Manspiration- If I were a boy..

Pictures are borrowed

..Olisi nimeni Frank tai Hugo. Lempituoksuni olisi YSL:n L’Homme Cologne Gingembre. Kulkisin paikasta toiseen tuollaisella kuvissa näkyvällä sinkulalla ja minulla olisi ehkä myös tatuointi. Ehkä.

Olen tässä viime aikoina innostunut pinnailemaan oikein urakalla ja loin yhden taulun johon kokosin inspiroivia kuvia miesten pukeutumisesta. Olen viimeisten vuosien aikana ihastellut enemmän miesten vaatteita kuin naisten vaatteita. On vain tuntunut siltä, että miehille luodaan ajattomampia vaatekappaleita mielekkäissä värimaailmoissa. Olen ehkäpä sortunut ostamaan poikaystävälleni muutamia juttuja ja itse asiassa rakastan hänen vaatekaappiaan.

Jos olisin mies niin slim tiet ja solmukkeet olisivat ahkerassa käytössäni, henkseleistä nyt puhumattakaan. Yhdistäisin neuleita ja siistejä housuja rennompien kenkien kanssa ja tuoksuisin ihan älyttömän hurmaavalle. Kuljettaisin läppäriäni ja salikamojani isossa nahkalaukussa samalla kun liitäisin kaupungin halki tuolla ihanalla pyörälläni..

Tuo YSL:n tuoksu on miesten tuoksuista ehdoton lempparini. Ostin sen poikaystävälleni lahjaksi ja aina silloin tällöin löydän itseni haistelemassa poikaystäväni tuoksua. Se on kerrassaan hurmaava. Seuraavan kerran kun eksytte tuoksuhyllylle, niin käykääpäs haistelemassa ja hurmaantukaa ;)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

.. My name would be Frank or Hugo. My favorite fragrance would be L’Homme Cologne Gingembre by YSL. I would have natural curly hair and big brown eyes.

Recently I’ve got a bit excited with Pinterest and few days ago I created a new pinboard where I collected inspirational pictures of men’s apparel. In the past few years I’ve found myself admiring more men’s apparel than women’s. They always create much more timeless pieces to men than women.

If I were a guy I would use slim ties, bows, and suspenders all the time. I would combine casual knits, cool pants with casual shoes. I would carry my belongings in big leather bag while I would bike around the city with my cool bicycle.

That fragrance by YSL is my absolute men’s fragrance favorite. I bought it to my boyfriend as a gift, and every now and then I find myself sniffing it. It is absolutely charming fragrance.

You may also like

36 Comments

 1. Todellakin, tuollainen tyyli miehellä tulee olla. Heidän osuutensa Suomessa vain taitaa olla marginaalinen. Onneksi itse muutin jo vuosia sitten ulkomaille.. :D Kiitos todella kauniista blogista! Päiviin saa kivan breikin, kun katselee ottamiasi kuvia :)

  1. Niinpä! Joo, ei niitä täällä Vaasassa ainakaa ihan liian usein kävele vastaan :D
   Lontoon katukuvassa näkyy niin tyylikkäitä, mutta samalla erikoisia pukeutujia. Lontoo ei muuten ole mikään suosikkikaupunkini, mutta upeasti pukeutuvia miehiä siellä ainakin on :)

   Kiitos sinulle kun käyt täällä blogissani :*

 2. Todellakin, tuollainen tyyli miehellä tulee olla. Heidän osuutensa Suomessa vain taitaa olla marginaalinen. Onneksi itse muutin jo vuosia sitten ulkomaille.. :D Kiitos todella kauniista blogista! Päiviin saa kivan breikin, kun katselee ottamiasi kuvia :)

 3. Niinpä! Joo, ei niitä täällä Vaasassa ainakaa ihan liian usein kävele vastaan :DLontoon katukuvassa näkyy niin tyylikkäitä, mutta samalla erikoisia pukeutujia. Lontoo ei muuten ole mikään suosikkikaupunkini, mutta upeasti pukeutuvia miehiä siellä ainakin on :)Kiitos sinulle kun käyt täällä blogissani :*

 4. Mä taidan mennä hiukan liian pitkälle, sillä mulla on paha tapa vielä suihkutella itseeni niitä miehen tuoksuja. Syksyllä löysin ratkaisun ongelmaan ja vaihdoin clean tuoksuihin. Ei liian söpöä, muttei ihan miestenkään tuoksua :)
  Ja hei, lucky me; Mulla on poikalapsi, jolle saan pukea henkseleitä, ja rentoa puuvillaa. Ehkä musta tulee sellainen kauhuäiti, joka pukee poikaansa vielä parikympisenäkin. Tai vaikka jos tulevalla miniällä ei ole tyyli hanskassa… Eli kauhuanoppi. Taisi mennä jo liian pitkälle.
  Mutta siis pointti oli, että iskee myös tänne nuo samat jutut :)

