Le weekend – ja paras baby sitter

Olen ollut viime aikoina aika paljon yksin kotosalla, niin muutama päivä sitten mietin, että kenet saisin tänne etelään kanssani viikonlopuksi. Ei mennyt kuin muutama tunti tästä ajatuksesta ja Charin lennot oli jo ostettu. Häntä kun ei ole vaikea ylipuhua lentolippujen ostoon. Täten sain maailman ihanimman baby sitterin itselleni ja Char pääsee kokemaan Etelä-Ranskan alkukesän kanssani. Kummallakin kun työt onnistuvat käytännössä mistä tahansa, niin Char liittyi etäkonttoriini muutamaksi päiväksi.

Weekend in south of france

Tämä ajankohta on säiden kannalta hyvä, sillä tällä viikolla on tapahtunut käänne ja nyt tuntuu jo täälläkin kesältä myrskyjen jälkeen. Vielä eivät suuret turistimassat myöskään ole saapuneet (paitsi Cannesiin), niin kaduilla ja ravintoloissa on tilaa. Täällä Charin vielä nukkuessa mietinkin, että minne hänet tänään veisin. Cannesia taidamme kumminkin filmifestivaalien takia karttaa, mutta onhan täällä niin paljon muutakin nähtävää.

P.S. Enemmän kesäfiiliksiä näette Snapchatistani (avecsofie) ja Instagramistani

You may also like

1 Comment

  1. Käykää ihmeessä villa rothschildissä Saint-Jean-Cap-Ferratissa jos ette vielä ole käyneet. Kauneimpia paikkoja joissa koskaan olen käynyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*