Liisa Ihmemaassa vai Sohvi häähumussa?

Tiedän, etta nämä Etelä-Ranskan postaukset alkavat varmasti pursua silmistä ja korvista, mutta en gång till. Eller hur? Villa Rothschild on oma suosikkini kaikista paikoista ehkäpä maailmassa ja kun sinne menee, löytää itsensä jonkinlaisesta kuplasta josta ei kyllä mielellään halua pois. Kaikki on vaaleanpunaista, suihkulähteet tanssivat musiikin tahdissa ja vaikka on kyse turistipaikasta, rauhaa löytyy erilaisista puutarhoista.

Avec Sofié blog l Villa Rothschild

Avec Sofié blog l Villa Rothschild

Villa löytyy Cap Ferratin niemeltä ja villa on kuulunut aikoinaan Rothschildin perheelle, mutta on sittemmin säätiöity. Tällä hetkellä villaa tosin yritetään myös myydä, mutta toivon, että tuleva ostaja pitää villan samanlaisessa käytössä, jotta sinne pääsisi turistit myös nauttimaan palan taivaasta eikä sitä otettaisi vain yksityiskäyttöön. Sormet ja varpaat ristiin.

Kesän ajan käytännössä vähintään joka lauantai villassa vietetään häitä ja saan nauttia viikonloppuisin ilotulituksesta, joka alkaa iltaisin klo: 23. Ikinä en tosin aiemmin ole osunut siihen aikaan villalle paikalle, jolloin henkilökunta laittaa puutarhaa ja villaa hääkuntoon. Kävimme Charin kanssa hyvään aikaan paikalle ja pääsimme osaksi häävalmisteluja. Jos joskus niin nyt oli sellainen tilanne, että olisin voinut kuokkia häitä.

Avec Sofié blog l Villa Rothschild

Avec Sofié blog l Villa Rothschild

Puutarha on ihan mieletön ja sitä ympäröivä meri antaa villalle ihan oman tunnelman. Jos haluaisin järkätä meille vaikka 10-vuotishääpäivän, olisi villa ehkä unelmapaikkani. Tämän ihastukseni kyseistä paikkaa kohtaan ovat huomanneet myös villan työntekijät ja minulla on sinne myös kausikortti nykyään, jotta pääsen sinne vaikka joka päivä. Kuinka ihanaa?

Avec Sofié blog l Villa Rothschild

Avec Sofié blog l Villa Rothschild

Usein puutarhassa ollessa ja ilotulitteitta katsellessa olen miettinyt monesti, että paljonko häät tai juhlat yleensä maksavat. Sain villan hinnaston tällä viikolla ja jos joku on kiinnostunut, voin mielelläni jakaa sitä eteenpäin. Villa on oiva paikka myös yritysjuhliin, joten aina ei tarvitse olla edes häistä kyse, vaan ihan mistä tahansa juhlista.

You may also like

9 Comments

  1. Jep, siellä on joka viikonloppu käytännössä häät ja sen takia ilotulituksia näkyy myös usein.

   Voin laittaa hinnaston sinulle PDF :nä sillä siinä on niin monta eri hintaa ja se on aika laaja niin on vaikea eritellä niitä postaukseen :)

   Kausikortti maksaa 80 euroa :)

 1. Hei! Osaisitko suositella kätevää pikkuista cross-body laukkua? Olen huomannut, että sinulla on monia suloisia sellaisia <3

  Kiitos paljon inspiroivasta blogistasi ja mukavaa syksyä :)

 2. Tänä on todellakin upea paikka. Itse löysimme sen pari kesää sitten ja on taas ensi kesän vierailulistalla.

  Jatka vaan tällä postauslinjalla. Etelä-Ranska on ollut meille jo vuosia se paikka jonne palataan, joten mielelläni luen aiheesta!

  Mari

 3. Hei Sofie! Kiitos sinulle ihanasta blogista! Luen niin mielelläni tarinoitasi ja ajatuksiasi mistä tahansa maasta. Ranska kiehtoo minua suuresti samoin kuin Italia. Voisitko laittaa minulle hinnaston villasta ja tarkemmat koordinaatit. Mielessä olisi synttäreiden järjestely kenties ..
  Ihanaa syksyä täältä Lapista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*