Kengät jalassa ja killuttimet korvissa

“Women who wear black lead colorful lives”

Eilen näyttelin teille uudet poposeni ja nyt näette ne talvisissa kuvissa jaloissani. Kuvat ovat otettu eilen kun kerrankin olin edes hieman valoisaan aikaan ulkona. En malta odottaa, että kohta ollaan tämän synkkyyden ohi. Blogi kärsii aina talvisin tästä vuodenajasta, kun ei näillä leveyspiireillä mitään kauniita ruokakuvia oteta. Minullahan on jos jonkinnäköistä keinovaloa kaapit täynnä, mutta kun en pidä keinotekoisesta valosta sitten ollenkaan. 

Harvemmin asukuviani näkyy täällä blogissa ja ilman että pitäisin noista kengistäni niin paljon ei tätäkään kuvasarjaa olisi tänne blogiin tupsahtanut. En oikein osaa olla kuvissa ja sen takia nämä asukuvat eivät mene aina ihan sillä tavalla perinteisin poseerauksin – you know. Yleensä tunnen itseni hieman typeräksi ja sen takia mieluummin pompin ja heilun (ja tunnen itseni ihan hirmuisen paljon fiksummaksi – heh).

Nuorempana äiti puki minut aina joko violettiin, vihreään tai tumman punaiseen. Ne värit kuulemma sopivat minulle? Näin vanhemmiten nuo väripaletit ovat vähän unohtuneet. Saan kuulla siitä aina aika ajoin, että minulla ei ole muunvärisiä vaatteita kuin mustia. Se on ehkä osaksi aika totta, mutta kun en oikein osaa pitää muita värejä. Niin, ja musta on muuten minulle väri ;)

Pinterestissä vähän aikaa sitten seikkaillessani löysin lempilauseeni taas vähään aikaan, millä aion nyt puolustella tätä pukeutumistottumustani – ”women who wear black lead colorful lives”. Olen sisimmiltäni niin värikäs, joten tarvitsen jotain balanssia tämän persoonani kanssa ;)

“Ihan oikeesti, mä en pysty tähän just nyt”

Korvissani killuvat muuten uudet Cecilie Mellit, jotka ostin SOFiNAH-shopista lauantaina. Nämä ovat jo neljäs parini kyseiseltä merkiltä. Korut ovat kuin karkkeja ja oikeasti voisin ostaa ne kaikki itselleni. Vaikka en pukeudu isoihin ja näyttäviin printteihin, mutta näyttäviä koruja pitää aina olla. Mustan värinsä ansiosta uskallan pitää korviksia jopa ihan noin sunnuntaisin tai vaikkapa arkisin. 

Kivaa maanantaita ihanat – tämä on ihan varmasti ihana viikko <3

P.S. Kameran takana oli ihana Charimukseni – kiitos. 

You may also like

10 Comments

 1. Trés chic – kivat uudet kengät ja makea pipo! ja ihanan hölmöjä kuvia :) Vallattoman siistii Pariisin lomaa söpis!

 2. Kivoja kuveja :) Mistä olet ostanut sun ihanan piposi? Erittäin söpö! Ja sklobot on mageet, ei yhtään guessimäiset! 

 3. Heippa! Kiitos kaunis :)

  On niin hassua kun nimimerkit ei näy täällä :/

  Ihanan hölmö kuulostaa juuri hyvältä! Kyllä- aion nimenomaan viettää vallattoman siistin Pariisin joulun. #YOLO ;)

 4. Heip,

  pipo on Stockmannilta ja ostin sen viime viikolla. Se on kantisalessa ;)

  Jep, ei yhtään guessimäiset ja se on juurikin plussaa se. Tai yleensä Guessillä ei ole ihan minunnäköisiäni juttuja.

 5. Heip,

  minulla on katoavaiset kulmakarvat ja käyn värjäämässä ne kolmen viikon välein. Yep, women need some maintenance ;)

  Kun väri meinaa alkaa katoamaan, niin minulla on Lumenen kulmakarvoille tarkoitettua väriä – suosittelen koko sydämestäni.  

 6. Heip,

  minulla on juutalaiset sukujuuret isäni puolelta, mutta äitini on ihan perinteinen vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen. Olen syntynyt Suomessa ja olen luonteeltani ja muutenkin aika todella perinteinen suomalainen, vaikka ulkonäötäni en niin perinteiseltä näytäkään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*