Lounas ulkosalla ja auringossa

Viime lauantaina vietettiin Torikortteleiden ruokariehaa. Helsingin sydämeen, Senaatintorin kupeeseen, oli linnoittautunut ravintoloiden popupeja meidän herkkusuiden iloksi. Korttelin sisäpihat täyttyivät tuoksuista, ruoasta ja iloisista kanssaruokailijoista.

S

Viime lauantaina taisi olla toinen kerta kun söin lounaani ulkona tänä vuonna, ensimmäisen kerran söin lounasta siellä Porkkalanniemessä talvipakkasessa. Viime lauantaina oli auringonpaisteesta huolimatta aika kylmä, mutta onneksi ruoka, juoma ja tunnelma lämmitti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torikortteileiden ruokariehassa oli muun muassa seuraavat ravintolat: Social Food Street, Twisted Street Kitchen, Vegemesta, Pure Bistro, Restaurant Qulma, MAT Catering, Savotta ja 100 dogs & Bourbon. Suosikkini oli Twisted Street Kitchen ja Vegemesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Ruoka maistuu hyvältä ulkona. Talvinen ulkoruokatapahtuma tarvitaan, koska kesä on vain kolme kuukautta vuodessa, ei jaksa odottaa. Torikorttelit tulee tulevaisuudessa panostamaan ulkoruokailumahdollisuuksiin ja katuruokaan, tässä startti.” Olen niin samaa mieltä. Miksi odottaa kesää kun talvellakin voi tehdä näin kivoja asioita? Toivottavasti tämä ei jäänyt vain startiksi, sillä voisin mennä tällaiseen tapahtumaan heti tällä viikolla uudestaan :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated552 Recently Updated553 Recently Updated562

Recently Updated556

Innostuin tästä jopa hivenen enemmän mitä ravintolapäivästä, sillä nyt kaikki ravintolat olivat ihan vierekkäin ja koska  kyseessä oli oikeat ravintolat, ei ruokakaan loppunut (ihan kaikista paikosta) kesken.  Toivon, että saisimme nauttia uudesta ruokariehasta pian uudestaan. Voi kun uusi lemppariravintolani, Shanghai Cowboy, tulisi ensi kerralla myös mukaan edes jälkkäreiden kanssa ;)

You may also like

4 Comments

 1. Olin kokonaan unohtanut kyseisen tapahtuman ja vähän harmitti kun luin siitä sunnuntaina. Ensi kerralla täytyy tehdä merkintä samantien kalenteriin. Mahtavaa kun näitä ruokatapahtumia järjestetään yhä enemmän.

  Arvaa vaan mikä kuva kiinnitti ensimmäisenä huomioni; nuo ihanat konjakinväriet nilkkurit. Ovatko jonkun reissun tuliaisia? :)

  1. Heippa!

   No voi! Kyllä niitä tulee varmasti lisää :)
   Niin on, en tiedä ehkä viikonloppuna parempaa ajanvietettä kun tälläinen ulkona hengailu ja syöminen :)

   Höpsis, ne ovat kurakelin kengät :D
   Olen ostanut ne reilu vuosi sitten Nilssonilta ja ne ovat niin rupuisessa kunnossa..Ne näyttävät tuossa kuvassa kyllä paremmalta mitä oikeasti ;)

 2. Olin kokonaan unohtanut kyseisen tapahtuman ja vähän harmitti kun luin siitä sunnuntaina. Ensi kerralla täytyy tehdä merkintä samantien kalenteriin. Mahtavaa kun näitä ruokatapahtumia järjestetään yhä enemmän.Arvaa vaan mikä kuva kiinnitti ensimmäisenä huomioni; nuo ihanat konjakinväriet nilkkurit. Ovatko jonkun reissun tuliaisia? :)

 3. Heippa!No voi! Kyllä niitä tulee varmasti lisää :)Niin on, en tiedä ehkä viikonloppuna parempaa ajanvietettä kun tälläinen ulkona hengailu ja syöminen :)Höpsis, ne ovat kurakelin kengät :DOlen ostanut ne reilu vuosi sitten Nilssonilta ja ne ovat niin rupuisessa kunnossa..Ne näyttävät tuossa kuvassa kyllä paremmalta mitä oikeasti ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*