Little things that makes us happy

Yksi suosikkisivustoni on Just little things. Sivustolle on listattu niitä pieniä asioita jotka tekevät meidät onnelliseksi. Lainasin muutamaa niistä, mitkä tekevät minut onnelliseksi ja lisäsin ne valokuviini. Suosikkini kuvistani on toisena oleva kuva tytöstä, jonka tapasin Malesiassa. Tytöllä oli vähän känkkäränkkäpäivä, mutta se loppui siihen kun nappasin hänen kauniista silmistään muutaman kuvan. Olette muuteen toivoneet postausta kameratarvikkeistani ja jos sellaisen vielä haluatte, niin nyt pystyisin sen myös toteuttamaan. Eli miten on?

Just little things is one of my favorite sites. I borrowed some thoughts from there that make me very happy and added those to my own pictures. My favorite one is the second one where is a little girl with her brilliant eyes.

You may also like

40 Comments

 1. Tosi kaunis postaus <3 Musta on hyvä aina huomata kaikki elämän pienet asiat jotka tekee ihmisestä onnellisen

 2. Mä oon kartellut sen tekemistä, sillä en tykkää kuvata niitä vempaimia, mutta ehkäpä teen sen teille tällä viikolla :)Kiitos :)

 3. Mulle yksi sellainen on Succesin korvapuusti! Se on ihan jättimäinen, mutta muistuttaa siitä, että olen Helsingissä :)

  1. No minäpäs teen sitten sellaisen. Pahoittelen jo valmiiksi, että ne kuvat eivät varmastikaan ole kovinkaan kauniita:/ Tekniikkaa on nimittäin niin ikävä kuvata..

   Oli muuten kiva kun kommentoit, sillä olen nähnyt sinut jo monta kertaa analyticsin raportissani :)

 4. No minäpäs teen sitten sellaisen. Pahoittelen jo valmiiksi, että ne kuvat eivät varmastikaan ole kovinkaan kauniita:/ Tekniikkaa on nimittäin niin ikävä kuvata..Oli muuten kiva kun kommentoit, sillä olen nähnyt sinut jo monta kertaa analyticsin raportissani :)

 5. Oi että miten ihana postaus murunen! Hymy levisi leviämistään kuva kuvalta!
  Kun vaan kaikki muistaisivat, että onni tosiaan piilee noissa arjen pienissä asioissa, niitä vaan pitää osata arvostaa! Niin upea idea! <3 Ja nuo sun kuvat.. <3 Saanko baittaa sua ja tehdä samantyylisen postauksen tuosta sivusta? Linkitän sut tietty inspiraation lähteeksi!:)

  Haleja murunen.
  Ikävä jo meidän yhteisiä hetkiä<3

 6. Oi että miten ihana postaus murunen! Hymy levisi leviämistään kuva kuvalta!Kun vaan kaikki muistaisivat, että onni tosiaan piilee noissa arjen pienissä asioissa, niitä vaan pitää osata arvostaa! Niin upea idea! <3 Ja nuo sun kuvat.. <3 Saanko baittaa sua ja tehdä samantyylisen postauksen tuosta sivusta? Linkitän sut tietty inspiraation lähteeksi!:)Haleja murunen. Ikävä jo meidän yhteisiä hetkiä<3

 7. Oi tottakai saat <3Onni piilee nimenomaan pienissä arkisissa jutuissa :)Voimahali takaisin ja toivottavasti nähdään taas pian :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*