Lauantain brunssi

kotona ja ihanassa seurassa.

Viime talvena meillä oli tapana tehdä brunsseja toistemme kotona paljon enemmän mitä viime aikoina on ollut – ja se jos mikä on ollut hivenen ikävää. Tammikuun alussa päätimme tosin, että tähän pitää tulla muutos, sillä kun nämä kahdeksan tunnin (joo kahdeksan tunnin) aamiaissessiot on mitä parhain tapa käydä kuulumiset läpi kunnolla.  Tämä oli jo toinen brunssi tänä vuonna, eli olemme todella skarpanneet. 

Leivänteon, senkin ne ruotsalaiset taitaa paremmin kuin me. 

Eilen sain tyttökaverini luokseni aamiaiselle, josta tosin viimeinen vieras lähti kuudelta illalla –parasta. Kaikilla kun on omat aikataulut ja menot, niin välillä tuntuu että menee kuukausikin ettei ehdi näkemään ketään. Tähän on tosin tulossa muutos, sillä meillä on jo helmikuun brunssille päivä ja paikka varattu, että pidetään varmasti näistä näkemisistämme kiinni. 

Olen ollut aika paljon nyt joulukuun aikana esimerkiksi poissa ja sen takia en näitä tyttäriä ole esimerkiksi hirmuisesti nähnyt. Olen maailman paras pyytämään anteeksi, mutta huonoin vastaamaan tekstiviesteihin. Instagram-seurailijani tietävätkin, että olin kirjoitellut viestejä laseihin ja pyydellyt muun muassa tätä tekstiviesteihini vastailuani anteeksi. Muistuttelin myös laseissani, että miten tärkeitä he ovat minulle sekä että miten kivaa halaaminen on – se kannattaa aina – siis aina. Ja jos joku ei rutista sinua yhtä kovaa takaisin kun halaat, niin niitä yhtä kovia rutistuksia on turha jatkaa. Eli siis, rutista <3

 

Tyttökaverit ovat se elämän aurinko kun täällä talvella ei sitä aurinkoa varsinkaan näy. Se on myös näkynyt ehkä blogin aihepiireissä, sillä kun on ollut hivenen haastavaa kuvata luonnonvalossa kun se valo on karannut jonnekin. Tällä viikolla kumminkin havaitsin, että jopa vielä neljän jälkeen näkee pilkahduksen valoa, eli siis ruokapostauksia on taas kivempi tehdä. Niin, ja on se valo palannut myös muualle kuin taivaalle ;).

Mangoja on taas raahattu selkä vääränä kotiin. Jopa niin suurella innolla, että paperikassit ovat hajonneet pohjasta kahdesti tällä viikolla. Ei vitamiineja purkista, vaan mangoista.

Basilikoista pitää huolen tech-tytön kasvihuone. Nyt kun niitä ei tarvitse enää itse kastella tai valohoitaa, mutta kun sen töpselin muistaisi laittaa seinään… 

Värikkäät persoonat ei paljoa väreillä koreile.

Toivottavasti saatte viettää ihanan sunnuntain auringossa ja valossa, itsekin ajattelin uhmata kuivaa ihoani ja mennä ulos palelemaan raikkaaseen ilmaan näin kun sinne vielä jotenkuten tarkenee mennä. Tämä on taas se aika vuodesta milloin herään henkiin, kun pimeys katoaa ja kesä lähenee – kesä tervetuloa jo aikaisemminkin jos vain niin haluat. En pane pahakseni sitten ollenkaan. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*