Lana Del Rey Covers British Vogue

Jaan yhden ystäväni kanssa täysin saman musiikkimaun ja kerromme uusista löytämistämme lempiartisteista ja -biiseistämme heti toisillemme. Joulukuun alussa ystäväni laittoi minulle linkin Lana Del Reyn Video Games-biisiin ja jo ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen olin koukussa. Tämä yhdysvaltalainen neitonen on noussut sanojensa mukaan vahingossa raketin lailla musiikkitaivaan yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Kuuntelen musiikkia ihan koko ajan, lukiessa, kävellessä, urheillessa ja kokkaillessa.. Joskus jopa salaa toivon, että koulumatka olisi vähän pidempi, että saisin kuunnella musiikkia vielä vähän kauemmin. Lanan viimeisin sinkku,  Born to Die on soinut puhelimessani lähes joka aamu  viimeisen kuukauden aikana kun olen kävellyt kouluun. Niin hyvä sekin.

Luin tänään, että Lana tulee koristamaan maaliskuun Britannian Voguen kantta. Se on pakko saada! Tykkään nimittäin musiikin lisäksi neidin pukeutumistyylistä. Lainasin kuvan Lanan FB:n fanisivuilta.

_____________________________________________

I have a lot of different kinds of friends but with one of them I share exactly the same musical taste. If we have discovered a new artist or song we immediately send a link to each other. In early December he sent a link to a song by Lana Del Rey. I was hooked at same moment when I first heard Lana’s Video Games.

Today I read that she will be on the cover of the British Vogue on March. I borrowed the picture from her FB fan page and she looks absolutely stunning in the cover picture. I just can’t wait the see rest of the pictures!

You may also like

36 Comments

 1. Hallo Choo Lee!Ich auch! I habe fünf Jahren deutsch gelernt aber ich habe fast alles vergessen :/ Nicht sehr cool!Kusss

  1. Pitää saada se myös pian omiin käsiini. Ennen joulua löysin Vimeosta myös “Off to the races”-videon, mutta se otettiin melkein samantien pois?

 2. nää molemmat biisit soi koko ajan etenkin nrj:llä. Jostain kumman syystä mulle tulee kyseisestä artistista jollain tavalla mieleen Sia… vaikkei edes hirveen saman tyylistä…

  1. Just ton takia en kuuntelee radiota! Radio pilaa aina kaikki biisit kun se samat soittolistat soi edes takaisin.

   Oon kuunnellu Siaa siitä lähtien kun se julkaisi “The colour of the small one”-levyn. Breath me on ehkä yksi kauneimmista tai surullisimmista ikinä. Näistä uusimmista rämpytyksistä taas en ihan hirveesti tykkää muualla kuin tanssilattialla :D

 3. nää molemmat biisit soi koko ajan etenkin nrj:llä. Jostain kumman syystä mulle tulee kyseisestä artistista jollain tavalla mieleen Sia… vaikkei edes hirveen saman tyylistä…

 4. Pitää saada se myös pian omiin käsiini. Ennen joulua löysin Vimeosta myös “Off to the races”-videon, mutta se otettiin melkein samantien pois?

 5. Just ton takia en kuuntelee radiota! Radio pilaa aina kaikki biisit kun se samat soittolistat soi edes takaisin.Oon kuunnellu Siaa siitä lähtien kun se julkaisi “The colour of the small one”-levyn. Breath me on ehkä yksi kauneimmista tai surullisimmista ikinä. Näistä uusimmista rämpytyksistä taas en ihan hirveesti tykkää muualla kuin tanssilattialla :D

 6. Haaa mieki tykkään tästä!
  Aluksi meinasi mennä vähän aikaa että lämpenin mutta mtv soitti ennen joulua Video games-videota push-videona ja se soi koko ajan! Siitähän oli sit pakko alkaa tykätä. Uusin sinkkukin on hyvä mutten oo sen paremmin kerenny tutustua Lanaan. Upea nainen silti.

 7. Haaa mieki tykkään tästä!Aluksi meinasi mennä vähän aikaa että lämpenin mutta mtv soitti ennen joulua Video games-videota push-videona ja se soi koko ajan! Siitähän oli sit pakko alkaa tykätä. Uusin sinkkukin on hyvä mutten oo sen paremmin kerenny tutustua Lanaan. Upea nainen silti.

