Lene Bjerre


Olettekos kuulleet tanskalaisesta Lene Bjerrestä? No nyt olette! Olen vähän kaikin puolin tälläinen romantikko, niin Lenen tuotteet viehättävät minua ihan hurjan paljon. Varsinkin Lene Bjerren lamput  ovat mieleeni. Nappasin kuvat yrityksen sivuilta, mutta näissä kuvissa ei kyllä  nyt oikein ilmenny ne ihanimmat jutut, joten kannattaa mennä katselemaan ja ihastelemaan heidän tuotteitaan heidän kotisivuiltaan. En ole  Lene Bjerreen muualla törmännyt kuin Vaasassa, mutta tein hieman taustatyötä ja  huomasin, että muistakin kaupungeista Lenen löytää.

Meillä on tuollainen samanlainen sänky kuin toisessa kuvassa, mutta ruskeana. Olen vuoden verran halunnut maalata sen valkoiseksi, mutta pelkään, että pilaan sen joko hiotessani tai viimeistään maalatessani. Mutta jotain sängylle on jokatapauksessa tehtävä, en nimitääin jaksa katsella sitä enää. Ehkä raahaan sen ensi viikonloppuna autotalliin ja vietän viikonloppuni hiomakoneen ja maalipurkkien ääressä :)

You may also like

16 Comments

  1. Kiitos taas ihanasta kuvainspiraatiosta! :) Vaikka kotonani ei näykään kovin romanttinen sisustustyyli, niin tällaisia kauniita kuvia on aina kiva katsella. Ihastuin kuitenkin tuohon ensimmäisen kuvan lintutapettiin – tiedätkö kenen mallistosta se mahtaa olla? Lene Bjerrellä ei kuitenkaan taida tapetteja olla…?

  2. Kannattaa varmaan ruiskumaalata se kehikko, syntyy nätimpää jälkeä ja sopii tuollaisiin pyöreisiin muotoihin. Meillä on ainakin pinnatuolit ruiskumaalattu, jolloin pinnasta tulee paljon tasaisempi.

  3. Kiitos taas ihanasta kuvainspiraatiosta! :) Vaikka kotonani ei näykään kovin romanttinen sisustustyyli, niin tällaisia kauniita kuvia on aina kiva katsella. Ihastuin kuitenkin tuohon ensimmäisen kuvan lintutapettiin – tiedätkö kenen mallistosta se mahtaa olla? Lene Bjerrellä ei kuitenkaan taida tapetteja olla…?

  4. Kannattaa varmaan ruiskumaalata se kehikko, syntyy nätimpää jälkeä ja sopii tuollaisiin pyöreisiin muotoihin. Meillä on ainakin pinnatuolit ruiskumaalattu, jolloin pinnasta tulee paljon tasaisempi.

  5. Lene Bjerre oli aivan uusi tuttavuus. Lampunjanlkojen kokoelma hurmaava. Tsemppiä maalausprojektiin! Täällois samanmoiset aatteet pöydälle.. vain autotalli ja hiomakone puuttuu.

  6. Lene Bjerre oli aivan uusi tuttavuus. Lampunjanlkojen kokoelma hurmaava. Tsemppiä maalausprojektiin! Täällois samanmoiset aatteet pöydälle.. vain autotalli ja hiomakone puuttuu.

  7. Adalmina:Ole hyvä vain! Voin yrittää selvittää, että kenen tapetti se mahtaa olla, mutta luulen että se on ihan vain kuvausrekvisiittaa samoin, niin kuin Kartellin Louis ja taitaapa tuo divaanikin olla Ikeasta? Mutta voisin kysäistä, jos saisin tapetin tietooni :)Olisi ihanaa, jos olisi pieni puutarharakennus, jonka voisi sisustaa ihan “karkiksi” !

  8. Kaitaliina:Niin mäkin vähän ajattelin tehdä. En vaan oikeesti millään haluaisi pilata runkoa, koska muuten se on ihan kiva, väärän värinen vain.Uuvee:Lene Bjerreen en ole esimerkiksi Helsingissä missään törmännyt. Joten saa vinkata jos sieltä löytyy Leneä myyviä liikkeitä!Hiomakoneen saat esimerkiksi Claes Ohlssonilta edullisesti. Muistaakseni ihan sellaiselle perusmallille oli hintaa 20 e. Olen sillä pärjännyt ihan loistavasti. Mutta autotallin kanssa en osaa auttaa. Mutta onneksi muutaman viikon päästä voi jo olla enemmän ulkona, niin hiot vaikka pihalla auringonpaisteessa :)

  9. Adalmina:Ole hyvä vain! Voin yrittää selvittää, että kenen tapetti se mahtaa olla, mutta luulen että se on ihan vain kuvausrekvisiittaa samoin, niin kuin Kartellin Louis ja taitaapa tuo divaanikin olla Ikeasta? Mutta voisin kysäistä, jos saisin tapetin tietooni :)Olisi ihanaa, jos olisi pieni puutarharakennus, jonka voisi sisustaa ihan “karkiksi” !

  10. Kaitaliina:Niin mäkin vähän ajattelin tehdä. En vaan oikeesti millään haluaisi pilata runkoa, koska muuten se on ihan kiva, väärän värinen vain.Uuvee:Lene Bjerreen en ole esimerkiksi Helsingissä missään törmännyt. Joten saa vinkata jos sieltä löytyy Leneä myyviä liikkeitä!Hiomakoneen saat esimerkiksi Claes Ohlssonilta edullisesti. Muistaakseni ihan sellaiselle perusmallille oli hintaa 20 e. Olen sillä pärjännyt ihan loistavasti. Mutta autotallin kanssa en osaa auttaa. Mutta onneksi muutaman viikon päästä voi jo olla enemmän ulkona, niin hiot vaikka pihalla auringonpaisteessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*