Juotiin kahvit Engelissä

Yksi suosikkikahviloistani on ehdottomasti Café Engel. Kesän yksistä pienistä suurista kohokohdistani on tapahtunut myös Engelissä, sillä muistatteko kun kerroin teille, että Helsingistä löytyy ainakin yksi ulkoilmaterassi missä voi nauttia ranskalaisista elokuvista ja suklaakakuista samaan aikaan? Siihen aiempaan postaukseeni pääsette tästä linkistä.

Engelissä ei tarjoilla perinteistä brunssia vaan heillä on muutama erilainen aamiaisvaihtoehto. Toki jokaiseen lautaseen saa lisämaksusta lisukkeita, mutta pääasiassa aamiaisvaihtoehdot on koottu valmiiksi annoksiksi. Kuvissa näkyy viime sunnuntain aamiaishetki, minkä nautin ulkona Aleksanterinkadun puolella. Jos jotain kaipasin aamiaiseen  lisää, niin näin herkkusuuna olisin kaivannut jotakin pientä makeaa suolaisen aamiaiseni jälkeen. Toki Engelistä saa erikseen myös leivoksia ;)

Jos teillä ei ole täksi lauantai-aamuksi mitään ohjelmaa, niin menkääpä Engeliin. Engel on juuri avautunut ja siellä teitä odottaa mehevät aamiaislautaset tuorepuristetun mehun kera. Aurinkokin näyttää paistavan, joten aamiaisen voisi vielä nauttia myös ulkosalla. Kivaa viikonloppua :)

________________________________________________

One of my favorite places in Helsinki is definitely Café Engel.  One of my little highlights of this summer has also happened there. Do you remember when I told you about that there’s one very unique movie concept in Helsinki? You can get to my old post from this link.

Café Engel does not serve traditional brunch, but they have quite a few different breakfast options (e.g., Continental, French, Organic).  Pictures are taken on last Sunday when I enjoyed my breakfast at Engel. It was such a nice morning, sun was shining and I could enjoy my breakfast still outside.

You may also like

26 Comments

 1. Kävin itse tänä kesänä ensimmäistä kertaa testaamassa heidän aamiaisensa ja oli kyllä erittäin positiivinen kokemus! Annoksessa oli kaikkea sopivasti ja kun lautasen sai suoraan pöytään, niin ei tullut sitä aamiaisähkyä, joka yleensä seuraa buffet-aamiaisista. Sisäpihan terassi oli aivan ihana paikka nauttia aamiaista ja seuralaisen kanssa oltiin molemmat samaa mieltä siitä, että Engelin aamiaiselle on päästävä pian uudestaan :)

  1. Niin, ei tullut sitä perinteistä brunssiefektiä :D

   Niin on, se on niin kuin pikkuinen keidas keskellä kaupunkia. Niin on. Arkisin aamiainen alkaa 8, niin se voisi olla oiva tapa aloittaa aamu ja nähdä kavereita heti aamusta :))

 2. Kävin itse tänä kesänä ensimmäistä kertaa testaamassa heidän aamiaisensa ja oli kyllä erittäin positiivinen kokemus! Annoksessa oli kaikkea sopivasti ja kun lautasen sai suoraan pöytään, niin ei tullut sitä aamiaisähkyä, joka yleensä seuraa buffet-aamiaisista. Sisäpihan terassi oli aivan ihana paikka nauttia aamiaista ja seuralaisen kanssa oltiin molemmat samaa mieltä siitä, että Engelin aamiaiselle on päästävä pian uudestaan :)

 3. Niin, ei tullut sitä perinteistä brunssiefektiä :DNiin on, se on niin kuin pikkuinen keidas keskellä kaupunkia. Niin on. Arkisin aamiainen alkaa 8, niin se voisi olla oiva tapa aloittaa aamu ja nähdä kavereita heti aamusta :))

 4. Itse rakastan Engelin ranskalaista aamiaista, juustoa ja croissanttia, nam :)

  Arkiaamun aamianen ystävän kera on virkistävää, siitä on sitten mukava lähteä töihin.

  Pakko vielä sanoa, että välillä käy kateeksi miesten kenkävalikoimaa katsoessa sillä monesti olen bongannut niistä kivoja yksilöitä. Kesäisen Ranskan lomamme aikana löysin ihastuttavat korallin väriset espadrillet miesten vaateliikkeestä joten kokoa 37 ei valitettavasti ollut tarjolla :D

  1. Oih, se on kerrassaan ihana!

   Niin on! Harmikseni monen ystäväni pitää olla töissä viimeistään yhdeksältä, niin nämä aamutreffit on vähän hankalia järjestää.

   Voi kuule, kuinkahohan montan kertaa olen itse ihastellut miesten kenkiä. Olimme juuri viikonloppuna ostamassa miehelleni kenkiä ja löysin miestenosastolta enemmän mieleisempiä kenkiä kuin naisten. Naistenosastot pullistelivat jollain lailla halvannäköisistä kengistä kun miehille oli sellaisia klassisia nilkkureita vaikka kuinka paljon :/

 5. Itse rakastan Engelin ranskalaista aamiaista, juustoa ja croissanttia, nam :)Arkiaamun aamianen ystävän kera on virkistävää, siitä on sitten mukava lähteä töihin.Pakko vielä sanoa, että välillä käy kateeksi miesten kenkävalikoimaa katsoessa sillä monesti olen bongannut niistä kivoja yksilöitä. Kesäisen Ranskan lomamme aikana löysin ihastuttavat korallin väriset espadrillet miesten vaateliikkeestä joten kokoa 37 ei valitettavasti ollut tarjolla :D

 6. Oih, se on kerrassaan ihana!Niin on! Harmikseni monen ystäväni pitää olla töissä viimeistään yhdeksältä, niin nämä aamutreffit on vähän hankalia järjestää. Voi kuule, kuinkahohan montan kertaa olen itse ihastellut miesten kenkiä. Olimme juuri viikonloppuna ostamassa miehelleni kenkiä ja löysin miestenosastolta enemmän mieleisempiä kenkiä kuin naisten. Naistenosastot pullistelivat jollain lailla halvannäköisistä kengistä kun miehille oli sellaisia klassisia nilkkureita vaikka kuinka paljon :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*