Just a moment

Täällä ollaan kotona taas! Polttarit olivat todella onnistuneet ja sääkin suosi meitä koko viikonlopun. Veimme sankarimme yöksi mökille, joten palasin kotiin vasta myöhään sunnuntaina. Käyn vielä tänään kuvia läpi, joten laitan teille pian polttaritunnelmia tulemaan :)

I am home again. Our bachelorette party weekend was a success and we couldn’t have asked for a better weather either. We took our bachelorette into summer cottage for the night and I got home late on Sunday evening. I will go through my pictures today so I will be able to share our bachelorette party moments with you :)

You may also like

6 Comments

 1. Terveiset Tukholmasta! Täällä on ihanaa! Kuinkas muutenkaan. Vaikka eilen oli usko koetuksella kun en meinannut päästä millään hotellille ja vielä sen jälkeen en päässyt huoneeseen kuin vasta kolmannella yrityksellä. Siitä selvittyä (ja käytyä Marc Jacobsilla hypistelemässä laukkuja) tajusin että olen oikeasti täällä taas ja aloin nauttia! Illalla on tarkoitus mennä katsomaan Allsångia Skansenille. Katsohan sieki tämän kerran tvtä, fst5 klo 21 Suomen aikaa :)

  Tänään jos kerkeäisi ostamaan kortteja ja laittamaan ne postiin. Vaikka en kaukana ole kotoa, täytyy aina lähettää postikortteja. Niitä saa muutenkin niin harvoin enää. Lähettäisin sinullekin mutta joudut tyytymään tälläiseen sähköiseen tervehdykseen :)

  Aurinkoista tiistaita Helsinkiin!

  1. Ihanaa ja ansaittua lomaa Fiipi <3

   Mun pitää nyt myöntää, että olen aika uupunut koko viime viikonlopusta, niin nukuin makoisasti tässä muutaman tunnin, niin Allsång meni ohi. Mutta katson sen vaikka netistä ja yritän bongata yhden ihanan lukijani ;)

   Hih, no tämä virtuaalikortti tuli hyvin nopeasti perille :)

   Nauti!

 2. Terveiset Tukholmasta! Täällä on ihanaa! Kuinkas muutenkaan. Vaikka eilen oli usko koetuksella kun en meinannut päästä millään hotellille ja vielä sen jälkeen en päässyt huoneeseen kuin vasta kolmannella yrityksellä. Siitä selvittyä (ja käytyä Marc Jacobsilla hypistelemässä laukkuja) tajusin että olen oikeasti täällä taas ja aloin nauttia! Illalla on tarkoitus mennä katsomaan Allsångia Skansenille. Katsohan sieki tämän kerran tvtä, fst5 klo 21 Suomen aikaa :)Tänään jos kerkeäisi ostamaan kortteja ja laittamaan ne postiin. Vaikka en kaukana ole kotoa, täytyy aina lähettää postikortteja. Niitä saa muutenkin niin harvoin enää. Lähettäisin sinullekin mutta joudut tyytymään tälläiseen sähköiseen tervehdykseen :)Aurinkoista tiistaita Helsinkiin!

 3. Ihanaa ja ansaittua lomaa Fiipi <3Mun pitää nyt myöntää, että olen aika uupunut koko viime viikonlopusta, niin nukuin makoisasti tässä muutaman tunnin, niin Allsång meni ohi. Mutta katson sen vaikka netistä ja yritän bongata yhden ihanan lukijani ;)Hih, no tämä virtuaalikortti tuli hyvin nopeasti perille :)Nauti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*