Lempikorot joilla voi myös kävellä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA asu1 asu4

Meillä jokaisella on varmasti kaapissa kenkiä jos jonkinlaisia ja ties milläkin koroilla. Itse ainakin haksahdan korot nähdessäni mutta järki palaa kun yritän niillä kävellä muutenkin kun autolta ravintolaan ja ravintolasta takaisin autolle. Mikään ei ole yhtä ikävää kuin että jalkoja alkaa sattua ja varpaita särkeä. Vai oletteko eri mieltä? Kuulutteko muuten minunkaltaisiin korkokavereihin, joilla on ballerinat aina just in case laukussa mukana?

Nämä kuvat ovat viime viikolta Tel Aviv:sta ja niin kuin näkyy, oli minulla korot jalassa eikä ballerinoja mukana. Ballerinoja ei tarvita, sillä jalassa minulla on kaksi vuotta sitten ostetut Ted Bakerin korot. Maailman mukavimmat sandaletit, joilla kävelen kilometrejä kilometrien jälkeen. Nahka on niin pehmeää, ettei se edes hankaa varpaita. En ole ikinä ollut mikään Ted Baker-fani ja ostin nämä kengät Stockalta vähän ex tempore joskus aikoinaan, mutta niistä onkin tullut lempikenkäni joita käytän kesäisin koko ajan.

Varsinkin Ranskassa tulee käveltyä ihan tosi paljon ihan huomaamatta, sillä metrojen vaihdot ja pitkät välimatkat lisäävät kotimatkaa mukavasti, joten kenkien pitää olla mukavat. Onneksi nyt kaupoissa on tuollaisella jykevämmällä koroilla varustettuja korkkareita tarjolla vähän joka lähtöön, joten tulevat kesäillat helpottuvat ainakin siltä osin.

Muutenkin nämä kengät ovat suhteellisen ajattomat, niin tulen nauttimaan niiden mukavuudesta ja ulkonäöstä vielä pitkään. Eli vaikka en mikään Ted Baker –nainen ollutkaan, voin mielelläni suositella heidän kenkiään mukavuudesta. Monia muita korkoja en ihan mielelläni suosittele, mutta näitä kylläkin.

Jumpsuit:Zara

Jacket:Zara

Bag: Rebekka Minkoff

Shoes: Ted Baker

You may also like

7 Comments

  1. No joo, en ole ihan ehkä freeseimmälläni näissä ja olishan noita silmäpusseja voinut meikillä peittää. Mutta kun en tykkää käyttää kovastikaan meikkiä kesäisin/aurinkolomilla. Eli näissä mennään ihan vain kulmakynällä ja ripsivärillä, enemmän meikkiä ensi kerralla ;)

   1. Ihan ihanalta itseltäsi näytät, etkä yhtään vanhemmalta – ainakaan mun mielesi! Tai sitten on viisikymppiset kuumaa kamaa tätänykyä ja toivoisin itsekin näyttäväni tuolta sitten muutaman vuoden kuluttua. ;) Korot ja koko asu on tosi kivat. Mulla on yks housuhame (!!), joka on vähän tuon alaosan kaltainen. :)

 1. kirjoittelin jo kerran aikasemmin mutta en saanut sinulta vastausta.

  Kyselisin vain että oletko ollut tyytyväinen tuohon sun Minkoff-laukkuun? Olen itse kahdenvaiheilla, että ostanko sen pienemmän vai tuon suuremman. Suuntaan nimittäin USA:han kesällä ja laukku olisi tarkoitus kotiuttaa silloin :)

  1. Heippa,

   anteeksi etten ole vastannut aiemmin. Itse olen tykännyt, onhan niitä nyt jo kaksi kappaletta, suuri ja pieni ;)

   Kestää hyvin kulutusta ja käyttöä. Jos tarvitset paljon tilaa, niin ostaisin isomman. Voisin myydä sinulle pienemmän laukkuni jos tykkäät siitä enemmän, sillä kun kannan kameran linssejä mukanani niin ne eivät pienempään mahdu. Nyt laukku on käyttämättömänä kaapissa .

   1. En osaa itsekään oikein päättää, sillä en ole vielä nähnyt kumpaakaan laukkua livenä.

    Onko sun pienempi laukku kultaisilla vai hopeisilla ketjuilla? Voisin harkitakin, jos laukku on tosiaan hyvässä kunnossa. Mitä pyydät laukusta? :)

 2. Ihanat kengät! Mutta mä en uskaltaisi ostaa itselleni edes tuollaisia paksukorkoisia, enkä varsinkaan noin korkeita korkokenkiä. ;-) Mä käytän korkoja ehkä kahdesti vuodessa, lähinnä vain ns. spesiaalimmissa tilanteissa ja virallisemmissa juhlissa. Mulla on koroissa yleensä todella epämukava olo ja väistämättä keskityn siihen tuskalliseen fiilikseen niitä itse juhlia enemmän.. Ja se harmittaa kovasti. Siksi käytän mieluummin esim. ballerinoja jos vaan pukukoodi antaa periksi.

  Ps. Aiempaan (H:n) kommenttiin viitaten et kyllä mielestäni näytä mitenkään vanhalta tms. näissä kuvissa! Olet todella kaunis ja freesi juuri noin. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*