Make up Favorites

L.I.L.Y EdP from Stella McCartney

Uusin tuoksuni on Stella McCartneyn L.I.L.Y-tuoksu. En siedä ihan hirmuisen voimakkaita tuoksuja migreenini takia, mutta L.I.L.Y on aavistuksen voimakkaampi mitä aiemmat tuoksuni ja siten, ehkäpä astetta naisellisempi? Puntaroin DG:n 3 l’imperatricen ja L.I.L.Y:n välillä, mutta päädyin kumminkin edellä mainittuun, sillä tuoksu sopii jollain lailla mielestäni paremmin syksyyn.

“L.I.L.Y is a journey through the senses. It begins with the smell of a spring morning, dappled sunlight through the trees, a vision of delicate lily of the valley. It is the passage of time across a forest floor. The touch of moss and the darker intensity of truffles. More masculine and earthy, but still seductive and sensual.”

Päivittäisen meikkini kulmakiviksi ovat nousseet pääasiassa yllä olevien kuvien tuotteet. 1. Cliniquen All About Eyes -silmäympärysvoide ravitsee kuivaa silmänympärysihoani. 2. Lancômen Eclat Miracle -primeri luo luonnollisen hehkun iholleni. 3. Suosikki meikkivoiteekseni on ehdottomasti noussut Lancômen Teint Miracle. Voide ei ole ollenkaan liian peittävä, vaan se antaa oman ihon kuultaa läpi. 4. Voisin jopa melkein sanoa, että kaikista tärkein kosmetiikkatuotteeni on Shiseidon Perfect Mascara. Olen käyttänyt sitä kolmisen vuotta, enkä vielä ainakaan ole löytänyt sitä voittanutta.

5. Diorin Crayon Eyelinerin kynä on juuri sopivan pehmeä silmänrajauksia varten. 6. En ole koskaan omistanut normaalia puuteria, mutta Guerlainin Terracotta aurinko- ja hohdepuuteri meikkipussistani löytyy.

7. Ravitsen ihoani  Estée Lauderin Day Wearilla. Olenkin kirjoitellut siitä teille aiemmin Ryppyjä Näkyvissä -postauksessani. 8. Kesän vakiotuotteeni on ollut niin ikään Estée Lauderin BB-voide, jonka olen saanut blogin kautta. Siitäkin suosikistani olen kirjoitellut teille aiemmin tässä postauksessani. 9.  Kuvissa vilahtelee huulikiiltoarmeijani, jota kannan yleensä aina mukanani. Sephoran suosikkieni lisäksi voisin erikseen mainita blogin kautta L’Oréalin Glam Shine sävyn Miss Candyn. Suosittelin tätä Charillekin ja huulikiilto päätyi täten myös hänen meikkipussiinsa. Glam Shine -kiillot muistuttavat minua teinivuosista, mutta oli hauskaa löytää kiilloista vielä lempisävy näin monen vuoden tauon jälkeenkin.

10. Huulikiiltopussini varustukseen kuuluu myös Shiseidon syväkosteuttava huulipuna sävyllä numero 320.  11. Huulikiiltomainen Chanelin huulipuna Mythic vaalentaa luonnostaan punaisia huuliani. 12. Huultenrajauskynänä minulla on Make Up Storen huulikynä nimeltä Sandstorm. 13. Viimeistelen huulimeikkini aina kiillolla ja siihen käytän Diorin Lip Maximizeria tai Chanelin Insouciancea.

1. Eye cream: Clinique All About Eyes Rich. 2. Lancôme Eclat Miracle primer gives that natural glow on to my skin. 3. Lancôme Teint Miracle foundation makes your skin look natural and bright. 4. Shiseido Perfect Mascara is the best mascara that I’ve ever used. 5. Dior Crayon Eyeliner is really soft eyeliner pencil.6. Guerlain Terracotta powders give that natural tan to my skin. 7. I nourish my dry skin with Estée Lauder Day Wear. 8. My favorite product on this summer has been BB cream from Estée Lauder. 9. I’m a lip-gloss addict, and therefore I carry always many kinds of lip products with me. When I was a teen-ager I used Glam Shine line from L’Oréal. Recently I got make up products from L’Oreal and I found one very nice lip-gloss shade among the products. The shade is Miss Candy. 10. To mention some other favorite lip products. One of those is ultra moisturizing lipstick from Shiseido (320). 11. Another is glossy like lipstick from Chanel called Mythic. 12. For the finishing touch I use always lip-glosses on my lip make up and for that reason my favorite products are Dior Lip Maximizer and Chanel Insouciance.