  1. Mä tiedän muutaman kaverin jotka tekevät samoin :) Jos poikaystävä on poissa niin suihkuttelen tuota tuoksua hänen t-paidalle ja haistelen sitä siitä. Kiitos vinkistä ;) Ehkä jätän karkkituoksut nyt sitten vähän vähemmälle… Paitsi se uusi Ferragamon Signorina- tuoksu kyllä vähän kutkuttelisi…

   Aah, katsos vain! Miniatyyreille ne vaatteet ovat niin paljon edullisempiakin :)). Tässähän tuli jo melkein vauvakuume :D. Italiassa ja Espanjassa varsinkin näkee niin suloisia lapsia, jotka on puettu niin kauniisti. Kaikista suloisinta mitä olen koskaan nähnyt on pukukoodattu isi ja poika. Henkselit tietenkin molemmilla ;)

   Näin kerran nimeltämainitsemattoman suomalaisen michelin ravintolan omistavan kokin, joka oli pukeutunut pienen taaperonsa kanssa samalla tavalla samettihousuihin ja rentoihin kauluspaitoihin. Pure love <3 En tiedä oliko asialla äiti vai isä, mutta kauppareissusta tuli kertaheitolla paljon mielenkiintoisempi :)

 5. Mä taidan mennä hiukan liian pitkälle, sillä mulla on paha tapa vielä suihkutella itseeni niitä miehen tuoksuja. Syksyllä löysin ratkaisun ongelmaan ja vaihdoin clean tuoksuihin. Ei liian söpöä, muttei ihan miestenkään tuoksua :)Ja hei, lucky me; Mulla on poikalapsi, jolle saan pukea henkseleitä, ja rentoa puuvillaa. Ehkä musta tulee sellainen kauhuäiti, joka pukee poikaansa vielä parikympisenäkin. Tai vaikka jos tulevalla miniällä ei ole tyyli hanskassa… Eli kauhuanoppi. Taisi mennä jo liian pitkälle.Mutta siis pointti oli, että iskee myös tänne nuo samat jutut :)

 6. Mä tiedän muutaman kaverin jotka tekevät samoin :) Jos poikaystävä on poissa niin suihkuttelen tuota tuoksua hänen t-paidalle ja haistelen sitä siitä. Kiitos vinkistä ;) Ehkä jätän karkkituoksut nyt sitten vähän vähemmälle… Paitsi se uusi Ferragamon Signorina- tuoksu kyllä vähän kutkuttelisi…Aah, katsos vain! Miniatyyreille ne vaatteet ovat niin paljon edullisempiakin :)). Tässähän tuli jo melkein vauvakuume :D. Italiassa ja Espanjassa varsinkin näkee niin suloisia lapsia, jotka on puettu niin kauniisti. Kaikista suloisinta mitä olen koskaan nähnyt on pukukoodattu isi ja poika. Henkselit tietenkin molemmilla ;)Näin kerran nimeltämainitsemattoman suomalaisen michelin ravintolan omistavan kokin, joka oli pukeutunut pienen taaperonsa kanssa samalla tavalla samettihousuihin ja rentoihin kauluspaitoihin. Pure love <3 En tiedä oliko asialla äiti vai isä, mutta kauppareissusta tuli kertaheitolla paljon mielenkiintoisempi :)

 7. Tosi inspiroivia muotikuvia!

  Mä olen vähän miettinytkin, että oletko sä sun komean poikaystävän tyylin takana ;)

 8. Tosi inspiroivia muotikuvia!Mä olen vähän miettinytkin, että oletko sä sun komean poikaystävän tyylin takana ;)

 9. Voi ei miten ihania kuvia, mulle heti tuollainen mies, please! ;)

  Minä tykkään Bossin miestentuoksuista, tuota YSL:ää en tiedäkään… täytyy käydä nuuhkimassa! :D Ja tuo uusi Ferragamo on muuten myös minun makuuni, aika kesäinen kiva tuoksu.

  ps. mistä voikaan johtua, että eurooppalaiset lapset ovat niin paljon tyylikkäämpiä?! En voi ymmärtää…!

  1. Ahh! Jos nimeni olisi Frank, niin pyytäisin sut treffeille ;)

   Mulle kolahti toi YSL ihan ensitilassa. Joo, en tiedä kumpi iski muhun enemmän se Signorinan pullo vai se tuoksu? “Mitenniinmaterialisti”?

