Kaaso kuntoon

Greipillä, inkiväärillä ja mangolla.

Siinä jostain kumman syystä kävi niin, että ne lomallakin syödyt pasta ja gelatot muokkasivat Sohvin masun pyöreäksi. Hieman erikoista, sillä luulin, etteivät lomaruoat lihota.. Toisin kävi.

Huomaa vanhentuneensa, kun mahapömppö ei lähde ihan kahdessa viikossa pois. Lomasta on jo yli kuukausi ja sitä masua on nyt yritetty kadottaa, mutta kun se näköjään tykkää minusta niin kovin paljon. Kaasonhommia tämä ystävä ei tosin helpota, sillä mekkoon tulisi mahtua ihan muutaman viikon päästä. Muuten ihan ok tavoite, mutta kun sitä h-hetkeä ennen kun on kaikennäköistä ruokaan ja juhlaan liittyviä juttuja.

Olen nyt yrittänyt lenkkeillä ahkerasti, jotta masu katoaisi. Ihan pelkällä lenkkeilyllä se ei tosin katoa, vaan ne kakut, kuplat ja muut pitää jättää. Tilalle jotakin hivenen kevyempää, raikasta greippiä, puhdistavaa inkivääriä ja makeaa mangoa.  En tiedä onko inkiväärillä puhdistavaa vaikutusta, mutta minulle ainakin tulee heti sellainen fiilis kun sitä syön. Ja sitähän minä syön paljon, ihan pelkästäänkin :)

Syön aamulla smoothieita, sillä ne pitävät nälän paljon paremmin mitä esimerkiksi puuro. Untenmaillakin pysyn paremmin jos ennen nukkumaanmenoa juon lasillisen proteiinipitoista juomaa. Syön myös rahkaa tai jogurttia, mutta yleensä smoothieita. 

Tarvitset

2 dl Tropicanan Ruby Breakfast -mehua

2 dl rahkaa

1 pieni mango

tuoretta inkivääriä

kookoshiutaleita

kuivattuja mustikoita

Silppua mango ja inkivääri ja lisää ne lasin pohjalle. Sekoita mehu ja rahka keskenään ja kaada ne lasiin. Ripottele päälle kookoslastuja sekä kuivattuja mustikoita. Täytä masu mehuisalla juomalla ja voi paremmin.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*