You may also like

12 Comments

 1. Hauska sattuma. Juuri aamulla nakkasin roskiin vanhan ripsarin, Cliniquen lash powerin, ja otin tilalle lentokentältä ostetun Shiseidon perfect mascaran jonka pitäisi lähteä vain lämpimällä vedellä. Vähän oudosti se jättimäinen harja edelliseen verrattuna mutta jos sie tykkäät niin tykkään mieki sitten :)

  1. Hei mahtavuutta, että sinultakin löytyy tuo kyseinen ripsiväri :)

   Olen kokeillut joskus teininä Kanebon vastaavaa 38c, mutta itse en siitä ainakaan liiemmin pitänyt. Liian pieni harja minun makuuni. Tuolla Shiseidon harjalla taasen luo upeat säihkysilmät ja usein minulta kysytäänkin, että onko minulla ripsienpidennykset. Ei ole ei :))

 2. Hauska sattuma. Juuri aamulla nakkasin roskiin vanhan ripsarin, Cliniquen lash powerin, ja otin tilalle lentokentältä ostetun Shiseidon perfect mascaran jonka pitäisi lähteä vain lämpimällä vedellä. Vähän oudosti se jättimäinen harja edelliseen verrattuna mutta jos sie tykkäät niin tykkään mieki sitten :)

 3. Hei mahtavuutta, että sinultakin löytyy tuo kyseinen ripsiväri :)Olen kokeillut joskus teininä Kanebon vastaavaa 38c, mutta itse en siitä ainakaan liiemmin pitänyt. Liian pieni harja minun makuuni. Tuolla Shiseidon harjalla taasen luo upeat säihkysilmät ja usein minulta kysytäänkin, että onko minulla ripsienpidennykset. Ei ole ei :))

 4. Tämä ei nyt liity postaukseesi lainkaan, mutta päätin kysyä sinulta neuvoa, kun muistelen sinun tuntevan Barcelonan hyvin :) Olen menossa sinne marraskuun alussa enkä tiedä yhtään millainen sää tuohon aikaan yleensä on? Tuleeko mukaan ottaa talvitakki vai pärjääkö neuleella tai esimerkiksi trenssillä? Mahtaako ballerinakengillä pärjätä vielä myöhäissyksyllä vai olisiko nahkasaappaat tai nilkkurit sopivammat? Kiitos tuhannesti jos ehdit ja jaksat vastata!

  1. Heippa!

   Minulla jos jollain on ollut aina huono tuuri Barcolonassa säiden suhteen. Siellä ei juuri ikinä sada, mutta olen osunut viime kerrat sinne aina juuri silloin vuoden ainokaisena sateisena viikkona. Barcelona on vähän hankala siinä mielessä, että yht’äkkiä siellä voi olla melkeimpä hellettä tammikuussa, mutta maaliskuussa voi olla hyvinkin kylmä. Siis Marraskuussa sää on varmaankin alle 15 astetta, eli itse en lähtisi pelkillä ballerinoilla. Barcelona on kumminkin meren rannalla, niin tuulen takia siellä voi olla myös hivenen viileää vaikka muuten lämmintä olisikin. Joten trenssillä voi pärjätä, mutta itse laittaisin nilkurit ballerinojen sijasta.

   Ja jos siellä nyt olisi kylmempikin niin perus ketjuliikkeiden vaatteet ovat huomattavasti halvempia (Zara, MD, Mango…)siellä, joten talvitakit eivät paljoa maksa :)

   Tässä vielä muutama linkki nostattamaan Barcelona-kuumettasi :))

   http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/20/te-quiero-barcelona/
   http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/23/palau-nacional-montjuic/
   http://avecsofie.indiedays.com/2012/07/03/vinkkeja-barcelonaan-matkaaville/

 5. Tämä ei nyt liity postaukseesi lainkaan, mutta päätin kysyä sinulta neuvoa, kun muistelen sinun tuntevan Barcelonan hyvin :) Olen menossa sinne marraskuun alussa enkä tiedä yhtään millainen sää tuohon aikaan yleensä on? Tuleeko mukaan ottaa talvitakki vai pärjääkö neuleella tai esimerkiksi trenssillä? Mahtaako ballerinakengillä pärjätä vielä myöhäissyksyllä vai olisiko nahkasaappaat tai nilkkurit sopivammat? Kiitos tuhannesti jos ehdit ja jaksat vastata!

 6. Heippa!Minulla jos jollain on ollut aina huono tuuri Barcolonassa säiden suhteen. Siellä ei juuri ikinä sada, mutta olen osunut viime kerrat sinne aina juuri silloin vuoden ainokaisena sateisena viikkona. Barcelona on vähän hankala siinä mielessä, että yht’äkkiä siellä voi olla melkeimpä hellettä tammikuussa, mutta maaliskuussa voi olla hyvinkin kylmä. Siis Marraskuussa sää on varmaankin alle 15 astetta, eli itse en lähtisi pelkillä ballerinoilla. Barcelona on kumminkin meren rannalla, niin tuulen takia siellä voi olla myös hivenen viileää vaikka muuten lämmintä olisikin. Joten trenssillä voi pärjätä, mutta itse laittaisin nilkurit ballerinojen sijasta.Ja jos siellä nyt olisi kylmempikin niin perus ketjuliikkeiden vaatteet ovat huomattavasti halvempia (Zara, MD, Mango…)siellä, joten talvitakit eivät paljoa maksa :)Tässä vielä muutama linkki nostattamaan Barcelona-kuumettasi :))http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/20/te-quiero-barcelona/http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/23/palau-nacional-montjuic/http://avecsofie.indiedays.com/2012/07/03/vinkkeja-barcelonaan-matkaaville/

 7. Hei!

  Olen etsiskellyt hyviä meikkiviveltimiä ja nuo sinun siveltimet näyttävät tosi laadukkailta, minkä merkkisiä/mistä ne mahtavat olla?

 8. Hei!Olen etsiskellyt hyviä meikkiviveltimiä ja nuo sinun siveltimet näyttävät tosi laadukkailta, minkä merkkisiä/mistä ne mahtavat olla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*