Madrid – I’ll be back

Madrid

Takana on mitä ihanin Madrid-viikonloppu. Säiden vuoksi tosin jäivät ulkona oleilut todella vähiin, mutta muuten olen kaupunkiin täysin myyty. Sattumalta kavereitakin oli viikonloppuna Madridissa, niin päästiin perjantaina ihan kunnolla juhlahumuun.  

Madrid

Madrid
Madrid

Ruokatarjonnasta osasin odottaa ihan mieletöntä ja söin vain syömisen vuoksi sillä tiedän, että menee hetki kun taas pääsen kunnolla espanjalaisten herkkujen makuun. Yksi mainitsemisen arvoinen ravintola oli Ten con Ten. Aivan mahtava paikka vaikka alkudrinkeille tai miksei myös koko illalliselle. Kävin myös synttäridrinkeillä hotelli Urbanissa, joka oli kerrassaan mieletön paikka. Jos tykkää jatkuvasta suklaatarjoilusta drinkkien välissä, niin Urban on drinkin arvoinen paikka. Näin tuoksutyyppinä pakko oli käydä myös hotelli ME:ssä tuoksuttamassa hotellin omaa parfyymiä ja käydä kattoterassilla katselemassa näkymiä.  

Madrid

Madrid

Kiitos paljon vinkeistä mitä kerroitte. Kävin kummassakin teidän suosittelemassa hallissa, Mercado San Antonissa ja Mercado San Miguelissa. Kumpikin oli aivan ihana ja juuri tuollaisia paikkoja Pariisissa kaipaan. Alueita joista saa hyvää ja monipuolista ruokaa ja jossa ilmapiiri on iloinen ja rento.  

Asuimme Principal – hotellissa ja tämä hotelli sijoittui ehdottomasti oman hotellilistaukseni kärkeen. Mieletön boutique- hotelli aivan Madridin keskustassa. Hotelli oli jopa vähän liiankin ihana, sillä sunnuntaina minua ei meinannut saada sieltä edes ulos kävelylle.  

Ostoksia en tehnyt pahemmin, vain pakollisen kierroksen lempikaupassani, Uterqüessa. Mieluummin istuin ravintolassa tapakset nassun edessä kuin ravailin kaupasta toiseen tuulessa ja sateessa. Ruokaloma, paras loma.  

Madrid

Oma Madrid-kokemukseni jäi tosin todella ohueksi huonojen ilmojen takia, joten sinne on pian pakko palata. Olen näissä Espanjaan suuntavissa matkoissa todella huono-onninen säiden vuoksi, sillä kohdalle sattui todella myrskyinen ajankohta ja elämäni ikävin lentomatka. Noh, ehjänä ollaan ja Madridiin on pakko päästä uudestaan. Onneksi hyvä ystäväni on sieltä kotoisin, niin hän lupasi palata kotikaupunkiinsa pian minun kanssani. 

………………………………………….

I’m back from Madrid and what a wonderful city it is. Unfortunately the weather was very stormy, so I didn’t see so many things. Luckily I’m a foodie so instead of walking around, I was eating around. So from my perspective, it was a perfect weekend holiday.  

I knew I could expect the best kind of a dining experiences in Madrid, and I got what I was looking for. Laid back dining, but exceptionally good dishes. I love how you can taste the southern American cuisine in Spanish dishes. One restaurant to mention is Ten con Ten – just an amazing place. I also enjoyed my birthday drinks at Urban and there was a non stop chocolate service until 2 am at least (I left at 2). How amazing is that? Urban had beautiful drinks and very sweet service indeed. I’m very into perfumes, so of course I had to go to hotel ME to sniff their personalized perfume. Highly recommending also their roof top bar for the views and atmosphere 

I was staying in hotel Principal and I have to say that this luxurious boutique hotel is now on top of my list. I like to stay in small high end hotels and the service and eye for detail they had in Principal was just everything what this kind of a hotel geek can ask. They also have restaurant and little indoor garden, so Principal is worth to check out.  

Due the heavy storms, I couldn’t enjoy so much of Madrid outdoors. So next time I will explore the city more and hopefully without umbrella. I just feel there is so much to see, explore and eat.  

You may also like

4 Comments

 1. Meille Ten con ten oli vähän liian jäykkä. Mentiin porukalla ginidrinkkien toivossa, sillä paikalla on hyvät ginivalikoimat. Sellaiset saimmekin, mutta moni gini oli kyllä loppu. Paikka oli täynnä hyvin korrektisti käyttäytyviä puku- ja jakkuhenkilöitä. Erotuttiin :). Street XO oli ihan siinä vieressä, kävittekö?

  1. Heippa,

   ai? Meillä oli DJ ja vaikka syötiin ns. jäykistely puolella niin tunnelma oli todella rento. Hihi, ehkä mä olin korretisti omalla synttäridinnerilläni :D

   Siis mua niin harmittaa että en käynyt. Meillä meni suunnitelmat uusiksi huonojen kelien takia. Oltiin aika paljon itseasiassa hotellilla kun ei ollut fiilistä lähteä rämpimään epävakaiseen keliin.

   Ensi kerralla!

   Huomaisn myös yhden upean meksikolaisen ihan Ten con Tenin vieressä :)

 2. Hei,
  Ekaa kertaa menossa toukokuussa Madridiin. Paljon mielenkiintoista nähtävää juttujenne perusteella. Menitkö kentältä bussilla Plaza de Cibelesille?
  Kauanko matka kesti, löytyikö bussi kentältä helposti, paljonko maksoi?
  Kiitos jos jaksat vastata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*