Sunnuntain asua

Näin kesää kohden kun kovasti mennään, niin alkaa värisävyt muuttua myös muualla kuin puissa. Vaatekaappeihin lisääntyy raitaa ja tummat värit saavat seurakseen pehmoista persikkaa ja sievää sinistä. Kuvissa näkyy viime sunnuntain asuni. En tosin laukkua mukanani vielä pidä, mutta se odottelee jo kovasti kesäisiä iltoja. Halusin vain näyttää sen teille, sillä ostin sen vähän aikaa sitten mistäs muualtakaan kuin Zarasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska kuvat on otettu sunnuntaina, on habitukseni hieman ehkä pörröinen ja uninen. Mutta se on kai ihan ok, sunnuntaisin ei saa stressailla. Sunnuntaisin en yleensä jaksa laittaa päälle muuta kuin poikaystävän hupparin ja silmälasit, mutta viime sunnuntaina piti päälle laittaa jotain muutakin. Hiuksia en tosin tainnut muistaa harjata ;)OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated595 Recently Updated596

Kesäisin innostun aina jollain lailla hieman hipahtavammasta pukeutumistyylistä ja sen takia innostuinkin tuosta persikkaisesta paidastani. Se sopii rentona paitana niin pitkän hameen kanssa tai vaikka suoraan bikinien päälle. Nyt se kumminkin toimii ihan toimistokäytössä bleiserin kanssa.

Olen huomannut, että olen viime aikoina pukeutunut vähän tylsästi. Peruspukeutumiseni on valkoinen paita, bleiseri, iso koru kaulalla ja housut. Tähän pitää nyt tulla muutos ja sen takia puolittaisesti olen pakottanut itseni ostamaan myös värikkäitä vaatteita. En ole millään lailla mustavalkoinen tyyppi, niin kai se pitää näkyä myös vaatekaapissa?

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*