Makeaa mahan täydeltä

Arkkitehdistä karkkitehtailijaksi

Olin uuden vuoden Barcelonassa järjestelemässä parhaan ystäväni häitä. Samalla matkalla löysin myös muutaman uuden kivan ravintolan sekä pikkuisen paikan missä käydä. Yksi tällainen sievä karkkikauppa löytyi sattumalta kun kävelin Gràcian alueella. Hävettää vähän jopa myöntää, että miten tämä alue on jäänyt aiemmin osaltani ihan huomiotta, vaikka Barcelonassa olen käynyt monen monta kertaa. Tapani mukaisesti olen aina suunnannut Bornin alueelle Barcelonassa ollessani. 

Löysin myös uuden suosikkikatuni, Carrer de Verdin, josta myös tämä pieni karkkikauppa löytyy. Çukor perustettiin ihan vain rakkaudesta sokeriin. Kun pari arkkitehtiä ja yksi opettaja päättävät tehdä käännöksen työurillaan. Käännöksen seurauksena he leikkaavat karamelleja saksilla (ensimmäinen kuva), sulattelevat suklaata sekä muovailevat vaahtokarkkeja. 

Ostin Çukor:sta vaahtokarkkeja ja suklaata – voin suositella passionhedelmä vaahtiksia oikein sydämellisesti. Kannattaa muutenkin käydä Carrer de Verdillä, sillä sen ympäriltä löytyy jos jonkunlaisia kahviloita ja pieniä ravintoloita :)

You may also like

1 Comment

  1. Gracia on kyllä idyllinen alue ! Itse tutustuin siihen viime syksynä asuessani Barcelonassa, vuokraamani asunto sijaitsi Graciassa, juurikin aivan Carrer de Verdin lähellä. Voisin lähteä vaikka samantien takaisin tutustumaan tuohon herkkukauppaan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*