Kukkuu, Sohvi täällä!

Kuka ihmeen Sohvi?

Teistä moni tapaa minut varmasti tänään ensimmäisen kerran ja sen takia haluankin esitellä teille itseni näin virtuaalisesti. Blogimaailmassa minut tunnetaan nimellä Sofié ja olen kirjoittanut blogiani nyt kolmisen vuotta. Ne vuodet ovat täyttäneet kamerani muistikortit ja tietokoneeni kovalevyt, mutta mikä tärkeintä, olen saanut tehdä sitä mitä rakastan yli kaiken – kirjoittaa, kuvata ja kokata.

 

 

Sohvin blogissa kokkaillaan ja nautitaan kauniista asioista. Ihmetellään elämää ja välillä astutaan sivuraiteille, mutta hymy, se ei katoa minnekään. Blogia kirjoitetaan aina hyvällä mielellä ja sydän paikalla. Välillä Sohvi pakkaa laukut ja matkaa muille maille. Joskus se sen sijaan syö muidenkin karkit tai kokonaisen täytetakun ja joutuu sokerihumalaan. Elämä ei tosin ole Sohvillakaan aina pelkää hattaraa, vaan joskus blogissa mietitään myös elämän ihmeellisyyksiä. Blogissa jaetaan kauniita kuvia, herkullisia reseptejä ja ballerinakokoelmia, mutta henkilökohtaista elämää tai likapyykkikoreja ei Sohvilandiassa pahemmin nähdä.

Tervetuloa uuteen kotiini!

You may also like

10 Comments

 1. Huomenta.. ja taalla ollaan :-)

  et arvaakaan kuinka monta kertaa olen vieraillut pinterestin sivuillasi..

  sinne vain palaa lukemaan ja unohtamaan kaiken muun.. 

  ja juu aivan varmasti tulen Sohvin Sanomia lukemaan.  Onnea t. Mer

 2. Täällä ollaan edelleen :) Jännityksellä odotellaan, miltä uusi koti alkaa lopulta näyttää. Täytyy sanoa, että MeNaiset ei muuten tunnu omalta, mutta sinun perässä nyt sitten tännekin :) Matkailu avartaa…? -Iduska

  P.s Kommentoinnista voisi tehdä helpompaakin? Ei joka paikaan jaksaisi rekisteröityä, kun kaikki lempiblogit levittäytyvät eri sivustojen alle :)

 3. No toivottavasti osaan tehdä tästä edes hivenen kotoisamman :)

  Se avartaa! Ja siis minulle tämä oli selkeä jatkumo. Olin liian vanha ID:lle ja lukijakunta siellä minulle liian nuorta. En vain sopinut heidän muottiinsa ollenkaan.

  No se on totta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*