La Petite Robe Noire

Pikkujoulukausi on parhaillaan meneillään ja minulla on tässä muutaman viikon sisään useammat eri pikkujoulut. Tänään juhlitaan pikkujoulujen lisäksi myös ystävättäreni valmistujaisia, joten vaikka ulkona onkin aika synkkää niin onneksi sisällä ei tarvitse synkistellä.

Pidän todella selkeistä ja yksinkertaisista asioista ja se pätee myös pukeutumisessani. En pidä niinkään rimpsuista tai näyttävistä asuista, mutta korun pitää näkyä. Minusta on kehkeytynyt pieni statement-korujen keräilijä ja niillä yritän aina tuoda ihan pelkistettyynkin asuun sitä jotakin. Tuo kuvassa näkyvä mekko on todella pelkistetty ja vähän ehkä jopa mummelimainen, mutta yhdistämällä ison korun  ja korkeat korot mekon kanssa on kokonaisuus jotakin muuta kuin mummelimainen ;).

Hyvää viikonloppua ystäväiseni, toivottavasti olette muistaneet osallistua Finnairin Taivas Mikä Työpaikka sekä AAVA Heslingin arvontoihin? Huomenna leivotaan niin keittiössä kuin blogissanikin.  Kuullaan pian  :)

__________________________________________________

I think we all have one or two little Christmas parties coming up? Don’t we? I have for example two different parties on this evening and even more to come in a few weeks. Even though the climate is quite dark and depressing at the moment, but fortunately November and December is full of cheerful indoor events.

I really like clear and simple things and I even like to dress in a very classical way. I don’t feel like home on very impressive dresses that have too many things going on at the same time. I’m really afraid of looking like Christmas tree, and therefore I always prefer something very simple. Even though my style is very classical I still try to do my best to avoid ‘granny kind of look’. Therefore I spice my clothes with big and splashy jewelry. I like to combine my simple pieces with high heels and splashy jewelry. With those accessories I think that the end result is far away from granny-look ;)

You may also like

22 Comments

 1. Sulta varmaan kysellään tätä jatkuvasti, mut mistä oot löytäny ton i h a n a n ikkunaruudun? Oon etsiskellyt samanmoista jo ties kuinka pitkään, mut vielä ei oo sitä oikeeta löytyny :/

  1. Voi, tuo ihanuus on asuntomme omistajan. Olen kyllä nähnyt tuollaisia monissa antiikkiliikkeissä ihan vähän aikaa sitten. En tiedä mistä olet kotoisin, mutta ainakin Helsingin Arkadiankadulla olevan antiikkiliikkeessä olen tuollaisen nähnyt. Samoin jos menet Fiskarsiin/Billnäsiin niin siellä on rakennusapteekki mistä voi tehdä löytöjä :)

   1. Aa no ilmankos en oo sitä sun vanhemmissa kuvissa nähnytkään. Tuo onkin varmasti ihana kaveri muutossa :D Kiitos vinkeistä! Ja pakko sinne Bilnäsiin ens kesänä päästä kun sitä on täällä niin hehkutettu ;)

    Ps. Koklailin alkuviikosta sun andalusialaista kanakeittoo ja sitä iolmekerroksista kakkuu ja kaikki oli tosi herkullisia! Kiitos siis sinulle niistä ihanista resepteistä :)
    Ihanaa joulunorotusta!

 2. Sulta varmaan kysellään tätä jatkuvasti, mut mistä oot löytäny ton i h a n a n ikkunaruudun? Oon etsiskellyt samanmoista jo ties kuinka pitkään, mut vielä ei oo sitä oikeeta löytyny :/

  1. Hei kaunokainen :)

   Huomasin jo FB:ssa olleesta sneak peekiistä, että millainen asu sinulle tulee olemaan. Olet kyllä niin näyttävä mekkoinesi ja ilmankin :)

   Koruni on Zarasta :)

 3. Mieletön tuo koru! Todella ihana :) Pikkujouluasusi näyttää todella tyylikkäältä. Oikein hauskoja pikkujouluja :)

 4. Voi, tuo ihanuus on asuntomme omistajan. Olen kyllä nähnyt tuollaisia monissa antiikkiliikkeissä ihan vähän aikaa sitten. En tiedä mistä olet kotoisin, mutta ainakin Helsingin Arkadiankadulla olevan antiikkiliikkeessä olen tuollaisen nähnyt. Samoin jos menet Fiskarsiin/Billnäsiin niin siellä on rakennusapteekki mistä voi tehdä löytöjä :)

 5. Hei kaunokainen :)Huomasin jo FB:ssa olleesta sneak peekiistä, että millainen asu sinulle tulee olemaan. Olet kyllä niin näyttävä mekkoinesi ja ilmankin :)Koruni on Zarasta :)

 6. Aa no ilmankos en oo sitä sun vanhemmissa kuvissa nähnytkään. Tuo onkin varmasti ihana kaveri muutossa :D Kiitos vinkeistä! Ja pakko sinne Bilnäsiin ens kesänä päästä kun sitä on täällä niin hehkutettu ;) Ps. Koklailin alkuviikosta sun andalusialaista kanakeittoo ja sitä iolmekerroksista kakkuu ja kaikki oli tosi herkullisia! Kiitos siis sinulle niistä ihanista resepteistä :)Ihanaa joulunorotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*