Lovely Sunday

Hyvää huomenta ihanuudet!

Täällä ruudun toisella puolen on levännyt ja rentoutunut neiti. Ehkä pienimuotoisesta hiljaisuudesta blogin puolella on huokunut, että olen ollut ehkä vähän liian kiireinen viime aikoina. Aikaa ei ole oikein riittänyt edes itselle, saatikka läheisille ja ystäville. Olen niin pahoillani <3 Viikonloppuna yritin tosin hieman skarpata ja vietin sunnuntain sienimetsässä ystävieni kanssa.

Naureskelin eilen aamulla hieman, että tähänkö sitä nyt on oikeasti tultu, että sunnuntaina herätyskello herätti minut sieniretkelle ja poikaystäväni kalaretkelle. Mutta voiko mitään muuta rentouttavampaa olla kuin metsässä kävely sieniä poimien ja ystävien kanssa jutustellen?

Lähdimme eilen heti aamusta liikkeelle ja ajoimme ystäväni mökille. Mökille saapuessamme sujautimme saappaat jalkaan, nappasimme korit käteen ja sipsimme sienimetsään. Kun sienet oli kerätty niin menimme nostamaan perunoita. Oli muuten aivan varmasti ensimmäinen kerta kun kukaan on perunapellolla Guccin kumisaappaat jalassa :D

Kun perunapussi alkoi olla täysi, niin sitten olikin lounaan aika. Lounaaksi keitimme itse nostamiamme perunoita ja kastikkeeksi teimme suppilovahverokastiketta itse keräämistämme sienistä. Lohi ei tosin ollut itse kalastettu, mutta ehkä ensi kerralla ;)

P.S. Veikkaan että lähitulevaisuudessa blogissa tullaan näkemän yksi jos toinenkin suppilovahveroresepti ;)

__________________________________________

Good morning lovelies!

The one who’s another side of the screen is totally rested and relaxed. I hope you are too.  Perhaps you have noticed this slight silence in my blog? I have just been a bit busy that I haven’t even had time to myself, not to mention to the people who I love. Yesterday I went to pick mushrooms with my friends and I have to say that I don’t know anything as relaxing. Wandering in the forest, picking mushrooms and chatting with friends is just perfection. It really is!

Yesterday morning I laughed a bit when our alarms went on in the morning. I thought that has it really come to this that I will go to pick mushrooms and he will go fishing on Sunday morning. Anyhow, we both had insanely lovely day :)

After the mushroom picking it was time to get our hand dirty and dig potatoes. I know for sure that it was also certainly the first time when someone has been in the potato fields with Gucci wellies on. Seriously :D. When the potato bag began to full, it was time for lunch. We boiled the potatoes that we had dig ourselves and we made a sauce from the mushrooms that we had picked earlier.  However, we didn’t caught the salmon ourselves but hopefully next time ;)

You may also like

16 Comments

 1. Ihanan syksyisiä kuvia, tuollainen retki kuulostaa ihan täydelliseltä. Jään odottelemaan innolla suppilovahveroreseptejä, nimittäin itselläkin niitä löytyy pakkasesta ja jotain uutta niistä voisi keksiä. :)

  1. Hei,

   retki oli ihan täydellinen. Aurinko paistoi eikä ollut yhtään liian kylmä. Sieniä oli niin paljon kun olisi vaan jaksanut kerätä :)

   Suppikset ovat nyt kuivumassa, mutta pian osa niistä pääty kyllä pannulle. Eli pian voit saada sienille uusia käyttötapoja. Kivaa alkavaa viikkoa :)

 2. Ihanan syksyisiä kuvia, tuollainen retki kuulostaa ihan täydelliseltä. Jään odottelemaan innolla suppilovahveroreseptejä, nimittäin itselläkin niitä löytyy pakkasesta ja jotain uutta niistä voisi keksiä. :)

 3. Hei,retki oli ihan täydellinen. Aurinko paistoi eikä ollut yhtään liian kylmä. Sieniä oli niin paljon kun olisi vaan jaksanut kerätä :)Suppikset ovat nyt kuivumassa, mutta pian osa niistä pääty kyllä pannulle. Eli pian voit saada sienille uusia käyttötapoja. Kivaa alkavaa viikkoa :)

 4. Lovely pictures!!!
  I think these are the things that make us happy! Next time, I’ll go picking chestnuts :) to make a special marmelade! Hope that I’ll manage in this :)
  Wish we could walk together <3

  Bacioni,
  Novella

 5. Lovely pictures!!! I think these are the things that make us happy! Next time, I’ll go picking chestnuts :) to make a special marmelade! Hope that I’ll manage in this :) Wish we could walk together <3Bacioni,Novella

 6. Oi nam, suppilovahverot <3 Löydettiin toissaviikonloppuna pari ämpärillistä ja sisko teki aivan taivaallista kastiketta niistä. Kun kastiikkeessa on sieniä, sipulia ja kermaa ei vain voi epäollistua! Pitääkin lähteä maalle ensi viikonloppunakin…:)

  1. Nimenomaan, noilla aineksilla ei kyllä epäonnistuta. Mainitsitko jo muuten voin ;)??

   Olen aika fiiliksissä mun sienisaalistani ja en malta odottaa että kun pääsen kokkailemaan niistä jotain:)

   Sieniä oli ihan älyttömän paljon, eli muovikassillinen tuli ihan helposti kasaan :)

 7. Oi nam, suppilovahverot <3 Löydettiin toissaviikonloppuna pari ämpärillistä ja sisko teki aivan taivaallista kastiketta niistä. Kun kastiikkeessa on sieniä, sipulia ja kermaa ei vain voi epäollistua! Pitääkin lähteä maalle ensi viikonloppunakin…:)

 8. Täällä ainakin odotellaan suppilovahveroreseptejä, sillä sieniä on kaapissa kuivattuna aikamoinen määrä! Ihanat kuvat, tosi kaunis syksyinen tunnelma! :)

 9. Täällä ainakin odotellaan suppilovahveroreseptejä, sillä sieniä on kaapissa kuivattuna aikamoinen määrä! Ihanat kuvat, tosi kaunis syksyinen tunnelma! :)

 10. Nimenomaan, noilla aineksilla ei kyllä epäonnistuta. Mainitsitko jo muuten voin ;)??Olen aika fiiliksissä mun sienisaalistani ja en malta odottaa että kun pääsen kokkailemaan niistä jotain:)Sieniä oli ihan älyttömän paljon, eli muovikassillinen tuli ihan helposti kasaan :)

 11. Hih, no saatte niitä ihan pian ;)Minun tekisi niin mieli mennä vielä metsään sieneen sillä sinne jäi niitä vielä ihan hirmuisesti.Kiitos :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*