Lexington Espadrilles

Kesä tekee jo kovaa vauhtia tuloaan ja niin tekevät myös kesäkengät. Tepastelen vielä talvisaappailla tai vaihtoehtoisesti kumisaappailla, mutta mielessäni ovat jo kevyemmät kengät. Olen nykyään enemmän ballerina tyttö kuin korkokengillä kävelijä. Kun kävelee kovaa, niin korot eivät saa olla tiellä ;). Käytän yleensä vain nahkakenkiä sillä ongelmajalkani eivät hyväksy muita kuin nahkaisia jalkineita.  Kesällä sitä tulee kumminkin aina välillä hairahdettua kankaisiin kenkiin, niinkuin  varmaan nyt Lexingtonin espadrilloihin. Väristä en vain ole ihan varma, sillä niitä löytyy tähtikuvion lisäksi myös denim-kankaisena ja punaisella raidalla…

_____________________

Summer is around the corner and I can’t wait to put on my summer shoes. I am still walking with my winter shoes or with my wellingtons, but ballerinas and espadrilles are strongly in my mind. I’m more like a ballerina girl than a high heel lady.  I usually wear  only leather shoes but on summer time I can make exception and wear also some canvas shoes.  At the moment I can admit that I’m craving these espadrilles from Lexington, but I don’t know what color I want to have..  Would they be those blue ones with star print or light denim ones or am I walking with red striped espadrilles in May?

You may also like

6 Comments

  1. Ooh la la! Onpa suloiset! Tämä sinivalkoraidallinen tyttö voisi hurahtaa jopa punavalkoraidallisiin noissa söpöliineissä. -B

  2. Ooh la la! Onpa suloiset! Tämä sinivalkoraidallinen tyttö voisi hurahtaa jopa punavalkoraidallisiin noissa söpöliineissä. -B

  3. Ihanat! En yleensä tykkää kangaskengistä, eikä ne oikeastaan istu jalkoihini, mutta espadrilloksia on tehnyt mieli jo pari kesää. Laadukkaita sellaisia. Ja nuo olis ihanat… Huoh. Kesää odotellessa :-)

  4. B:Niin on! En osaa päättää, että millä sitä oikein tepsuttelee kesällä :)Tarja:Eikö olekin! Minäkin yritän karttaa muita kuin nahkakenkiä. Ei ole mitään ikävämpää kuin hiertävät kengät. Mutta toisoisin, että nuo istuisivat ;) kesää odotellessa :)

  5. Ihanat! En yleensä tykkää kangaskengistä, eikä ne oikeastaan istu jalkoihini, mutta espadrilloksia on tehnyt mieli jo pari kesää. Laadukkaita sellaisia. Ja nuo olis ihanat… Huoh. Kesää odotellessa :-)

  6. B:Niin on! En osaa päättää, että millä sitä oikein tepsuttelee kesällä :)Tarja:Eikö olekin! Minäkin yritän karttaa muita kuin nahkakenkiä. Ei ole mitään ikävämpää kuin hiertävät kengät. Mutta toisoisin, että nuo istuisivat ;) kesää odotellessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*