Lomalta palannut!

Hei!
Olen palannut matkoiltani ja alkanut taas asennoitumaan syksyyn ja tuleviin opiskeluihini.Odotan niitä jo aika lailla,sillä kesäni oli niin kiireinen ja ehkä liiankin aikataulutettu. Onneksi voin itse määrätä oman opsikelutahtini ja menoni. Syksyllä on aikaa urheilla ja olla täällä bloginkin puolella, eli siis aikaa itselle. Sitä olenkin kaivannut :)


Matka oli aivan uskomattoman ihana. Pääsin kurkistamaan italialaisten elämäntyylin ihan lähietäisyydeltä, sillä asuin ystävieni luona. Kiertelin Veneton alueen ja sen lähialueita lomani aikana läpi. Kaikkea kaunista on tullut nähtyä, herkullisia ruokia syötyä, naurettu vatsalihkset näkyviin ja muisteltu kymmenen vuoden aikana kertyneitä muistoja. Pidän itseäni erittäin onnekkaana, koska minulla on tuollaisia ystäviä kilometreistä ja vuosista huolimatta <3


Tässä muutama kuva matkalta;

Kaikki ystävistäni ovat mielettömiä keittiössä. Jokaisella on oma special-alueensa ja niihin sainkin lomallani tutustua. Yksi tekee mahtavaa pastaa, toinen tykkää kokkailla ja grillailla lihaa, yksi on erikoistunut jälkiruokiin ja toinen taas etelä-Italian keittiöön. Aivan mielettömiä makuelämyksiä sain kokea matkallani. Niistä aionkin tehdä teille postauksia lähiaikoina.

Join jokapäiväisen aperitiivini, spritzin, yleensä ennen illallista. Tässä kuvassa nappasin sen lounaan kera Venetsiassa :)

Kiertelimme hurjan paljon ympäri Pohjois-Italiaa. Nappasin Condoli-kyydin Venetsiassa, huhuilin Romeota ja Juliaa Veronassa, hurjastelin serpentiiniteillä Gardajärvellä, nappasin muutaman viikunan ja nipun viinirypäleitä hedelmätarhoilla. Upea loma kerrassaan!

You may also like

8 Comments

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! Näin ensiselailulta tykkään kovasti ja jään odottamaan mielenkiinnolla jatkoa :) Italian ikävään voin samaistua täydestä sydämestä! Tai puolikkaasta, toinen taisi jäädä Sisiliaan.

  2. Uusi lukija ilmoittautuu! Näin ensiselailulta tykkään kovasti ja jään odottamaan mielenkiinnolla jatkoa :) Italian ikävään voin samaistua täydestä sydämestä! Tai puolikkaasta, toinen taisi jäädä Sisiliaan.

  3. Heippa Suvi!Kiva kun ilmoittaudut :) On kiva saada kommentteja teiltä niin tietää vähän, että meneekö blogi oikeaan suntaan vai pitäisikö kirjoittaa jostain muusta :)Oih voih! Metkö pian sinne uudestaan vai tuleeko hän tänne käymään? Unelmoin ensi kesästä ja siitä, että voisin mennä kesäksi Italiaan kesätöihin. Mutta saa nähdä, siellä on niin huono työllisyystilanne tällä hetkellä… Että järkiratkaisu taitaisi olla kesä Suomessa töitä tehden, mutta aina ei tarvitse tai kannatakaan tehdä järkeviä ratkaisuja ;)Voisin tehdä jotain periteistä sisialaista ruokaa sinulle pian :)

  4. Hih, sydän jäi Sisiliaan kaiken muun takia paitsi rakkauden, mies löytyy ihan Suomesta. Palermoon haluaisin palata kovasti ja haaveilen kyllä mahdollisuudesta asua siellä tulevaisuudessa, tuo parisuhde tietysti tuo omat hankaluutensa, koska en voi lähteä vain koska minä itse haluan. Palermossakin on todella huono työllisyystilanne ja tietysti vielä se hankaloittaa, etten osaa kieltä kuten muut paikalliset työnhakijat. Tee tee ihmeessä sisilialaista ruokaa! :)

  5. Jaa, hih, sain ihan väärän käsityksen :D No mutta sehän on parempi että mies on täällä missä sinäkin :)No musta tuntuu, että jokainen joka on käynyt Italiassa kaipaa sinne takaisin, se on vain niin uskomattoman ihana paikka! Kannattaa lukea Beppe Severghinin kirja “La Bella Figura”-siitä postaus aiemmin :) Vaikka olen matkustellut missä kaikkialla, ei mikään paikka sävähdytä niin kuin Italia <3 <3

  6. Heippa Suvi!Kiva kun ilmoittaudut :) On kiva saada kommentteja teiltä niin tietää vähän, että meneekö blogi oikeaan suntaan vai pitäisikö kirjoittaa jostain muusta :)Oih voih! Metkö pian sinne uudestaan vai tuleeko hän tänne käymään? Unelmoin ensi kesästä ja siitä, että voisin mennä kesäksi Italiaan kesätöihin. Mutta saa nähdä, siellä on niin huono työllisyystilanne tällä hetkellä… Että järkiratkaisu taitaisi olla kesä Suomessa töitä tehden, mutta aina ei tarvitse tai kannatakaan tehdä järkeviä ratkaisuja ;)Voisin tehdä jotain periteistä sisialaista ruokaa sinulle pian :)

  7. Hih, sydän jäi Sisiliaan kaiken muun takia paitsi rakkauden, mies löytyy ihan Suomesta. Palermoon haluaisin palata kovasti ja haaveilen kyllä mahdollisuudesta asua siellä tulevaisuudessa, tuo parisuhde tietysti tuo omat hankaluutensa, koska en voi lähteä vain koska minä itse haluan. Palermossakin on todella huono työllisyystilanne ja tietysti vielä se hankaloittaa, etten osaa kieltä kuten muut paikalliset työnhakijat. Tee tee ihmeessä sisilialaista ruokaa! :)

  8. Jaa, hih, sain ihan väärän käsityksen :D No mutta sehän on parempi että mies on täällä missä sinäkin :)No musta tuntuu, että jokainen joka on käynyt Italiassa kaipaa sinne takaisin, se on vain niin uskomattoman ihana paikka! Kannattaa lukea Beppe Severghinin kirja “La Bella Figura”-siitä postaus aiemmin :) Vaikka olen matkustellut missä kaikkialla, ei mikään paikka sävähdytä niin kuin Italia <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*