Pretty Ballerinas – kengät kuin karkit

Jos on yhtään blogiani pidempään seurannut, ei ole voinut välttyä rakkaudestani ballerinoihin. En ole ihan varma, milloin tämä rakkaustarina alkoi, mutta se on varmasti näkynyt myös ruudun sille puolen. Kun kevät tulee, kaivan ballerinat ja varsinkin Pretty Ballerinas –ballerinat laatikoista esiin keväisille kaduille. En edes halua tietää monta Pretty Ballerinas –paria minulla on, mutta miksi hyviä vaihtamaan?

Pretty Ballerinas -merkkiä Suomessa myy Shoes Like Candy. Shoes Like Candy on pop up –tyyppinen boutique ja valikoima vaihtuu aina vuodenajan mukaan. Tällä hetkellä heillä on Pretty Ballerinojen lisäksi mallistossa Coccinelle ja Sam Edelman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

prettyballerinas3 prettyballerinas4 prettyballerinas11

prettyballerinas5

Sain Shoes Like Candyltä  jokin aika sitten kutsun tulla tutustumaan kevätmallistoon ja onnekseni ehdin käydä kurkkaamassa uutta mallistoa viikko sitten lauantaina. Ihanien tyyppien lisäksi sain kuulla kaiken kevätmallistoista ja uusista trendeistä. Olin todella kuin lapsi karkkikaupassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka menin Shoes Like Candyyn periaatteessa vain ballerinat silmissä ja mielessä, olihan heillä vaikka mitä muutakin ihasteltavaa. Itseäni viehätti myös suuresti Coccinellen puuterisen sävyiset ja todella laadukkaat nahkalaukut. Olen viime aikoina myös viehättynyt krokoprintistä, niin kokeilin myös Sam Edelmanin kroko-korkoja.

prettyballerinas6 prettyballerinas8

Pretty Ballerinaseja sovittaessa tulee eteen yleensä valinnanvaikeus. Olin tosin muutama viikko sitten sunnuntaina nähnyt uuden parin viereisessä kahvipöydässä ja suhteellisen rohkeana neitinä kysäsin että onko kyseessä nimenomaan Pretty Ballerinasit. Ja olivathan ne. Kun tulin Suomeen toivoin varpaat ristissä, että ballerinoja olisi Shoes Like Candyn valikoimassa vielä minun koossani. Onneksi näin oli.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pretty Ballerinoja on myös puolikoossa, joten oma koko löytyy varmasti. Oma kokoni on kaikissa kengissä ollut yleensä 37 ja näin se on myös Pretty Ballerinojen kohdalla. Vaikka normaalisti kuljen aika mustissa, mutta Pretty Ballerinojen kohdalla yleensä valitsen vähän erikoisempia malleja ja värejä. Näin myös tänäkin keväänä ja kenkälaatikosta löytyy nyt uusi Chanel-tyyppinen pari.

 

prettyballerinas2 prettyballerinas10

Muistan viime kesänä, kun ihastelin myös Pretty Ballerinasin clutcheja, sillä en niitä aiemmin ollut nähnyt. Clutcheja on mitä ihanimmissa värisävyissä ja niihin saa helposti mukaan kaiken tarvittavan. Pieneen söpöläiseen mahtuu puhelimet, huulikiillot ja avaimet. Clutchissa on myös todella kätevä hihna, joten se on helppo sujauttaa ranteen ympärille.

Pian tulette näkemään, minkä karkkikenkäparin sain Shoes Like Candylta kevätlahjaksi. Ehkä olette uuden parin jo nähneet? Jos ette ole juuri nyt Helsingissä, niin suosittelen lämpimästi heidän nettikauppaansa. Tiedän että se toimii loistavasti – myös ulkomaille. Ballerinoja löydät lisää osoitteesta: www.shoeslikecandy.com

P.S. Maaret Kallio pysäytti minut kerran Strindbergin kahvilassa ja sanoi, että on minun syyni, että hänellä on myös Pretty Ballerinoja.

You may also like

7 Comments

 1. Hei haluatko kertoa sun tavan pitää huolta sun kaunokaisista? Mä oon ehkä maailman surkein pitämään huolta kengistä, mutta oon skarpannut! Oon vain ihan hukassa mitä kaikkea kengille ylipäänsä pitää tehdä. :O

  Ja siis nuo ballerinat on älyttömän kauniita, ymmärrän rakkautesi. :)

  1. Heippa,

   siis huollan kenkiä aika paljon muutenkin ja kotoa löytyy paljon erilaisia hoitoaineita. Puhdistusaineita, suojasprayt, sekä voiteet pitävät kengät hyvinä. En käytä mitään vaha-tuotteita, sillä niistä jää harmaa pitnta/kalvo.

   Pidän paremmat kengät muutenkin aina laatikoissa suojassa, niin ne pysyvät parempana.

   Olisin voinut tehdä tästä erillisen postauksen, mutta nyt kaikki suoja-aineet ovat Pariisissa . Sitten kun olen taas siellä, niin teen postauksen :)

  1. Heippa, ne ovat – kuin karkkeja!

   No voi – toivottavasti nämä sopisivat. En tiedä jalkasi ongelmia, mutta minulla on esimerkiksi alkavat vaivasen luut tanssiharrastusten ja sukurasitteen vuoksi, mutta Prettyjen kanssa ei ole ongelmaa :)

 2. Moikka Sofié!
  Olipa aivan täydellinen aihe postaukselle, Pretty Ballerinat kun ovat itsellänikin ostoslistalla ja mietin kokoasiaa ensimmäistä kertaa brändin ballerinoja tilatessani. Kiitos postauksesta! :) Vielä kysyisin hieman lisää tuosta kokoasiasta, sanoit että itselläsi on sama koko käytössä kuin muissakin kengissä, onko näin ollut jokaisen Pretty Ballerinas parin kohdalla, eli mallista riippumatta koko on pysynyt samana? Kiitos jo etukäteen ja ihanaa keväänjatkoa sinulle! :)
  Terkuin, Anni

  1. Heippa Anni,

   ihana kuulla! Mahtavaa, että tästä oli apua! Olen käyttänyt Pretty Ballerinoja jo neljä vuotta ja kokoni on aina ollut sama 37. Minulla on ainakin 7 paria kyseisiä ballerinoja ja kaikki eivät ole olleet saman mallisia, mutta silti kokoni on aina ollut sama 37.

   Ballerinat ovat nahkaa ja ne levenevät käytössä, mutta pituutta ei tule tietenkään, mutta leveyttä kyllä.

   Kaunista kevättä myös sinne :*

   1. Kiva kuulla, kiitos vielä vastauksestasi! Tästä oli paljon apua niin uskallan tilata suoraan kokeilemattakin. Oma kokoni 38 on samoin yleensä aina merkistä ja mallista riippumatta sama, niin uskon että näin ollen myös Pretty Ballerinat tulevat minullekin sopimaan. :) Voi näistä tulee varmasti uudet suosikit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*