Lydmar Hotel

Kävin viime viikolla Tukholmassa ja siellä minua odotti aivan ihana hotelli nimeltä Lydmar. Minulle oli huikattu etukäteen että hotelli on kertakaikkisen ihana, mutta ymmärsin sen vasta kun saavuin perille.  Lydmar sijaitsee aivan Tukholman sydämessä, Blasieholmenin niemen rannalla. Hotellin naapurista löytyy kansallismuseo ja aina niin ihana Stockholm Grand.

Hotelli tarjosi upean huoneen lisäksi myös todella herkullisen aamiaisen. Hotellin henkilökunta oli niin ystävällinen, että sain tuoda aamiaiselle myös vieraan mukanani. Näettekö kenet? Aamiainen/brunssi ei ole tarkoitettu vain hotellin vieraille, joten jos olet menossa Tukholmaan niin pidä tämä aamiaispaikka mielessä. Myös hotellin ravintola on todella suosittu  joten iltaisin hotellin baari ja ravintola täyttyy ruokailijoista.

Vuonna 2011 Andrew Harper valitsi hotelli Lydmarin yhdeksi Euroopan kuudesta hotellien helmestä. Lydmar sai paljon kiitosta erinomaisesta palvelustaan ja laadukkuudestaan. Jokainen hotellihuone on sisustettu eri tavalla ja minun huoneeseeni pääsette kurkistamaan viimeisissä kuvissa :)

Östermalmin ostoskadut ovat ihan kivenheiton päässä hotellista, joten myöskään hotellin sijainti ei voisi olla yhtään parempi. Olin yksin reissussa ja koska työpäivät olivat aika hektisiä, niin oli ihana palata hotellille rentoutumaan ja nauttimaan vain olosta. Olen ihan äärettömän kiitollinen Visit Swedenille, että he järjestivät minulle näin upean tilaisuuden ja matkan.

_____________________________________

Last week I spent few days in a lovely hotel called Lydmar.  Lydmar hotel is located in the heart of Stockholm. The location of the hotel couldn’t be any better. Within minutes, you can find yourself walking around the shops in Östermalm.

Lydmar provided wonderful rooms, but also a very delicious breakfast. The hotel staff showed their true kindness when they offered me a chance to bring a guest to the breakfast. The exquisite breakfast/brunch is not only for the hotel guests, so if you are going to Stockholm keep this breakfast in mind. Blueberry pancakes are highly recommended..;).

In 2011, Andrew Harper chose hotel Lydmar as one of the six hotels in Europe, which are worth to visit.  Andrew Harper acknowledged Lydmar because of the brilliant service and quality. Hotel rooms are all decorated differently and in the last pictures you can see my room.

You may also like

18 Comments

  1. Heti kun pääsin hotellille, niin laitoin Visit Swedenille viestin, että miksi he ovat varanneet minulle näin ihanan hotellin sillä olisin vain voinut pysytellä siellä :)

  1. Suosittelen pitämään hotellin nimen korvan takana, sillä hyviä aamiaispaikkoja ei ole koskaan liikaa :)

   Lintu tyytyi pekoniin, mutta minä herkuttelin hedelmin ja pannukakuin :D

 1. Heti kun pääsin hotellille, niin laitoin Visit Swedenille viestin, että miksi he ovat varanneet minulle näin ihanan hotellin sillä olisin vain voinut pysytellä siellä :)

 2. Suosittelen pitämään hotellin nimen korvan takana, sillä hyviä aamiaispaikkoja ei ole koskaan liikaa :)Lintu tyytyi pekoniin, mutta minä herkuttelin hedelmin ja pannukakuin :D

 3. Ihana blogi sinulla! <3

  Kysyn ihan vastaisuuden varalle: eivätkös kaikki nämä hotelliviikonloput, tavarat ym muut taloudelliset edut joita bloggaamisen kautta saat ole aivan normaalisti verottajalle ilmoitettavia tuloja? Näin olen käsittänyt mutta tarkistan. :)

  1. Kiitos:)

   Periaatteessa joo, mutta Suomen verolaissa ei ole selkeästi kohtaa mikä pureutuisi tähän. Itse olen lukenut verolakia juurikin tämmöisen juttujen takia ja tulkitsen sen niin että nämä ovat palkkiota tehdystä työstä. Pitää huomioida, että tämä ei ollut hupimatka, vaan työmatka. Teen Tukholmasta juttua muutamalle eri sivustolle ja toimin tässä tapauksessa vähän niinkuin toimittajana.

   Olen kuuliainen veronmaksaja, joten maksan verot tottakai myös blogilla tienatuista palkkioista.

 4. Ihana blogi sinulla! <3Kysyn ihan vastaisuuden varalle: eivätkös kaikki nämä hotelliviikonloput, tavarat ym muut taloudelliset edut joita bloggaamisen kautta saat ole aivan normaalisti verottajalle ilmoitettavia tuloja? Näin olen käsittänyt mutta tarkistan. :)

 5. Kiitos:)Periaatteessa joo, mutta Suomen verolaissa ei ole selkeästi kohtaa mikä pureutuisi tähän. Itse olen lukenut verolakia juurikin tämmöisen juttujen takia ja tulkitsen sen niin että nämä ovat palkkiota tehdystä työstä. Pitää huomioida, että tämä ei ollut hupimatka, vaan työmatka. Teen Tukholmasta juttua muutamalle eri sivustolle ja toimin tässä tapauksessa vähän niinkuin toimittajana. Olen kuuliainen veronmaksaja, joten maksan verot tottakai myös blogilla tienatuista palkkioista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*