Kermavaahtoa korvan takana

Minulla on ollut aika kiireinen viikonloppu joten en ole kerennyt päivitellä teille kuulumisiani. Tultiin Charin kanssa eilen illalla takaisin Helsinkiin ja aamulla suuntasinkin koko päiväksi mökille. Saavuin juuri takaisin kotiin ja illan ajattelin kuluttaa Turun kuvia katsellen ja pyykkiä pesien. Kukaan ei oikein meinaa uskoa, että miten paljon rakastan mökkeilyä ja ulkona olemista. Mökillä voi ottaa rennosti ja tehdä sellaisia asioita joita ei muuten tekisi. Olenkin aiemmin kertonut olevani aikamoinen soutelija ja kalastaja, joten kierrettiin soutuveneellä muutaman kerran saari ympäri ja taisin sen uistimenkin saada kaislikkoon jumiin.

Yksi asia minkä olen aina halunnut tehdä on kakun länttääminen toisen kasvoille. En tiedä mistä se juontaa juurensa, mutta olen vain halunnut tehdä niin. Pidempiaikaiset lukijani ovat varmasti huomanneet, että en ole sieltä tosikoimmasta päästä ja että osaan olla myös aika leikkisä. Tänään mökillä ollessamme olimme juomassa terassilla iltapäiväkahvia kun näin edessäni kulhon, joka oli täynnä kermavaahtoa. Nappasin kourallisen kermavaahtoa käteeni ja länttäsin sen poikaystäväni kasvoille. Ennen kuin huomasinkaan olin jo poikaystävän sylissä ja saamassa mereen lentävää lähtöä. Inhoan kylmää vettä yli kaiken ja sen takia en edes yleensä ui Suomessa. Yritin rimpuilla ja anella armahdusta, mutta turhaan. Hetken päästä olin meressä ja heittänyt talviturkin poikaystäväni avustuksella. Niin, ja sain minäkin oman osani siitä kermavaahdosta ;) Ehkä sitä joskus kannattaisi miettiä tarkkaan ennen kuin tekee tällaisia jekkuja :)

Vähän pelotti laittaa kuvia meistä, mutta olette olleet minulle niin armollisia ja ihania, niin miksipäs en nyt näitä kuvia voisi teidän kanssanne jakaa. Eikä tämä tämänpäiväinen tarina olisi mitään ilman näitä kavereiden nappaamia kuvia. Kuvistakin näkyy, että miten kauhuissani olen, sillä en pidä ollenkaan siitä että minut heitetään veteen.Kuvat eivät ole ehkä kaikista kauneimpia, mutta antavat hyvän kuvan minusta. Elämän ei aina tarvitse olla niin vakavaa ja kaikkien asioiden ei tarvitse olla aina niin metrilleen :) Elämästä nauttiminen on se tärkein asia.

You may also like

22 Comments

  1. Hihi, ehkä me joskus vielä voidaan tehdä niin! Eilinen ympäristö oli täydellinen kermavaahtosodalle :)

   Onneksi oli kaverit valmiina dokumentoimaan tapahtuman :D

   Kiitos itsellesi kaunokainen!

 1. :)) Mä olen myös aina halunnut heittää jotakuta kakulla! :) Aivan mahtavat kuvat, te ootte niin suloisia!Kiitos myös viikonlopusta! :)

 2. Hihi, ehkä me joskus vielä voidaan tehdä niin! Eilinen ympäristö oli täydellinen kermavaahtosodalle :)Onneksi oli kaverit valmiina dokumentoimaan tapahtuman :DKiitos itsellesi kaunokainen!

  1. Elämässä pitää olla pilkettä ja naurua :) Meillä on tapana tehdä yhdessä hassuja juttuja, niistä jää hauskat muistot :)

 3. Elämässä pitää olla pilkettä ja naurua :) Meillä on tapana tehdä yhdessä hassuja juttuja, niistä jää hauskat muistot :)

 4. aivan mahtava postaus :) hulluttelu on parasta! mulla kans jäänyt parhaimpia muistoja vaihtovuoden kämppiksistä just tämmösistä hullutteluista. :)
  heitin ison vesilasillisen (ehkä 3-4 dl?) jääkylmää vettä kämppiksen paidalle, koska olin pitkään halunnut alottaa vesisodan. ;) tällä kertaa ei tapahtunut mitään muuta kuin järkyttävää nauramista. seuraavalla kerralla jekkua tehdessä mut kannettiin vaatteet päällä suihkuun! :D

  1. Hih, kiitos! En voinut olla julkaisematta tätä! Aluksi vähän pelotti, mutta onneksi jaoin tämän teidän kanssanne :)
   Haha, olen tehnyt viime kesänä saman jutun! Olimme sisätiloissa kavereideni kanssa ja yksi heistä valitteli kuumuutta. Olen aika omatoiminen, niin päätin vähän viilentää hänen olotilaansa. Näissä jutuissa pitää vain tietää yleisönsä, sillä minullakin on niin monenlaisia kavereita joten kaikki eivät ehkä ihan ymmärtäisi jos tekisin jotain tuollaista :)

   Hihi, siitäs sait! Tuollaiset pikkuiset jekut ovat kyllä parhautta :)

 5. aivan mahtava postaus :) hulluttelu on parasta! mulla kans jäänyt parhaimpia muistoja vaihtovuoden kämppiksistä just tämmösistä hullutteluista. :) heitin ison vesilasillisen (ehkä 3-4 dl?) jääkylmää vettä kämppiksen paidalle, koska olin pitkään halunnut alottaa vesisodan. ;) tällä kertaa ei tapahtunut mitään muuta kuin järkyttävää nauramista. seuraavalla kerralla jekkua tehdessä mut kannettiin vaatteet päällä suihkuun! :D

 6. Hih, kiitos! En voinut olla julkaisematta tätä! Aluksi vähän pelotti, mutta onneksi jaoin tämän teidän kanssanne :)Haha, olen tehnyt viime kesänä saman jutun! Olimme sisätiloissa kavereideni kanssa ja yksi heistä valitteli kuumuutta. Olen aika omatoiminen, niin päätin vähän viilentää hänen olotilaansa. Näissä jutuissa pitää vain tietää yleisönsä, sillä minullakin on niin monenlaisia kavereita joten kaikki eivät ehkä ihan ymmärtäisi jos tekisin jotain tuollaista :)Hihi, siitäs sait! Tuollaiset pikkuiset jekut ovat kyllä parhautta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*