 8. Heippa Sofiè! Mä ihastuin kanssa Lanan musiikkiin joulun aikoihin ja on tullut kuunneltua kovasti niitä muutamia biisejä, mutta kivaa että nyt löytyy koko levykin spotifysta! :)

  1. Sinulla on Saija niin hyvä maku monen suhteen ;)

   Joo, vielä muutama päivä sitten sitä ei ollut spotifyssa, mutta nyt löytyy :))
   Hyvää viikonloppua!

 9. Heippa Sofiè! Mä ihastuin kanssa Lanan musiikkiin joulun aikoihin ja on tullut kuunneltua kovasti niitä muutamia biisejä, mutta kivaa että nyt löytyy koko levykin spotifysta! :)

 10. Sinulla on Saija niin hyvä maku monen suhteen ;)Joo, vielä muutama päivä sitten sitä ei ollut spotifyssa, mutta nyt löytyy :))Hyvää viikonloppua!

 11. Tuo Lana on niiiin nätti, etenkin just siinä Born to die-videossa. Huh.
  Video games soitettiin mun mielestä vähän puhki viime syksynä, mutta pidän kyllä muuten neidin musasta.

  Tuosta Voguesta tuli mieleen, että mulla tekisi mieli tilata joku lehti ulkomailta mutta en osaa päättää minkä haluan! Ehkäpä britti-Elle, Marie Claire US, britti-Vogue… apua vaikea valinta!

  1. Niin on, mutta siinä Video games-videossa neidin huulet oli ihan vähän liian töröllä mun makuun. Born to die-video oli jo sitten paljon parempi :)

   Hmm, tough choice :D!Mä en tällä hetkellä voi tilata mitään lehtiä, koska nekin mitkä tulee niin jää lukematta :)

 12. Tuo Lana on niiiin nätti, etenkin just siinä Born to die-videossa. Huh. Video games soitettiin mun mielestä vähän puhki viime syksynä, mutta pidän kyllä muuten neidin musasta. Tuosta Voguesta tuli mieleen, että mulla tekisi mieli tilata joku lehti ulkomailta mutta en osaa päättää minkä haluan! Ehkäpä britti-Elle, Marie Claire US, britti-Vogue… apua vaikea valinta!

 13. Niin on, mutta siinä Video games-videossa neidin huulet oli ihan vähän liian töröllä mun makuun. Born to die-video oli jo sitten paljon parempi :)Hmm, tough choice :D!Mä en tällä hetkellä voi tilata mitään lehtiä, koska nekin mitkä tulee niin jää lukematta :)

 14. Heh, itse kävin ostamassa kyseisen Voguen kahtena kappaleena :D Myyjä katsoi vähän oudosti, mutta ei sentään kysynyt, että huomasinko lehtien olevan samaa! Vastauksena olisi tullut, että siksi niitä onkin kaksi xP Toinen on arkistokappale ja toisen leikkelen. :)

  Tykkäsin muuten itsekin Born To Die -videosta enemmän. Ihan mielettömän upea! Ihanaa, että joku muukin kuuntelee Lanaa jatkuvasti repeatilla XD

 15. Heh, itse kävin ostamassa kyseisen Voguen kahtena kappaleena :D Myyjä katsoi vähän oudosti, mutta ei sentään kysynyt, että huomasinko lehtien olevan samaa! Vastauksena olisi tullut, että siksi niitä onkin kaksi xP Toinen on arkistokappale ja toisen leikkelen. :)Tykkäsin muuten itsekin Born To Die -videosta enemmän. Ihan mielettömän upea! Ihanaa, että joku muukin kuuntelee Lanaa jatkuvasti repeatilla XD

 16. Hah, hyvin toimittu!
  Pitää käydä heti huomenna hakemassa omani :)

  Joo, Born To Die -video on ihan tosi hyvä!! Love it! Tänäänkin Lana lauleskeli minulle kun kävelin kouluun :)

 17. Hah, hyvin toimittu!Pitää käydä heti huomenna hakemassa omani :)Joo, Born To Die -video on ihan tosi hyvä!! Love it! Tänäänkin Lana lauleskeli minulle kun kävelin kouluun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*