Juhlatunnelmissa…

Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneitä meidän juhlapostauksiimme. Tänään ollaan vielä vähän juhlahumussa, mutta huomenna palataan ihan normaaleiden postauksien pariin. Lupasin laittaa teille hieman juhlatunnelmia ja enemmän kuvia asustani, joten tässä ne tulevat.

Ivana Helsinki fashion show

Posing with my dear friend

With lovely Lintu

Juhlamme sijaitsivat Helsingin kattilahallissa  ja meidän upea ID-tiimi oli kyllä saanut tilan näyttämään aivan mielettömän upealle.Tapasin suurimman osan meidän Indiedaysin bloggaajista perjantaina ensimmäisen kerran ja oli niin hauska huomata, että ihan yhtä ystävällisiä, hassuja ja ihania he ovat luonnossakin. Bloggaajien lisäksi tapasin paljon ihmisiä joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä ja oli ihan mielettömän mukava saada tavata heitä kasvotusten.

Iltani loppui tosin aika lyhyeen sillä huonosti nukuttujen öiden taakka painoi silmäluomiani. En jatkanut iltaa muiden lailla jatkopaikkaan vaan kipitin hotellille kulta kainalossa.  Minua pelottaa nukkua yksin ja olin koko viime viikon yksin Vaasassa enkä nukkunut juuri ollenkaan koko viikkoon, joten koin parhaaksi jättää jatkobileet väliin.

Ilta oli ihan tosi mukava ja upeasti järjestetty. Iso kiitos vielä Indiedays-perheelleni ja yhteistyökumppaneilleni. Olette upeita!

___________________________________________

Our party took place in Kattilahalli, which is 7-minute taxi ride away from the Helsinki city center. The venue was absolutely gorgeous, thanks to our brilliant Indiedays team.

I met most of  our bloggers on Friday for the first time. It was actually so nice to see that they are exactly the same in real life, sweet, kind, and wonderful. During the evening I met a lot of people whom I have worked with. It was incredibly nice to finally meet them face-to-face.

However, my night ended before midnight. I was alone at home the whole week and I hate to sleep alone and that’s why I couldn’t sleep in the whole week. In the night before the parties I didn’t sleep at all. So I was more than happy to go back to hotel with my better half.

The B-day party was very beautifully organized and everyone was in a good mood. Thank you so much my dear blogger colleagues, Indiedays team, and you sweet people whom I have worked with. You all are absolutely brilliant!

You may also like

44 Comments

 1. Ei kyllästytyä pätkääkään nämä juhlakuvat! Itseasiassa ihmeen vähän on postauksia / kuvia juhliin liittyen vielä näkynyt, lisää siis odottelen. Juhlahumua ja iloista juhlakansaa kun on aina mukava katsoa :) Todella tyylikkäänä ja kauniina olet ollut <3

  Mä oon joutunut pakon kautta opettelemaan yksin nukkumisen. Mieheni on tehnyt reissuhommia jo kuusi vuotta ja nykyään tekee melkein pelkästään yövuoroja. Vaikka kokemusta yksin nukkumisesta todellakin on kertynyt, silti joka ilta/yö kaipaan omaa kultaani viereen. Onneksi meillä on kaksi ihanaa lasta, että jos oikein orpo olo iskee, voin ottaa pienet tuhisijat viereeni :)

  1. Okei, no kiva juttu. En nimittäin meinannut aluksi julkaista näitä kuvia, sillä pelkäsin niitä tulevan ulos joka toisesta blogista. Mutta kiva kuulla jos ne eivät ärsytä teitä :)

   Kiitos :`)

   En ymmärrä mikä siinä on etten osaa nukkua yksin. Yhtenäkin iltana pesin lattioita vielä kahdentoista aikoihin?
   Viime syksyn Ruotsin blogimatkallamme kipitin keskellä yötä peitto kainalossa Charin viereen nukkumaan, kun uni ei tullut silmään millään :)

   No olet onnekas, sillä sinulla on tuollaisia pikkuisia kultakimpaleita. Saisinpa minä edes hauvavauvan tuhisemaan viereeni <3

 2. Ei kyllästytyä pätkääkään nämä juhlakuvat! Itseasiassa ihmeen vähän on postauksia / kuvia juhliin liittyen vielä näkynyt, lisää siis odottelen. Juhlahumua ja iloista juhlakansaa kun on aina mukava katsoa :) Todella tyylikkäänä ja kauniina olet ollut <3 Mä oon joutunut pakon kautta opettelemaan yksin nukkumisen. Mieheni on tehnyt reissuhommia jo kuusi vuotta ja nykyään tekee melkein pelkästään yövuoroja. Vaikka kokemusta yksin nukkumisesta todellakin on kertynyt, silti joka ilta/yö kaipaan omaa kultaani viereen. Onneksi meillä on kaksi ihanaa lasta, että jos oikein orpo olo iskee, voin ottaa pienet tuhisijat viereeni :)

 3. Näytitpäs hyvältä juhlissa, ja aivan ihana tuo sun mekko. Ei oo muuten tullut oikein reseptejä pitkään aikaan. Odottelen tässä jotain helppoa ja hyvää :) Kivaa viikkoa sinulle!

