Kotikirppis

Huomenna ja ensi viikolla (jos tavaraa jää).

Heippa, on tullut kotikirppiksen aika. Ajattelin pitää ensimmäisen jo huomenna ja toisen ensi viikon maanantaina (mikäli on tarvetta). Olen myymässä kaiken keittiöpöydästä, HAY:n Loop:sta kattiloihin, joten toivoin saavani kaiken pois mahdollisimman nopeasti.

Minulla on muun irtotavaran lisäksi myynnissä televisio, lipastoja ja pöytiä. Joten jos olette sisustelemassa vaikkapa mökkiä tai vierashuonetta, niin tulethan hakemaan tavarani pois. Kaikki on ostettu alle kahden vuoden sisään ja olen pitänyt tavaroistani hyvää huolta, joten kaikki on priimakunnossa.

Toivoisin teidän laittavan minulle viestiä FB:n kautta Avec Sofié-profiiliini, jotta voin antaa teille osoitteeni. Olen saanut paljon sähköposteja eri juttuihin liittyen, mutta mitään en ole valitettavasti varailemassa kenellekään, sillä haluan varmistua, että tavarani myös lähtevät saman tien ovesta ulos eivätkä jää jalkoihin. Isoimmissa huonekaluissa totta kai joustan, mutta mitään yksittäistä esinettä en voi varailla. Toivoisin teiltä myös käteistä, eli huomioittehan sen tai jos haluatte maksaa verkkopankilla paikan päällä niin sekin totta kai onnistuu :)

 

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*