Kevättä kohden

korkoja ja villahattuja Pariisilaiseen tyyliin.

1. Whyred Vanua pusero. 2. Elloksen mustat housut. 3. Elloksen villahattu päätä pariisilaisittain suojaamaan. 4. Whyredin sandaletit. 5. Elloksen biker-takki. 6. Whyredin Ona Handle Grande –laukku. 7. Whyred teeppari. 8. Tuoksu: Balmain.

En tiedä onko teillä jo kevät/kesäkuumetta, mutta minulla kummittelevat jo korkkarit ja ballerinat nurkissa ja kaapeissa. Ranskassa ovat kadut kuivat, mutta ilmasto on vielä niin kolea, että ihan vielä ei ole aika ottaa kesäkuteita esiin muuten kuin mieleen. Olen niitä tosin jo ostellut, sillä alejen jälkeen kevätkamppeet valtaavat joulutilpehöörit.

Tein postauksen yhteistyössä Elloksen kanssa ja keräilin heidän valikoimastaan inspiraatiota kevätpukeutumiseen. Itse kun tykkään aika simppeleistä jutuista, sillä ne näyttävät hyviltä vuodesta toiseen, löytyy teepparit, korkkarit ja nahkikset myös kevätvaatteista. Viime kevään Pariisin asuun löydätte esimerkiksi tästä postauksesta, eli samanlaisilla valinnoilla mennään myös tänä vuonana. Miksi mennä hyvää vaihtamaan?

Vaikka miten pitäisin korkeista koroista, on 7,5-10 cm korko yleisesti minulle se paras. Niillä kävelen kilometrejä, mukulakivillä ja metroissa. Sen takia haluaisin painottaa kollaasissa näkyvää Whyredin sandaletteja, käy arkeen ja juhlaan. Minulla on merkin vaatteita (ei kenkiä tosin) ja tykkään laadusta ja puolittaisesta maskuliinisuudesta todella paljon. Maskuliinisuuden takia merkin vaatteita itselleni ostankin, sillä tyttömäisyyteni vaatii välillä ja varsinkin Pariisissa hieman särmää ;). 

 

Lisää kevätpukeutumis – ja Pariisininspiraatiota voitte käydä kurkkaamassa Elloksen sivuilta :)

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*