Klockan sju hos mig

Eilen meidän ruokapöytä näytti tältä. Kaverini oli meillä kylässä niin tein meille vähän parempaa mutusteltavaa. Eli ihan joka ilta meillä ei siis näytä tältä. Tulen kertomaan vielä illalla, että mitä minä oikein eilen kokkailin.  Saatte sitten hieman vinkkejä, että mitä ruokaa voisi tehdä vaikkapa tulevana viikonloppuna. Haluaisitteko muuten, että tekisin perjantaisin aina jonkun ruokapostauksen viikonloppua varten? En oikein osaa täältä ruudun takaa lukea mietteitänne, niin olisi tosi kiva jos kertoisitte että tykkäättekö edes näistä ruokapostauksista. Tämä syksy on alkanut täällä Vaasassa aika hurjalla vaudilla, niin minulla ei ole ollut niin paljon aikaa edes hääräillä keittiössä, mutta kunhan nuo illat taas pimenevät niin pysyttylen tiiviisti tuolla keittiössäni :)

_________________________________

Last night our dining table looked like this. Usually our Thursday night dinners don’t look like this, but because it was a special occasion I wanted make something a bit more special. I will make another post in this evening where the recipes of our meal are also included.

You may also like

56 Comments

 1. Kylläpäs näyttää hienolta! Joo, mielellään ruokapostaus perjantaisin niin saa ideoita viikonlopuksi.

 2. Olisi kiva saada ruokapostauksia ennen viikonloppua, itse kun tuntuu niin vaikealta mitään uutta koskaan keksiä Hei mitkä nuo Iittalan kipot on nimeltään missä on siemeniä ja pähkinöitä? Olen itsekkin melkoinen astia-holisti,tommoset kivat piku kipot multa vielä kaapista puuttuukin :)

 3. Olisi kiva saada ruokapostauksia ennen viikonloppua, itse kun tuntuu niin vaikealta mitään uutta koskaan keksiä Hei mitkä nuo Iittalan kipot on nimeltään missä on siemeniä ja pähkinöitä? Olen itsekkin melkoinen astia-holisti,tommoset kivat piku kipot multa vielä kaapista puuttuukin :)

 4. Mielellään luen ruokapostauksiasi! Kuvasikin ovat niin kauniita, että vesi herahtaa kielelle jo niistä :-) Tykkäsin ennen kovastikin kokkailla ja kokeilla erilaista, mutta lasten myötä sitä on ajauduttu ihan peruskotiruokaan nakkikeittoineen ja kalapuikkoineen. Itselleni teen välillä kivoja salaatteja – se kvinoa-salaatin ohje on kokeilematta vielä, kopioin sen kuitenkin itselleni talteen!

  Mukavaa viikonloppua! :-)

  1. Hei!

   No niin se varmaan menee vähän kaikissa perheissä. Jos on lapsia, niin jo pelkässä perusasioiden pyörittämisessä menee niin paljon energiaa. Varsinkin jos on paljon lapsia, niin siinä ei kyllä pyreet ja bruleet paljon jaksa varmaankaan kiinnostaa.

   Se kvinoa-salaatti on kyllä hyvä, helppo ja nopea :)

 5. Mielellään luen ruokapostauksiasi! Kuvasikin ovat niin kauniita, että vesi herahtaa kielelle jo niistä :-) Tykkäsin ennen kovastikin kokkailla ja kokeilla erilaista, mutta lasten myötä sitä on ajauduttu ihan peruskotiruokaan nakkikeittoineen ja kalapuikkoineen. Itselleni teen välillä kivoja salaatteja – se kvinoa-salaatin ohje on kokeilematta vielä, kopioin sen kuitenkin itselleni talteen!Mukavaa viikonloppua! :-)

  1. Heippa!

   No tuli eilen mieleen, kun viikonloppuisin ihmisillä on yleensä enemmän aikaa ja energiaa panostaa ruokaan ja yhdessä olemiseen :)

  1. No nyt kun olen kotosalla, niin on paljon helpompi tehdä ruokajuttuja kun on omien tavaroiden äärellä :)

   Kesäkoti oli “vähän” boheemi, niin siellä ei oikein huvittanut hirveästi kokkailla :)

   Yleensä otan kuvia vain yhdestä lautasesta jonkun alustan alla, mutta ehkäpä alan tekemään enemmän kattauksiakin :)

 6. Täälläkin näytetään vihreää valoa viikonloppuruoka-postauksille! Juuri nytkin pähkäilen mitä tekis (pääsin jo kukkakaalikeittoon ja omppupiirakkaan), eihän sitä joka viikonloppu kehtaa syödä ulkona ;)

  1. Hieno juttu!

   No kukkakaalikeittosi ei mennyt ihan hirvittävän kauas pyreestäni ;)
   Ah, omppupiirakkaa!!!

   No ei kehtaa, ei. Sitä paitsi, täällä Vaasassa saa useimmiten parempaa ruokaa kun pysyttelee ihan kotosalla :D
   Siis on täällä muutama ihan hyväkin ravintola, mutta yleisesti taso on kyllä aika kaamea. Ketjuja kyllä löytyy, mutta en halua käydä niissä.