   Keski- ja Etelä-Euroopan lapsukaiset ovat niin suloisia!! Siellä ne istuvat rattaissa Baby Diorit yllänsä <3
   Italiassa menen aina aivan sekaisin niistä pulleroposkista kun ne kävelevät Burberryn tikkitakit ja trenssit yllään <3 Hämäännyin jopa lastenvaatekaupassa ja ostin "varastoon" baby dior-tossut.. Just in case ;)

 10. Voi ei miten ihania kuvia, mulle heti tuollainen mies, please! ;) Minä tykkään Bossin miestentuoksuista, tuota YSL:ää en tiedäkään… täytyy käydä nuuhkimassa! :D Ja tuo uusi Ferragamo on muuten myös minun makuuni, aika kesäinen kiva tuoksu.ps. mistä voikaan johtua, että eurooppalaiset lapset ovat niin paljon tyylikkäämpiä?! En voi ymmärtää…!

 11. Oon monesti miettiny mielessäni että jos olisin sattunut syntymään mieheksi niin olisin juurikin tuollainen kuin kuvailit! Ja olisin tietysti ruotsalainen, nimeltään Anders. Tukka ois vähän silmillä mutta hyvin laitettu, sänki kasvoissa ja pelaisin lätkää tottakai! Taisin juuri kuvailla perusstockholmbon :D
  Tai oikeastaan oon sanonu ystävälleni että minussa taitaa asua pieni ruotsalais(homo)mies koska oon niin hulluna Euroviisuihin :D Tämän vuoden finaali on samana päivänä kuin ystäväni häät, voiko olla pois häistä kun haluaa nähdä viisufinaalin? Heh vitsivitsi :D

  1. Vai ruotsalainen. Hmm. Mä tykkään kyllä kanssa skandimiehistä, mutta ehkä olisin kumminkin joku norjalainen pisamanaama. Joo, sänki. Siis ehdottomasti :)

   Mä en kyllä pelaisi lätkää. Lätkäpelaajat on niin NO NO! Sori nyt vaan Anders :D. Mä olisin atleettinen ja intellektuelli tanssijapoika tai joku musadiggari.

   Ahha, siis meillä on kavereiden kanssa AINA euroviisukatsomo. Annetaan pisteitä ja arvostellaan- tottakai. Viime vuonna olin euroviisujen aikaan Vaasassa ja kyllä harmitti etten päässyt katsomaan niitä ystävieni kanssa.Ymmärrän, että sua harmittaa ettet pääse näkemään niitä. Siis ne biisit ja showt on aina yhtä övereitä :D

   1. Voi eiiiiii, nyt sie ymmärsit Andersin ihan väärin! Ei Anders olis sellainen perusällöruotsalainen lätkänpelaaja vaan tyylikäs bisnesmies joka harrastaisi lätkää, ehkä pelannut nuoruudessaan sitä enemmänkin.
    Oho hokasin just, tais mennä kuvitelmat jo liian syviin vesiin :D Heh mut missäs me oltais ilman mielikuvitustamme!

    1. Hah, no mä vähän ihmettelinkin että nyt on jotain kyllä ymmärretty täälläpäin väärin :)

     Ei se haittaa;

     “always keep your beautiful imagination and exquisite humor” :))))

 12. Oon monesti miettiny mielessäni että jos olisin sattunut syntymään mieheksi niin olisin juurikin tuollainen kuin kuvailit! Ja olisin tietysti ruotsalainen, nimeltään Anders. Tukka ois vähän silmillä mutta hyvin laitettu, sänki kasvoissa ja pelaisin lätkää tottakai! Taisin juuri kuvailla perusstockholmbon :DTai oikeastaan oon sanonu ystävälleni että minussa taitaa asua pieni ruotsalais(homo)mies koska oon niin hulluna Euroviisuihin :D Tämän vuoden finaali on samana päivänä kuin ystäväni häät, voiko olla pois häistä kun haluaa nähdä viisufinaalin? Heh vitsivitsi :D

 13. Ahh! Jos nimeni olisi Frank, niin pyytäisin sut treffeille ;) Mulle kolahti toi YSL ihan ensitilassa. Joo, en tiedä kumpi iski muhun enemmän se Signorinan pullo vai se tuoksu? “Mitenniinmaterialisti”?Keski- ja Etelä-Euroopan lapsukaiset ovat niin suloisia!! Siellä ne istuvat rattaissa Baby Diorit yllänsä <3Italiassa menen aina aivan sekaisin niistä pulleroposkista kun ne kävelevät Burberryn tikkitakit ja trenssit yllään <3 Hämäännyin jopa lastenvaatekaupassa ja ostin "varastoon" baby dior-tossut.. Just in case ;)

