Lily

Halusitte nähdä Tiffanyn korvikset korvissani sekä myös ystäväni tekemän sormuksen. Olin päättänyt jo aikoja sitten, että millaisen kihlasormuksen haluan. Jo vuosia ennen poikaystävän kosintaa ilmoitin hänelle, että millaisen sormuksen kanssa kannattaa tulla kosimaan.  Onneksi hän oli ollut korvat tarkkana, sillä sain sellaisen sormuksen kun halusinkin. Tykkään todella yksinkertaisista koruista, jotka ovat kumminkin silti näyttäviä. Ystäväni tekemä sormus on taas koristeltu mustilla timanteilla ja meillä kaikilla neljällä ystävyksellä on samankaltaiset sormukset.

En ole muuten saanut FB:n yksityisyysasetuksia kuntoon sille tasolle, että voisin laittaa omat kuvani sinne takaisin. Yritän saada ne pian kuntoon :)
______________________

You wanted to see my Tiffany earrings on my ears and also my friendship ring. The ring what is made by my friend is that one with black diamonds. The other one is my engagement ring. 

You may also like

22 Comments

 1. Noi korvikset on kyllä uskomattoman söpöt, ja sormuksetkin on ihanan yksinkertaisia… hmm.. voi kun täälläkin osattaisiin kunnella noita toiveita :) Oletko ostanut Tiffanysi ulkomailta vai mistä, muistelen että omistit muitakin kuin nuo korvikset?

 2. Kauniit sormukset… Minua ei kosittu sormuksen kanssa (itse asiassa koko kosinta ei mennyt ihan niin romanttisesti kuin olisin toivonut, mutta yhtä kaikki; tässä ollaan…) vaan seuraavalla viikolla mentiin Siipan siskon ja hänen miehensä luo, he ovat hopeaseppiä ja tekevät myös kultakoruja. Halusin yksinkertaisen valkokultasormuksen ja samanlaisen vihkisormuksen keltakultaa. Edelleen olen tyytyväinen valintaani.

 3. Minun piti oikein katsoa toiseen kertaan tarkkaan tuo sinun kihlasormuksesi, sillä se näytti ensikatsomalta todella paljon samanlaiselta kuin omani. No, tarkemmin katsottuna se ei ole ihan samanlainen, mutta idea on sama eli valkokultaan upotettuja timantteja rivissä. :-)Tiffanyn korvikset on söpöt!

 4. Kiitos korviskuvasta! Kauniit ovat, ehkäpä vielä joskus itsekin pääsen samanlaisia pitämään, synttäritkin tulossa ;)

 5. Iduska:Mä tykkään aika yksinkertaisista koruista :)Rannekoru on ostettu Kuala Lumpurista ja korvikset Pariisista :)Poikaystävät nyt tuppaavat tarvitsemaan aina pientä avustusta lahjojen ostossa ;)

 6. Lumo:No ei elämässä kaikki mene aina niin kun kuvittelisi tai toivoisi. Pääasia on että saitte toisenne :)Oi miten ihanaa, että teilläkin on lähellä korutaiteilijoita :)

 7. Absolutely white:Mä olen aina tykännyt tosi simppeleistä koruista (timanteista luopumatta, heh) :).

 8. Kauniit sormukset, molemmat, sopivat niin kauniisti yhteen. Oletko ajatellut minkälaisen vihkisormuksen haluaisit tuohon joukkoon? Mä olen jo kuolaillut jonkin aikaa uutta sormusta, en vaan tiedä millä syyllä sellaisen itselleni ostaisin.: ) Tällä kertaa haluaisin juurikin valkokultaisen, kivaa vaihtelua kolmen keltakultaisen jälkeen. Vihkisormuksessani timantit on kuitenkin istutettu valkokultaan, jossa ne kyllä korostuu paljon paremmin kuin keltaisessa. Keltakulatisessa ne ei jotenkaan hohda samalla tavalla.

 9. Kaitaliina:Kiitos :)Mä oon jonkin verran miettinyt että millainen vihkisormus olisi, mutta vielä ihan tarkkaa mielikuvaa minulla ei ole. Valkokultainen jokatapauksessa. Mietin, että jos saisin yhdistettyä jollain lailla kihlasormukseni vihkisormukseeni, niin sitten ei olisi kuin yksi sormus. Mutta ystäväni on luvannut tehdä minulle vihkisomukseni, joten luotan täysin hänen makuunsa. Ystäväni taidetta on nähty myös rouva Clintonin kaulassa, joten ihan ammattitaitoisesta korutaiteilijasta on siis kyse :)

 10. Noi korvikset on kyllä uskomattoman söpöt, ja sormuksetkin on ihanan yksinkertaisia… hmm.. voi kun täälläkin osattaisiin kunnella noita toiveita :) Oletko ostanut Tiffanysi ulkomailta vai mistä, muistelen että omistit muitakin kuin nuo korvikset?

 11. Kauniit sormukset… Minua ei kosittu sormuksen kanssa (itse asiassa koko kosinta ei mennyt ihan niin romanttisesti kuin olisin toivonut, mutta yhtä kaikki; tässä ollaan…) vaan seuraavalla viikolla mentiin Siipan siskon ja hänen miehensä luo, he ovat hopeaseppiä ja tekevät myös kultakoruja. Halusin yksinkertaisen valkokultasormuksen ja samanlaisen vihkisormuksen keltakultaa. Edelleen olen tyytyväinen valintaani.

 12. Minun piti oikein katsoa toiseen kertaan tarkkaan tuo sinun kihlasormuksesi, sillä se näytti ensikatsomalta todella paljon samanlaiselta kuin omani. No, tarkemmin katsottuna se ei ole ihan samanlainen, mutta idea on sama eli valkokultaan upotettuja timantteja rivissä. :-)Tiffanyn korvikset on söpöt!

 13. Iduska:Mä tykkään aika yksinkertaisista koruista :)Rannekoru on ostettu Kuala Lumpurista ja korvikset Pariisista :)Poikaystävät nyt tuppaavat tarvitsemaan aina pientä avustusta lahjojen ostossa ;)

 14. Lumo:No ei elämässä kaikki mene aina niin kun kuvittelisi tai toivoisi. Pääasia on että saitte toisenne :)Oi miten ihanaa, että teilläkin on lähellä korutaiteilijoita :)

 15. Kauniit sormukset, molemmat, sopivat niin kauniisti yhteen. Oletko ajatellut minkälaisen vihkisormuksen haluaisit tuohon joukkoon? Mä olen jo kuolaillut jonkin aikaa uutta sormusta, en vaan tiedä millä syyllä sellaisen itselleni ostaisin.: ) Tällä kertaa haluaisin juurikin valkokultaisen, kivaa vaihtelua kolmen keltakultaisen jälkeen. Vihkisormuksessani timantit on kuitenkin istutettu valkokultaan, jossa ne kyllä korostuu paljon paremmin kuin keltaisessa. Keltakulatisessa ne ei jotenkaan hohda samalla tavalla.

 16. Kaitaliina:Kiitos :)Mä oon jonkin verran miettinyt että millainen vihkisormus olisi, mutta vielä ihan tarkkaa mielikuvaa minulla ei ole. Valkokultainen jokatapauksessa. Mietin, että jos saisin yhdistettyä jollain lailla kihlasormukseni vihkisormukseeni, niin sitten ei olisi kuin yksi sormus. Mutta ystäväni on luvannut tehdä minulle vihkisomukseni, joten luotan täysin hänen makuunsa. Ystäväni taidetta on nähty myös rouva Clintonin kaulassa, joten ihan ammattitaitoisesta korutaiteilijasta on siis kyse :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*