Lumoavat kuvat

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ta10 ta11 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA armani9OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvää sunnuntaita! Ajattelin vielä muistutelle teitä Indiedaysin blogawardseista, jotka ovat ensi viikolla. Olen ehdolla kategoriassa ”lumoavat kuvat”, eli ainakin minun mielestäni olen enemmän kuin oikeassa kategoriassa. Jokaisella on kumminkin ne omat vahvuutensa, minulla se ei koskaan ole ollut kirjoittaminen ja sen takia valokuvat ovat se blogini keskeisin sisältö.

Olen kirjoittanut blogiani nyt viisi vuotta, joten aika monta tuhatta kuvaa on kamerani myös napsinut. Kun blogia selaa taaksepäin, on kuvauskohteet ja samalla elämä muuttunut asteittain. Kuvissa näkyy siis myös elämä, niin ylä- ja alamäkineen. Pääasia on että on niitä kupruja, sillä ilman niitä elämä olisi aika tylsää.

Toivottavasti löydätte omat suosikkinne kaikkien kategorioiden ehdokkaista, minä ainakin tein niin. On ilo nähdä listalla omia pitkäaikaisia blogikavereita, joille blogi on myös enemmän kuin työ, pikemminkin elämäntapa. Kurkkaa siis ehdokkaat täältä!

You may also like

2 Comments

  1. Nyt on pakko kysyä kun mietin tätä jo aiemmin; mikä toi ihana vaaleanpunainen / pinkki kynsilakka on mitä sulla on joissain kuvissa? Se on täydellisen värinen. :)

    1. Heippa,

      Oh o ou, olen kynsilakka fani ja niitä on jos jonkinsävyisiä. Lmepparini on Dior ja se on joku näistä Darling 653, Psychedelic orange 545 tai Pink Kimono 483. Veikkaan ensimmäistä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*