Makuuhuoneen yöpöytä mietteitä – missä nettikaupat?

En tiedä muistatteko Töölön makuuhuonettani? Se oli iso valoisa ja sänkyä koristi i hana sängynpääty. Se sängynpääty on odottanut kohtaloaan kellarissa, sillä en ole oikein tiennyt mitä tehdä sen kanssa. Luopua en silloin kotikirppiksellä siitä halunnut, sillä ajattelin, että vielä joskus tarvitsen sitä.

Toissa viikolla kävin vielä tavaroitani Suomessa läpi ja siinä se taas oli, sängynpäätyni mille en ollut Ranskasta löytänyt korvaajaa, vaikka olin miten etsinyt. Mietin hetken ja ajattelin, että jos polkupyörät ja surffilaudat menee ruumaan, niin miksi ei myös yksi sängynpääty. Ja sehän meni ja niin kuin FB-sivuiltani näkyy, pääsi sängynpääty turvallisesti perille.

kartell

Picture: Sara Linneea

Pariisiin se ei ole tulossa, sillä siellä meillä on pieni makuuhuone ja sänky on jenkkityyllin 150 cm leveä. Sängynpäätyni on 180 cm pitkä, joten se toimii loistavasti meidän makuuhuoneessa, sillä vierashuoneessa sellainen jo on. Vihdoinkin se kaunein sängynpääty on täällä missä sen kuuluukin olla.

Vierashuone on kutakuinkin valmis, mutta päämakuuhuone ei. Haaveilin jo Töölön asuntoon Kartellin yöpöydistä, mini Ghost Bustereista, mutta Töölön kodin sänky oli liian korkea, joten ne jäivät hankkimatta. Näin kolmen vuoden jälkeen haamut edelleen kummittelevat mielessäni ja mietin, että ne olisivat tänne varmasti hyvä vaihtoehto. Ilmavat ja raikkaat vaihtoehdot, sillä parempiakaan kun en ole löytänyt. Minulla on ollut kartellin Ghost-tuolit ainakin viitisen vuotta, enkä niihinkään ole vielä kyllästynyt, vaikka miten muovia ovatkin.

Jos teille tulee parempia ideoita mistä löytää yöpöytiä, niin kertokaa. Olen kolunnut nettikauppoja läpi, mutta monet tietämistäni eivät edes toimita Ranskaan. Eli hyviä sisustusnettikauppoja olen vailla. Löytyisikö sieltä apuja? Mistä te ostatte huonekalunne?

You may also like

7 Comments

 1. Muistan sinun töölön makkarin, se oli niin kaunis! Tilaan ellokselta paljon kaikkea nykyään. Oletko katsonut sieltä?

 2. Se oli tosi kiva makkari! Ellos ei toimita myöskään Ranskaa. Olisin tilannut heiltä jo vaikka ja mitä muuten :)

  He ovat nostaneet profiilia ainakin minun silmissäni :)

 3. Tosi kivat yopoydat!
  Oletko katsonut saksalaisen ambientedirect.com-sivuja, nayttavat toimittavan myos Ranskaan. Olen tosin lukenut ristiriitaisia arvosteluja ko. firmasta. Itse tilasin heidan kauttaan Artemiden valaisimen pari vuotta sitten, tuli nopeasti.
  Asun Englannissa ja olen tilannut http://www.davidvillagelighting.co.uk kautta Kartellin tuoleja. He toimittavat myos Englannin ulkopuolelle. Hieman harhaanjohtavasta nimesta huolimatta liikkeen valikoimissaan on myos huonekaluja.
  Onnea poytien metsastykseen!

  1. Itselläni on huono kokemus tuosta edellä mainitusta Ambientedirect.com:ista. Tilasin sieltä pari viikkoa sitten pari tuolia ja tilausvaiheessa kaikki meni ok, kunnes luottokorttitiedot oli syötetty systeemiin. Varaus meni ihan loppuun asti mutta ennen viimeistä vahvistusta tuli viesti, että jotain vikaa luottokorttinumeron kanssa (vaikka se oli oikein). Luottokortilta on nimittäin tehty ko. summalle katevaraus joka vieläkin roikkuu siellä katevarauksissa. Tuoleja ei näy, mutta tilaus näkyy ainoastaan “Already delivered” tilassa nettisivuilla ja puhelimella ei meinaa päästä läpi. Ja jos pääsee, niin siellä on aika välinpitämätön vastaanotto tyyliin emme löydä tilausnumerollanne tilausta. Ja meiliin eivät vastaa. Eli en suosittele. Olisi pitänyt googlata arvostelut ennen tilauksen tekemistä, mutta nyt jäi tuo duediligence tekemättä.

   Yöpöytävinkkinä: minusta byLassenin Twin-pöytä on aika kiva. Ajaton ja eleetön, mutta sopii silti moneen sisustukseen.

   1. Heippa Paula,

    höh, onpa tylsää! Jotain tällaista olen kuullut/lukenut kyseisestä nettikaupasta että se ei oikein toimi. Oletko soittanut pankkiin ja saada sitä kautta apua? Luulisi, että he voisivat tässä tapauksessa auttaa, sillä kuulostaa nyt aika erikoiselta toiminnalta.

    Kiitos vinkistä, pidän by Lassenista tosi paljon. Kiitoa :)

  2. Heippa,

   olen kuulluut siitä niin ristiriitaista palautetta, niin en oikein halua edes kokeilla :/.

   Kiitos paljon vinkistä, en ole tuosta nettikaupasta kuullutkaan.

   Kiitos paljon :)

 4. Hei! Minä käytän saksalaista Einrichten Designia. Hyvä palvelu ja nopea toimitus – ainakin minun kohdallani. juuri tilasin 6 kpl Kartellin Masters tuoleja terassille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*