonin toimittaman, real + simple keittokirjan. Olen aika visuaalinen, joten  kauniit kuvat herättävät mielenkiintoni enemmän kuin mikään muu. Kirjassa on monia mielenkiintoisia reseptejä, jotka pääsevät varmasti niin kokeiluun kuin teidänkin nähtäville. Kannattaa muutenkin käväistä Hobboks:ssa, sillä kaupan pöydät notkuivat mielenkiintoisia kirjoja. Ystävälliset myyjät kantoivat minulle ihmeteltäväksi jos jonkinnäköisiä kirja-ihanuuksia :)
During my summer holiday in Venice I found few interesting cookbooks and one of those was Marie Claire’s cookbook. Because books weigh a lot I left Venice without any interesting books. I’ve always thought that you can’t find Marie Claire’s books from Finland until last week. Like I have told you that I spend last week at my godmothers place and she had one of the books, it was called “Kitchen” . She had bought it from Helsinki and of course after that information I went to this shop immediately.  Well unfortunately they had ran out of that book what I saw in Venice and also that one which my godmother has. But luckily the most helpful salespersons found  one cookbook from Marie Claire for me. Now I’m just waiting when I can show you some of the recipes from the book :)

You may also like

8 Comments

  1. Keittokirjat ovat inspiroivia… keittiöni “keittokirjasto” pullistelee pinkeänä keittokirjoista, tällä hetkellä niitä taitaa olla 110…Olen katsonut monta kertaa noita Marie Clairen keittokirjoja ja Amazonista miltei tilannutkin, mutta kun tila ei anna enää oikein myöten…

  2. Lumo:Keittokirjat ovat niin inspiroivia, varsinkin jos ne ovat varustettu upein valokuvin. Ohhoh, 110! No niitä on todellakin kerääntynyt sinulle ihan kivasti :)Juuri eilen laitoin kirppikselle vanhoja tavaroitani ja muutaman keittokirjankin laitoin pinon jatkoksi. On kiva päästä vanhoista tavaroista eroon, niin voi tilalle ostaa jotain kivempaa. Suosittelen käymään Hobboksin internet-sivuilla ;)

  3. Kirja näyttää kyllä tosi mielenkiintoiselle. En edes tiennyt, että Marie Claire julkaisee kirjoja. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä kyseinen kirja hakemassa.

  4. Keittokirjat ovat inspiroivia… keittiöni “keittokirjasto” pullistelee pinkeänä keittokirjoista, tällä hetkellä niitä taitaa olla 110…Olen katsonut monta kertaa noita Marie Clairen keittokirjoja ja Amazonista miltei tilannutkin, mutta kun tila ei anna enää oikein myöten…

  5. Lumo:Keittokirjat ovat niin inspiroivia, varsinkin jos ne ovat varustettu upein valokuvin. Ohhoh, 110! No niitä on todellakin kerääntynyt sinulle ihan kivasti :)Juuri eilen laitoin kirppikselle vanhoja tavaroitani ja muutaman keittokirjankin laitoin pinon jatkoksi. On kiva päästä vanhoista tavaroista eroon, niin voi tilalle ostaa jotain kivempaa. Suosittelen käymään Hobboksin internet-sivuilla ;)

  6. Kirja näyttää kyllä tosi mielenkiintoiselle. En edes tiennyt, että Marie Claire julkaisee kirjoja. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä kyseinen kirja hakemassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*