”Kun toinen kenkäpari ei riitä”

Yhteistyössä Indiedays ja Johnson & Johnson Consumer Nordic,
a division of Janssen-Cilag Oy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen mukana Indiedaysin ja Johnson & Johnsonin yhteistyökamppiksessa. Tämä kampanja tuli minulle kuin tilauksesta, sillä minulla on varsinkin nyt Pariisiin muuton jälkeen koko ajan COMPEED® -rakkolaastareita laukussa. Kun minulta kysyttiin haluaisinko tehdä yhteistyötä tähän liittyen niin lähetin vastauksena vain kuvaviestin COMPEED® -paketista. Eli laastarit olivat minulle tuttu juttu vuosien takaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

conp2

Ennen käytin niitä vain tanssiharrastuksen yhteydessä, juhlien vaurioita korjaamalla tai matkoilla, mutta nyt kun viikoittain kävelen kymmeniä kilometrejä, on laastarit oltava aina lähettyvillä. En tiedä millainen teidän iho on, mutta niin kuin kuvistakin voi nähdä, omani on tosi ohut ja rakkoja tulee jalkoihin todella helposti. Niiden takia joskus vuosia sitten tuotteeseen tutustuinkin.

comp8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olette huomanneet, että viikonloppuisin täällä varsinkin kävellään ihan hurjat määrät. Vaikka kuinka pariisitar yritän olla, eivät korot pysy kauaa jaloissa. Sen takia minulla on aina varapari mukana. Siis ihan aina. Myös sateen takia, mutta suurimmaksi osaksi nimenomaan sen takia että rakkoja tulee kuin sieniä sateella.

comp12

Nämä kuvat ovat muutaman viikon takaa kun tuttuun tapaani olin kävelemässä pitkin Pariisia, aluksi korot, myöhemmin ballerinat jalassa. Vaikka kuvan korot ovat yhdet mukavimmista, ei niillä voi koko päivää kuljeskella, vaan ballerinat ja COMPEED® -laastarit pitää olla mukana. Eli aluksi voi hymyilyttää, mutta kaikki tietävät miten se hymy hyytyy jos jalkoihin alkaa tulla hiertymiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kokeillut jos vaikka mitä kikkoja jotta hiertymiä ei tulisi jalkoihin. Jopa sitä että olen laittanut spray-deodoranttia jalkoihin, että ihon pintaan tulisi suojaava kalvo ehkäisemään hiertymiä. Mikään muu ei ole auttanut. Onko teillä muuten samanlaisia kokemuksia, että hiertymät eivät hoidu muulla kuin COMPEED® -laastareilla?

Jos ette ole kokeilleet, niin suosittelen kipaisemaan varsinkin lomareissujen varalle. Ei mene lomareissut piloille ja kävelylenkkejä voi jatkaa hymyssä suin kun on perusvarustus kunnossa. Passi, hammasharja ja COMPEED®!

You may also like

16 Comments

 1. Ootko kokeillut Compeedin rakonestopuikkoa?
  Siinä vasta mahtava tuote. Ei ole tullut yhtään rakkoa sen jälkeen kun sitä aloin käyttämään. Voin suositella!

 2. Todella ihania kuvia! Mitä tanssia olet harrastanut? Saanko kysyä, miten hoidat sun kantapäät kuntoon näin kesäisin (hieman outo kysymys sori mutta kaipaan aina neuvoa sen suhteen) ja tämä melkein liittyy noihin rakkoihin.

  Miksi mie en pysty laittamaan hymyiöitä tähän kommentiboksiin, oletko sie jotenkin estänyt ne–miksi? Vai onko vika mun koneessa, tää on uusin macbook, niin ei kai? Tuntuu, että kuulostan todella töykeältä ilman hymiöitä.

