Kaksin aina kauniimpi

Kerroin teille aiemmin, että olin tilannut meille Kartellin Ghost-tuolit keittiötä koristamaan. Yhden tuolin jo sainkin, mutta ne muut jäivät jälkitoimitukseen. Odottelin tuoleja muutaman kuukauden ja kun niitä ei kuulunut niin päätin perua tilaukseni ja tilata kolmen tuolin sijasta yhden tuolin ja toisesta liikkeestä.

Kävin viime kesänä Turussa pitkästä aikaa ja pääsin viikonlopun aikana käymään myös kaikkien hehkuttamassa Sisustuksen Koodissa. Hehkutukset eivät olleet ollenkaan turhia, sillä liike oli aivan ihana, palvelusta nyt puhumattakaan. Pienen pähkäilyjen jälkeen päätin ottaa yhteyttä ihanaan Maliaan kysyäkseni onko tuolia mahdollista tilata. Muutaman päivän jälkeen oveni takana oli iso paketti ja sieltä paljastui tuolilleni  kaveri <3

Rakastan merikaupunkeja, joten Turku vei sydämeni. Kaupunki oli niin viihtyisä ja täynnä kaikkea kivaa. Jo pelkän viikonloppuvierailun perusteella Turku olisi sellainen kaupunki, missä voisin nähdä itseni asustelevan. Asuntojen hintataso on siedettävissä lukemissa ja kaikki on kävelymatkan päässä, ja olisihan siellä nyt muutama ihanuuskin odottamassa ;*

_______________________________

I have told you before that I ordered chairs from Kartell. Those chairs never reached their final destination-me, and therefore I had to order those from somewhere else. I changed my plan and ordered those from another city and shop.

Last July during my w-end trip to Turku (one of the biggest cities in Finland) I visited one lovely interior shop, Sisustuksen Koodi and I decided to order the other chair from them. Turku is maybe one of the most beautiful cities in Finland. I’d say that is far prettier than Helsinki. From here you see some pictures I’ve taken from there

 

You may also like

28 Comments

   1. Hyvä! Muutetaan yhdessä!! Luin just aamulla sun viestejä vuodelta 2007 ja halusit perustaa mun kanssa pupufarmin Kirkkonummelle :) Turunseutu ja varsinkin Kakskerta sopivat pupufarmin pitoon myös erinomaisesti :)

    Joo, olisi kiva! Vaikka keveemmällä :))

    1. Arvaa luinko samoja viestejä tänään :D Pupufarmi vuodelta 2007 ja sushi-iltama-tuparit vuodelta 2008 ja vaikka mitä vanhoja juttuja <3 Myös Cocon viesti: "Tiiätkö, mä perustein blogin" osui silmään ;)

     1. Hih, ihanaa! Pupufarmi kuulostaisi ihanalta. Mä olen haaveillut viinitilasta, ehkä voisin perustaa viinitilan samaan yhteyteen. ;)

     2. Heh, ollaan kumpikin ilmeisesti kurkkailtu noita timelinen yksityisasetuksia :D Ne oli hauskoja viestejä :))
      Joo, viinitila, etanafarmi ja kaikki muut! Tai sitten voitais muuttaa kaikki Italiaan. Siellä viinitilasi varmasti toimisi, sillä Kirkkonummen maastoissa ei välttämättä kaikki rypaleet kasva :)

 1. Mä olen kyllä joka kerta saanut sisustuksen koodista tosi huonoa palvelua (jos siis palvelua ollenkaan), mutta ehkä bloggaajan bloggaajatutuilla on eri kohtelu. Näin aivan varmasti :)

  1. No voihan nenä. Olen kuullut kyllä aivan toista tuttaviltani, mutta pitää muistaa että aina ei suunpielet jaksa nousta vaikka kuinka sitä itse haluaisikin :)
   Me ollaan kaikki kumminkin ihan vain ihmisiä eikä superihmisiä. Kaikille sattuu joskus huono päivä.