 14. Vai ruotsalainen. Hmm. Mä tykkään kyllä kanssa skandimiehistä, mutta ehkä olisin kumminkin joku norjalainen pisamanaama. Joo, sänki. Siis ehdottomasti :)Mä en kyllä pelaisi lätkää. Lätkäpelaajat on niin NO NO! Sori nyt vaan Anders :D. Mä olisin atleettinen ja intellektuelli tanssijapoika tai joku musadiggari. Ahha, siis meillä on kavereiden kanssa AINA euroviisukatsomo. Annetaan pisteitä ja arvostellaan- tottakai. Viime vuonna olin euroviisujen aikaan Vaasassa ja kyllä harmitti etten päässyt katsomaan niitä ystävieni kanssa.Ymmärrän, että sua harmittaa ettet pääse näkemään niitä. Siis ne biisit ja showt on aina yhtä övereitä :D

 15. Voi eiiiiii, nyt sie ymmärsit Andersin ihan väärin! Ei Anders olis sellainen perusällöruotsalainen lätkänpelaaja vaan tyylikäs bisnesmies joka harrastaisi lätkää, ehkä pelannut nuoruudessaan sitä enemmänkin.Oho hokasin just, tais mennä kuvitelmat jo liian syviin vesiin :D Heh mut missäs me oltais ilman mielikuvitustamme!

 16. Miesten vaatteiden ihastelu kuulostaa niiin tutulta :) Selkeitä, tyylikkäitä vaatteita ja paremmista materiaaleista, kuin naisten esim. H&M:ssä(naisten neuleissa on usein akryyliä ja miesten villaa/merinovillaa, murr). Myös miesten laukut ovat tyylikkäitä (ja isoja; huomasin kun tilasin sellaisen Mangosta).

  1. Siis juuri niin!! Jos menen juurikin esimerkiksi H&M:lle, niin miesten vaatteet on usein paljon paremmista materiaaleista eivätkä ne ole tekokuitua nähneetkään. Luulen, että tää on vaan strategia että miehille ei kannata luoda huonoa, sillä he ei osta vaatteita ehkä niin usein kuin naiset. He eivät tulisi enää niin helposti takaisin ostoksille jos heille olisi myyty huonoja vaatteita…

 17. Miesten vaatteiden ihastelu kuulostaa niiin tutulta :) Selkeitä, tyylikkäitä vaatteita ja paremmista materiaaleista, kuin naisten esim. H&M:ssä(naisten neuleissa on usein akryyliä ja miesten villaa/merinovillaa, murr). Myös miesten laukut ovat tyylikkäitä (ja isoja; huomasin kun tilasin sellaisen Mangosta).

 18. Hah, no mä vähän ihmettelinkin että nyt on jotain kyllä ymmärretty täälläpäin väärin :)Ei se haittaa;”always keep your beautiful imagination and exquisite humor” :))))

 19. Siis juuri niin!! Jos menen juurikin esimerkiksi H&M:lle, niin miesten vaatteet on usein paljon paremmista materiaaleista eivätkä ne ole tekokuitua nähneetkään. Luulen, että tää on vaan strategia että miehille ei kannata luoda huonoa, sillä he ei osta vaatteita ehkä niin usein kuin naiset. He eivät tulisi enää niin helposti takaisin ostoksille jos heille olisi myyty huonoja vaatteita…

 20. Hei ihana Sofié,

  Kiitos miesten tuoksu-vinkistä! Kävin tänään Rewell Centerin Stockmann Beautyssä vähän nuuskuttelemassa ohi kulkiessani ja ystäväni kanssa ihastuttiin tuoksuun totaalisesti!
  En ole ehkä ihan niin hulluna poikaystäväni tällä hetkellä käyttämään tuoksuun ja vinkkasinkin heti hänelle tuosta YSL:stä jospa vanha tuoksu menisi vaihtoon…. :)

  1. Heippa :)

   Minulle kävi samoin. Jo ensimmäisen kerran jälkeen kun haistoin tuon tuoksun niin päätin, että siitä on tultava poikaystävän uusi tuoksu ;). Onneksi se kelpasi hänellekin. Tai no, sen oli kelvattava jos minä sen lahjaksi annoin.. :D

   Ihanaa kevään jatkoa <3

 21. Hei ihana Sofié,Kiitos miesten tuoksu-vinkistä! Kävin tänään Rewell Centerin Stockmann Beautyssä vähän nuuskuttelemassa ohi kulkiessani ja ystäväni kanssa ihastuttiin tuoksuun totaalisesti! En ole ehkä ihan niin hulluna poikaystäväni tällä hetkellä käyttämään tuoksuun ja vinkkasinkin heti hänelle tuosta YSL:stä jospa vanha tuoksu menisi vaihtoon…. :)

 22. Heippa :)Minulle kävi samoin. Jo ensimmäisen kerran jälkeen kun haistoin tuon tuoksun niin päätin, että siitä on tultava poikaystävän uusi tuoksu ;). Onneksi se kelpasi hänellekin. Tai no, sen oli kelvattava jos minä sen lahjaksi annoin.. :DIhanaa kevään jatkoa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*