  1. Heippa,

   siis pienenä olin baletissa , nuorenpana tanssin disco& show:ta ja modernia. Pampula on harrastanut 18 vuotta salsaa, niin nyt tanssitaan välillä lattareita :)

   No siis käyn joka toinen kuukausi laittamassa jalat kuntoon. Mutta Barcassa hoitopaikan nainen laittoi käteni vesi-astiaan ja laittoi sinne himalajan suolaa. Tulee sama efekti mitä merivedessä. Pakko kokeilla sitä kotona myös jalkoihin. Sitten käytän tosi plajon myös raspia ja yritän ottaa kovettumat sitä kautta pois.

   Mä tiedän. Jotkut pystyy ja jotkut ei. Kyselen meidän super-Hannulta tästä ja palaan. Voi olla selaimestariippuva juttu. Sulla ilmeisesti Safari käytössä? No worries, et kuulosta ollenkaan tylyltä – palaan asiaan!

 3. Voi surku noita rakkoja. Mulla ei oo tullut moneen vuoteen mistään omistamistani kengistä. Sekin voi olla, että en ole moneen vuoteen ostanut kenkiä pelkän ulkonäön perusteella. Inhoa kenkien ostoa, koska hienoja kyllä löytyy vaikka millä mitalla, mutta mukavia ei. Tän kesän olen talsinut Vansin tennareilla, Havainnaksen släpäreillä ja Dinskon hopeisilla varvassandaaleilla. Korot on saaneet jäädä kotiin. (varmaan senkin takia kun on kolme lasta 4,3, 1 1/2 vuotiaat. Ei hevillä laita korkoja heidän kanssa ollessa) ;)

  1. Niin, ymmärrän. Kenkien osto on taitolajo ja kuinkakohan monet kengät kaapissa tälläkin hetkellä lojuu joita en voi pitää jalassa.

   No totta kai sen ymmärtää. Ei minullakaan korkoja olisi jos olisi vilperttejä juoksemassa ympärillä.

   Jos yhtiä korkoja saan ylistää, ovat ne Italialaiset ja merkki on Mauro Leone. Parempia ei ole eikä ole hinnallakaan pilattuja :)

 4. Olen käyttänyt ko. tuotetta ulkomaan matkoilla, kun on kosteampi ja kuumempi ilmasto, rakkoja ja hiertymää tulee helpommin kuin Suomen ilmastossa. Toivepostauksena Barcelonan esittely:)

 5. Mä liputan myös rakkoja ehkäisevän puikon puolesta. Ennen kävelin lähes pelkästään koroilla ja silloin tuote tuli enemmän kuin tutuksi. Siihen aikaan Kampin bussiterminaalissa oli apteekki suoraan Espoon bussien päättärin läheisyydessä. Sieltä on haettu paketti, jos toinenkin…

  Täytyykin muistaa täydentää varastot lomareissua varten.

 6. On suuri harmi lukea näitä uutisia sun työpaikasta. Toivottavasti säästyit sahalta. Ei varmaan ole helppo paikka olla töissä tollasessa lafkassa.

  1. Niin, tosi ikäviä tilanteitahan nämä ovat. Olen täällä miettinyt että millä saataisiin Suomi taas nousuun . Muutamia ideoita on :)

 7. Sukat tai talkki pitää jalat kuivina ja ehkäisee rakot. Hellesäällä yhtä tai puolta numeroa tavallista suuremmat kengät, jos sukat on liian kuumat.

  1. Talkki ei ole sopinut minulle eikä ole pitänyt rakkoja poissa- kokeiltu on. Mutta näin vanhana kenkämyyjänä tiedän, että jos kengät on isot, ei niiden rakenne suojaa käveliää ja jalkoja/selkää jos jalka ei ole oikeassa kohdassa.

 8. Itselleni kiilakorkokengät antavat vähemmän rakkoja. Tänä kesänä olen myös alkanut käyttämään korokesandaaleja, http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/05/lillan-helsinki.html, jotka eivät anna rakkoja. Compeed on kyllä tuttu laastarimerkki, mutta minulle auttavat myös ihan tavallisetkin laastarit. Itse kävelen paljon Helsingissäkin, joten pidän usein kahdet kengät mukana tai sitten yhdet toimistolla ja toiset kaupungilla.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*