Let it fall

 

 

Alkuviikosta hihkuin iloa, että Pariisissa on vielä kesää jäljellä. Ei mennyt kuin yksi yö ja lämpötila tippui alas ja  numeroina alle oman ikäni. Tämä on tosin tapahtunut ennenkin, sillä nämä Pariisiin ilmat ovat tunnettuja siitä, että päivässä voi lämpötila tippua reilulla kymmenellä asteella. Vielä on siis toivoa, että teepaidat pääsevät käyttöön. Olinhan teepparissa täällä vielä viime marraskuussakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pariisi on tosin minun mielestä parhaimmillaan juuri syyskuussa tai yleensäkin syksyllä. Viileämpi ilma sopii tänne niin paljon paremmin mitä helteet. Samalla kun ilmat viilenevät niin illat pimenevät ja kynttilät valtaavat katukahviloiden pöydät ja kukat saavat väistyä niiden tieltä. Saamaan syksyn tahtiin kaivan neuleita ja kaulahuiveja kaapeista ja koreista sekä sujauttelen villasukkia jalkaan jo nyt, sillä meidän kodin lautalattia ei ole se vilukissan kaveri. Jo puolittain kauhulla odotan tammikuuta kun kodin sisälämpötila on alle 18:sta astetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä kuvat ovat alkuviikosta ja sinä ensimmäisenä syyspäivänä. Hatut oli kaivettava esiin totta kai. Miten pärjäisinkään ilman niitä? On minun onneni, että Pariisi on hattuja pullollaan, sillä laiskana hiustenharjailijana tai kähertäjänä en tulisi toimeen ilman niitä. Niin kuin kuvistakin näkyy, on pehkoni taas aivan valloillaan. Kuvat olisivat aika erinäköiset jos ei hattu olisi hiuksiani peittämässä. Heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvien Neverfull on ollut minulla varmaankin viisi vuotta. Se kulkee mukanani kaikkialle ja kestää oikeasti painoa, vettä, räntää ja raahaamista. Laukkuvanhus on tosin jo vähän rupsahtanut kun langanpätkiä alkaa olkahihnoista irtoilla ja sisävuori rakoilla. Parempaa kantokassia saa tosin hakea, vaikka kuosi alkaa olla käytetty ja kulunut, ei laukku ole suurta kulutusta pahemmin pelästynyt. Vaikka jossain vaiheessa vierastin monogrammia, nyt siihen on silmä jollain lailla taas tottunut.

Hat: & Other Stories
Shirt: Zara
Pants: Mango
Flats: from Italy
Bag: LV
Scarf: Balmuir

…………………………………………………………..

On Monday I was cheering that the summer is still here in Paris. Unfortunately the weather dropped immediately on the next day. So I literally changed from bikinis to trench coat. These kinds of weather changes are not strange in Paris because the temperature can drop dramatically in one day.

The fall in Paris is quite magical somehow. Days are sunny, leaves are golden and the overall atmosphere is calm and quiet. I actually prefer fall over summer when it comes to Paris. Even though I’m a summer person, this city is just not made for heat waves. Paris is as it best after a short rain shower in the fall.

One thing I really love about this season, is that you can wrap yourself into comfy and warm sweaters and scarfs. I can even admit that in this week I’ve even had my wool socks when I’ve been at home. Our apartment is very pretty, but these moody Parisian temperatures makes it very cold. I’m actually already terrified about the upcoming January and the freezing nights when our room temperature is below 18 degrees. Then it’s literally time for hot tea, wools socks and proper couch time. That’s why I now try to enjoy these sunny autumn days as much as I can.

You may also like

4 Comments

  1. Syksy sopii sinulle! Itsekin rakastan hattuja ja aion kuluttaa ne ensi talvena ihan puhki. Haasteena on käyttää mun vintageturbaaneja ilman, että näytän siltä että olen joku extra period moviesta. Rakastan vanhoja vaatekappaleita mutta en halua näyttää nuhjuiselta, eli hyvä tasapaino high and low on löydettävä.

  2. Kauniit kuvat! Ihan samaa mieltä, että Pariisi on varmasti parhaimmillaan syksyllä. Itse olen osunut sinne aina kesken kuumimman heinäkuun, mikä on aivan liikaa ilman vilvoitaavaa suurta vesistöä — vaikka se aivan upea kaupunki on muuten toki silloinkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*