 2. Mä olen kyllä joka kerta saanut sisustuksen koodista tosi huonoa palvelua (jos siis palvelua ollenkaan), mutta ehkä bloggaajan bloggaajatutuilla on eri kohtelu. Näin aivan varmasti :)

 3. Hyvä! Muutetaan yhdessä!! Luin just aamulla sun viestejä vuodelta 2007 ja halusit perustaa mun kanssa pupufarmin Kirkkonummelle :) Turunseutu ja varsinkin Kakskerta sopivat pupufarmin pitoon myös erinomaisesti :)Joo, olisi kiva! Vaikka keveemmällä :))

 4. No voihan nenä. Olen kuullut kyllä aivan toista tuttaviltani, mutta pitää muistaa että aina ei suunpielet jaksa nousta vaikka kuinka sitä itse haluaisikin :)Me ollaan kaikki kumminkin ihan vain ihmisiä eikä superihmisiä. Kaikille sattuu joskus huono päivä.

 5. Arvaa luinko samoja viestejä tänään :D Pupufarmi vuodelta 2007 ja sushi-iltama-tuparit vuodelta 2008 ja vaikka mitä vanhoja juttuja <3 Myös Cocon viesti: "Tiiätkö, mä perustein blogin" osui silmään ;)

  1. Noita tuoleja olen miettinyt jo useamman vuoden. Olen kumminkin siirtänyt niiden ostamista jo kauan aikaa, sillä muutto täältä Vaasasta on ollut jo kauan aikaa mielessä.

   Kiva kuulla!

 6. Aivan ihanan näköiset tuolit… Ja tykkäilin pohdinnoistasi kauneusihanteista. En voisi olla enempää samaa mieltä :)

 7. Hih, ihanaa! Pupufarmi kuulostaisi ihanalta. Mä olen haaveillut viinitilasta, ehkä voisin perustaa viinitilan samaan yhteyteen. ;)

 8. Heh, ollaan kumpikin ilmeisesti kurkkailtu noita timelinen yksityisasetuksia :D Ne oli hauskoja viestejä :))Joo, viinitila, etanafarmi ja kaikki muut! Tai sitten voitais muuttaa kaikki Italiaan. Siellä viinitilasi varmasti toimisi, sillä Kirkkonummen maastoissa ei välttämättä kaikki rypaleet kasva :)

 9. Noita tuoleja olen miettinyt jo useamman vuoden. Olen kumminkin siirtänyt niiden ostamista jo kauan aikaa, sillä muutto täältä Vaasasta on ollut jo kauan aikaa mielessä. Kiva kuulla!

 10. Olen joakus miettinyt olisinko jossain muualla onnellinen, mutta aina…ihan aina kun palaan Turkuun, mun kotiin, olen niin onnellinen etten edes jaksa enää miettiä muita vaihtoehtoja. Kaunis ihana kaupunki <3 oodi Turulle ja hyvää joulua cocolle!

  1. Ihanaa jos olet löytänyt kotisi<3
   Minulle sellainen paikka ainakin tähän asti on ollut Helsinki. Kaupunkina Turun kauneus vie kyllä voiton, mutta lähimmät ystävät kun asuvat Helsingissä, niin sen takia se tuntuu kodilta.

   Kiitos paljon joulun toivotuksista ja sitä samaa sinulle :))

 11. Olen joakus miettinyt olisinko jossain muualla onnellinen, mutta aina…ihan aina kun palaan Turkuun, mun kotiin, olen niin onnellinen etten edes jaksa enää miettiä muita vaihtoehtoja. Kaunis ihana kaupunki <3 oodi Turulle ja hyvää joulua cocolle!

 12. Ihanaa jos olet löytänyt kotisi<3 Minulle sellainen paikka ainakin tähän asti on ollut Helsinki. Kaupunkina Turun kauneus vie kyllä voiton, mutta lähimmät ystävät kun asuvat Helsingissä, niin sen takia se tuntuu kodilta. Kiitos paljon joulun toivotuksista ja sitä samaa sinulle :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*