LANCOME 103

Huomenta!
Olen aika laiska  kynsien lakkailija, tai en varsinaisesti laiska lakkailemaan,  en vain halua tehdä sitä joka päivä. Olen kokenut, että minunlaiseni touhottajan ja käsienpesjiän kannattaa panostaa kynsilakkoihin. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kun lohkeilevien kynsilakkojen piilotteleminen. Lakkaan kynteni noin kahdesti viikossa, jos siis ei laiskota.. Minulla on arkisin yleensä aika naturelli meikki, mutta kynnet on kiva lakata näyttävästi. Kirkkaanpunainen on väri, josta tykkään niin vaatteissa (kesävaatteissa), huulipunissa kuin kynsilakoissakin. Näin kesän, okei kevään kynnyksellä sitä alkaakin jo miettimään vähän pirteämpiä ja kirkkaampia värejä. Olen nyt muutaman viikon lakannut kynteni Lancomen kynsilakalla numero 103, ja se on kummasti piristänyt muuten vielä niin talvista vaatetustani/olemustani. Vielä kun saisin uuden saman sävyisen huulipunan , niin eipä sitä muuta sitten kesämeikkiin tarvitakaan! Huomaatteko , että miten paljon Sofié odottaa jo kesää? Odotattekos te?
____________________________
Good Morning!
When it comes to polishing my nails, I become lazy. Or I wouldn’t  say lazy, I just don’t want to do it everyday. I have noticed that for some like me it is pretty good idea to invest few more euros on nail polishes so you don’t have to do your nails everyday. My everyday make up is quite neutral, therefore I want to add that “little something” with my nails.  I have used few weeks bright red nail polish from Lancome (number 103). It has brighten up a little bit my still so wintery look.

You may also like

18 Comments

 1. Etpä ehkä tiedäkään miten paljon sitä kesää odottaa! Tai oikeastaan odotan vain kevättä, ennen kuin on tukahduttavan kuuma. Odotan aikaa, jolloin voi lähteä huolettomasti ilman takkia liikkeelle, ilman siis että ensimmäisen 10 metrin jälkeen on jo aivan hiestä nihkeä. Mutta kyllä se sieltä tulee! :)

 2. Taalla on yksi touhottaja ja rahmakapala, jonka kapalisa huono lakka lahtee pois nopeasti. MUTTA onneksi meilla on OPIt ja Essiet seka Mavala, joiden lakat pysyvat hyvin. Jos muistat aluslakan ja paalilakan ei ole huolta kynsien laitoista kui joka neljas paiva.xx

 3. Etpä ehkä tiedäkään miten paljon sitä kesää odottaa! Tai oikeastaan odotan vain kevättä, ennen kuin on tukahduttavan kuuma. Odotan aikaa, jolloin voi lähteä huolettomasti ilman takkia liikkeelle, ilman siis että ensimmäisen 10 metrin jälkeen on jo aivan hiestä nihkeä. Mutta kyllä se sieltä tulee! :)

 4. Uusi Aamu: Kevät on siitä kiva, että silloin on aikaa suunnitella, että mitä sitä kesällä oiekin tekisi. Kesällä aina välillä tulee ihan hirmuinen stressi, että miten sitä oikein kerkeää joka paikkaan. Toissa kesänä kun ilmat ei olleet viime kesän luokkaa, muistan sen tunteen miten sitä lähdettiin aina ihan väkipakolla ulos aikaisin sunnuntai-aamuisin, ettei vain missaa yhtäkään hyvää ja aurinkoista päivää :) Olen aikamoinen aamuvirkku ja menin toimistolle aina seitsemäksi viime kesänä. Ei ollut ihanampaa fiilistä kun kävellä ratikkapysäkille ja ottaa vastaan ihana kesätuuli heti aamutuimaan :))))

 5. Inaria:No OPIsta mulla on vähän huonoja kokemuksia, mutta kyllä se huomattavasti paremmin pysyy kun esimerkiksi Lumenen kynsilakat. Essien lakkoja en ole kokeillut vielä, mutta pitää laitaa korvan taakse jos siellä kerran ollaan niihin tyytyväisiä :)

 6. Taalla on yksi touhottaja ja rahmakapala, jonka kapalisa huono lakka lahtee pois nopeasti. MUTTA onneksi meilla on OPIt ja Essiet seka Mavala, joiden lakat pysyvat hyvin. Jos muistat aluslakan ja paalilakan ei ole huolta kynsien laitoista kui joka neljas paiva.xx

 7. Tosi kaunis sävy! Ja arvaa vaan odotetaanko! Onneksi kohta saa matkalla vähän esimakua kesästä :)

 8. Uusi Aamu: Kevät on siitä kiva, että silloin on aikaa suunnitella, että mitä sitä kesällä oiekin tekisi. Kesällä aina välillä tulee ihan hirmuinen stressi, että miten sitä oikein kerkeää joka paikkaan. Toissa kesänä kun ilmat ei olleet viime kesän luokkaa, muistan sen tunteen miten sitä lähdettiin aina ihan väkipakolla ulos aikaisin sunnuntai-aamuisin, ettei vain missaa yhtäkään hyvää ja aurinkoista päivää :) Olen aikamoinen aamuvirkku ja menin toimistolle aina seitsemäksi viime kesänä. Ei ollut ihanampaa fiilistä kun kävellä ratikkapysäkille ja ottaa vastaan ihana kesätuuli heti aamutuimaan :))))

 9. Inaria:No OPIsta mulla on vähän huonoja kokemuksia, mutta kyllä se huomattavasti paremmin pysyy kun esimerkiksi Lumenen kynsilakat. Essien lakkoja en ole kokeillut vielä, mutta pitää laitaa korvan taakse jos siellä kerran ollaan niihin tyytyväisiä :)

 10. Maria:Eikös olekin aika näpsäkkä väri :)Mä olen kyllä niin kesäihminen kun vain voi olla. Koksaan ei voi olla liian kuuma!No ihanaa, että saatte pienen varaslähdön kesään! Mä toivon, että Riiassa paistaisi pääsiäisenä aurinko. Saisi nauttia katukahviloista, puistoista ja ulkoilmasta, ja napattua muutaman suukon auringolta poskipäille:)

 11. Maria:Eikös olekin aika näpsäkkä väri :)Mä olen kyllä niin kesäihminen kun vain voi olla. Koksaan ei voi olla liian kuuma!No ihanaa, että saatte pienen varaslähdön kesään! Mä toivon, että Riiassa paistaisi pääsiäisenä aurinko. Saisi nauttia katukahviloista, puistoista ja ulkoilmasta, ja napattua muutaman suukon auringolta poskipäille:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*