Loving my jumpsuit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tropic4 tropic3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pariisissa on pidellyt kelejä oikein kunnolla ja elohopea on noussut samaa tahtia mitä vaatteet vähentyneet. En ole varmastikaan koskaan etsinyt näin epätoivoisesti vilpoisia paikkoja mitä tällä viikolla, sillä ilmastointeja ei ole kodeissa eikä pahemmin kaupoissa tai kahviloissa. Eli tällä viikolla olen siis ollut ihan oikeana Janena betoniviidakossa.

Näin tuon H&M:n ihanan jumpsuitin muutama viikko sitten lehdessä ja sen jälkeen en ole saanut sitä mielestäni. Kun vaatteita ei voi näillä ilmoilla oikein pidellä, niin tuolle jumpsuitille on ollut ja tulee varmasti olemaan käyttöä. Vihreä väri koristaa tummaa hipiää kauniisti ja laittaa vaatekaapin väripaletin hivenen uusiksi.

Tämä kyseinen asu toimii varmaankin kesän luottovaatekappaleena. Jos tällaisia helteitä nimittäin on vielä kauankin luvassa, mennään näissä viidakontunnelmissa aamusta iltaan. Korot vaan alle niin on illan asu valmis!

Jumpsuit: H&M
Shoes: Uterqüe
Bag: YSL
Earrings: J. Crew

You may also like

17 Comments

 1. Heippa!

  Ihana jumpsuitti. Tuollanen munkin pitää saada. Mikä koko sulla on? Oon varmaan aika samankokonen ja mallinen kanssasi ja musta on hirmu vaikee tilata netistä oikeen kokosta.
  Kiitos myös ihanan inspiroivasta blogista.

  1. Heippa,

   otin koossa 40. Koko oli suhteellisen pieni ja 38 olisi ollut ehkä hivenen mauton ja makkarankuorimainen. Jumpsuit on tosi hivenen väljä masun kohdalta, joten tarvitsisi vyön kaveriksi :)

 2. Ihana tuo YSL laukku. Se vilahti jossain aiemmassa kuvassa ja jäin odottamaan esitteletkö sen vielä. Onko YSL suosittu Ranskassa ( vrt. Chanel)?

  1. Ai, no tuo laukku on minulla on ollut jo jonkun aikaa. Vähän aina aristelen “ostosesittelyjä” sillä sain heti kuulla Chanel-ostoksestanikin :/

   Sanoisin että mitä katukuvassa näkyy, niin eniten ehkä Celine ja Goyard. Goyard on se pariisilaisten peruslaukkumerkki ja Isabel Marant. Chanelia totta kai, mutta YSL ehkä vähemmin. Celineä näkyy tosin todella paljon myös :)

   1. Hei älä nyt arastele sinun ihanan YSLn esittelyä! Se mihin kukin tuhlaa omat rahansa on jokaisen oma asia… jotkut saattavat vuodessa tuhlata pienen omaisuuden vaikka ulkona syömiseen eivätkä he ajattele, että sitä säästämällä he olisivat saaneet pienen “omaisuuden” säästettyä johonkin kivaan. Toisaalta, toisille se ulkonasyöminen on se asia mihin he haluavat tuhlata rahaa. Ehkä kaikilla ei ole varaa kaikkeen kivaan mutta kyllä se joka on määrätietoinen löytää jopa helmiä pienillä rahoilla (Esim vestaire collective yms.). Älä anna niiten trollien masistella sua. Embrace fashion as if it were art, because for many that is exactly what it is and art is priceless.

    1. No niinhän sitä luulisim mutta kun Suomessa ollaan, niin ei kaikki ehkä ihan ymmärrä luksukseen rahojen laittamista. Ostan asioita harvoin ja harkitenm sillä ostan sillä ajatuksella että ne ostamani jutut säilyvät minulle koko elämäni. Blogin takia en uusi vaatekaappiani tai kenkäkokoelmaani.

     Kiitos olet ihana <3

  1. Ihana kuulla, että Suomessa vihdoin tarkenee muutenkin kuin takki päällä. Yritän puhaltaa täältä lämpöä sinnepäin, sillä täällä sitä on liikaakin,

   <3

 3. Merkkituotteiden esittelemiseen on tapoja ja tapoja. Sinun tapasi on niin luonteva, ettei se edes tunnu esittelemiseltä. Tulee tunne, että et tarvitse niitä merkkituotteita esim. itsetuntosi tai imagosi kohottamiseen. Sellainen nimittäin paistaa helposti läpi blogeista. Sinun blogistasi taas huokuu tietynlainen rauha. Ehkä siksi blogisi lukeminen on oikeasti jotenkin rentouttavaa !

  1. On hassua itseasiassa miten minulla on ollut ns, laukkusäästökohde jo ainakin vuoden. Laukku on vaihtunut ja enkä ole vieläkään varma haluanko laittaa rahojani niin suureen ostokseen, Nuorempana ehkä, mutta kai sitä vanhemmiten viisastuu. Mieluummin ostin nimittäin sohvan kuin sen Chanelin. 3 tonnia tuli paremmin käytettyä ainakin minun mielestäni.

   No en todellakaan tarvitse, Sanotaanok nyt näin, että elämä on opettanut ettei se materia onnea tuo. Itselleni hirmuisen tärkeää on työ, ei mikään muu. En voisi olla itsestäni kovinkaan ylpeä jos katsoisin vain laukkukokoelmia, Se itsensä kehittäminenon minulle kaiken a ja o. Olen myös huomannut, ettei ne Chanelin ballerinat tai Hermesin rannekorut tee onnellisemmaksi vaikka kauniita ovatkin,

   Ihana kuulla jos näin on. Se on tarkoituskin <3

 4. Ihana sinä! Terkkuja Pohjoisesta Pariisista, taidan minäkin lähteä mekko-ostoksille :) Muuten H&Mlla on täällä parempi maine:)

  t. L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*