   1. Ohos, sattumalta sama ainesosa :) Tuo postaamasi kukkakaalipyre on loistavan kuuloinen ja helppo ohje, tuota varmasti teen joku päivä! Suosinkin just helppoja ja hyviä kun en mikään kummonen kokkailija ole :D
    Onhan ne ketjuravintolat aika samaa huttua, mutta välillä me annetaan semmosillekkin mahdollisuus. Ainakin pienemmillä ketjuilla (kuten esim. Carlito’s, josta kirjoitettiinkin arvostelu) on ollut tosi hyvää murkinaa.

 7. Täälläkin näytetään vihreää valoa viikonloppuruoka-postauksille! Juuri nytkin pähkäilen mitä tekis (pääsin jo kukkakaalikeittoon ja omppupiirakkaan), eihän sitä joka viikonloppu kehtaa syödä ulkona ;)

 8. Rakastan sun ruokapostauksia! Lisää siis vaan! Ja viikonlopun reseptivinkki kuulostaa kivalta!

  Tein sun (protsku)muffinsseja yks päivä, syöjät nauttivat kuola suusta valuen! Loistoresepti siis, kiitos! :)

  1. Hihi, no kiva. Olen nimittäin välillä vähän epäröinyt että pidättekö te niistä, sillä yleensä saan niihin vähiten kommentteja…

   Oi, mahtava juttu!! No raksuttimenikin tykkäsi niistä. Sen kanssa joutuu olemaan aina välillä vähän luovempi ;)

   Ole hyvä vain!

 9. Rakastan sun ruokapostauksia! Lisää siis vaan! Ja viikonlopun reseptivinkki kuulostaa kivalta! Tein sun (protsku)muffinsseja yks päivä, syöjät nauttivat kuola suusta valuen! Loistoresepti siis, kiitos! :)

 10. Hei!No niin se varmaan menee vähän kaikissa perheissä. Jos on lapsia, niin jo pelkässä perusasioiden pyörittämisessä menee niin paljon energiaa. Varsinkin jos on paljon lapsia, niin siinä ei kyllä pyreet ja bruleet paljon jaksa varmaankaan kiinnostaa. Se kvinoa-salaatti on kyllä hyvä, helppo ja nopea :)

 11. Heippa!No tuli eilen mieleen, kun viikonloppuisin ihmisillä on yleensä enemmän aikaa ja energiaa panostaa ruokaan ja yhdessä olemiseen :)

 12. No nyt kun olen kotosalla, niin on paljon helpompi tehdä ruokajuttuja kun on omien tavaroiden äärellä :)Kesäkoti oli “vähän” boheemi, niin siellä ei oikein huvittanut hirveästi kokkailla :)Yleensä otan kuvia vain yhdestä lautasesta jonkun alustan alla, mutta ehkäpä alan tekemään enemmän kattauksiakin :)

 13. Hieno juttu!No kukkakaalikeittosi ei mennyt ihan hirvittävän kauas pyreestäni ;)Ah, omppupiirakkaa!!!No ei kehtaa, ei. Sitä paitsi, täällä Vaasassa saa useimmiten parempaa ruokaa kun pysyttelee ihan kotosalla :DSiis on täällä muutama ihan hyväkin ravintola, mutta yleisesti taso on kyllä aika kaamea. Ketjuja kyllä löytyy, mutta en halua käydä niissä.

 14. Hihi, no kiva. Olen nimittäin välillä vähän epäröinyt että pidättekö te niistä, sillä yleensä saan niihin vähiten kommentteja…Oi, mahtava juttu!! No raksuttimenikin tykkäsi niistä. Sen kanssa joutuu olemaan aina välillä vähän luovempi ;)Ole hyvä vain!

 15. Ohos, sattumalta sama ainesosa :) Tuo postaamasi kukkakaalipyre on loistavan kuuloinen ja helppo ohje, tuota varmasti teen joku päivä! Suosinkin just helppoja ja hyviä kun en mikään kummonen kokkailija ole :DOnhan ne ketjuravintolat aika samaa huttua, mutta välillä me annetaan semmosillekkin mahdollisuus. Ainakin pienemmillä ketjuilla (kuten esim. Carlito’s, josta kirjoitettiinkin arvostelu) on ollut tosi hyvää murkinaa.

  1. Aluset ovat Miljögårdenin, mutta jos et asu Vaasassa niin en osaa auttaa. Porvoossa on ainakin liike joka myy kyseisen merkin tuotteita, mutta en tiedä missä niitä myydään Helsingissä :/

 16. Aluset ovat Miljögårdenin, mutta jos et asu Vaasassa niin en osaa auttaa. Porvoossa on ainakin liike joka myy kyseisen merkin tuotteita, mutta en tiedä missä niitä myydään Helsingissä :/

 17. Tykkään tosi paljon sun ruokajutuista, joten niitä vaan lisää ja etenkin viikonlopuiksi :) Itse pidän etenkin leivontajutuista!

  Ps. Kiitos kauniista kuvistasi!

 18. Tykkään tosi paljon sun ruokajutuista, joten niitä vaan lisää ja etenkin viikonlopuiksi :) Itse pidän etenkin leivontajutuista!Ps. Kiitos kauniista kuvistasi!

 19. Search engines are content centric. The more points you have your seo stuff, the more high traffic you get! The social bookmarking sites can aid you with traffic optimization!

 20. Is not it wonderful to approach academic success? Isn’t is great to get a possibility to buy essay goldessays.com? Everything that I ought to tell is: “Yes, Yes, Yes”!

 21. Is not it wonderful to approach academic success? Isn’t is great to get a possibility to buy essay goldessays.com? Everything that I ought to tell is: “Yes, Yes, Yes”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*