  1. Kiitos paljon! No viime viikolla laitoin sen rapu cevich-reseptin ja huomenna me jatketaan taas resepteillä ;)

   Kiitos samoin, viikko tosin alkoi hivenen lumisissa merkeissä?

 4. Näytitpäs hyvältä juhlissa, ja aivan ihana tuo sun mekko. Ei oo muuten tullut oikein reseptejä pitkään aikaan. Odottelen tässä jotain helppoa ja hyvää :) Kivaa viikkoa sinulle!

  1. Voi kiitos :)))

   Tiedän, että tämmöiset juhlapostaukset ja kuvat jossa minä olen esillä eivät ole blogini normaalia sisältöä, joten vähän aina jännittää julkaista normaalista linjasta poikkeavia juttuja. Kiva kuulla jos tykkäätte :)

   Huomenna kumminkin palataan taas ruotuun ja jatketaan normaaleilla postauksilla :)

 5. Ihana tuo mekkosi ja niin kauniina siellä oltiin juhlimassa! Nämä juhlapostaukset ovat kivoja tälläisen tavallisen arjen keskellä :)

 6. Okei, no kiva juttu. En nimittäin meinannut aluksi julkaista näitä kuvia, sillä pelkäsin niitä tulevan ulos joka toisesta blogista. Mutta kiva kuulla jos ne eivät ärsytä teitä :)Kiitos :`)En ymmärrä mikä siinä on etten osaa nukkua yksin. Yhtenäkin iltana pesin lattioita vielä kahdentoista aikoihin?Viime syksyn Ruotsin blogimatkallamme kipitin keskellä yötä peitto kainalossa Charin viereen nukkumaan, kun uni ei tullut silmään millään :)No olet onnekas, sillä sinulla on tuollaisia pikkuisia kultakimpaleita. Saisinpa minä edes hauvavauvan tuhisemaan viereeni <3

 7. Kiitos paljon! No viime viikolla laitoin sen rapu cevich-reseptin ja huomenna me jatketaan taas resepteillä ;)Kiitos samoin, viikko tosin alkoi hivenen lumisissa merkeissä?

 8. Voi kiitos :)))Tiedän, että tämmöiset juhlapostaukset ja kuvat jossa minä olen esillä eivät ole blogini normaalia sisältöä, joten vähän aina jännittää julkaista normaalista linjasta poikkeavia juttuja. Kiva kuulla jos tykkäätte :)Huomenna kumminkin palataan taas ruotuun ja jatketaan normaaleilla postauksilla :)

 9. Voih! <3 Olet niin kauniina taas ollut liikenteessä <3 Ja te kaikki mun ihanat tytöt siellä yhdessä <3 Ihana ihana M:kin kuvissa!! Voih kun olisin voinut olla Suomessa kans halimassa teitä kaikkia <3

  1. Kiitos kaunis <3

   Oli ihana päästä M:n kanssa vähän "vapaalle" pitkän ajan jälkeen :)
   No ei mene enää kauaa aikaa, niin olet täällä! Sitten voit halia meitä kaikkia ja mä voin rutistella teidän karvakuonoja!

 10. Voih! <3 Olet niin kauniina taas ollut liikenteessä <3 Ja te kaikki mun ihanat tytöt siellä yhdessä <3 Ihana ihana M:kin kuvissa!! Voih kun olisin voinut olla Suomessa kans halimassa teitä kaikkia <3

  1. Tämä mekko oli vähän niinkuin love for the first sight. En vaan raaskinut ostaa sitä normaalihintaisena, mutta thank god meillä on nettikaupat ja mehevät alennusmyynnit!

   Tiedän, että tämä mekko tulee roikkumaan kaapissani vielä pitkään. Se on toisaalta niin simppeli, mutta avoinainen selkä tuo sitä jotain :)

 11. Kiitos kaunis <3Oli ihana päästä M:n kanssa vähän "vapaalle" pitkän ajan jälkeen :)No ei mene enää kauaa aikaa, niin olet täällä! Sitten voit halia meitä kaikkia ja mä voin rutistella teidän karvakuonoja!

 12. Voi Fiipi <3Kiitos niin paljon. Minun pitää kyllä kiittää ystävääni, sillä hän loihti perjantaisen silmämeikkini ;)

 13. Tämä mekko oli vähän niinkuin love for the first sight. En vaan raaskinut ostaa sitä normaalihintaisena, mutta thank god meillä on nettikaupat ja mehevät alennusmyynnit!Tiedän, että tämä mekko tulee roikkumaan kaapissani vielä pitkään. Se on toisaalta niin simppeli, mutta avoinainen selkä tuo sitä jotain :)

 14. Hei ihanuus! Olen itsekin aika ihastunut siihen. Ei parane syödä liikaa herkkuja, jotta mekko mahtuisi päälle myös tulevaisuudessakin ;)

 15. Apua! Nyt on ihan pakko pitkäaikaisen ja (tähän asti) hiljaisen lukijan kommentoida. Näytit aivan upealta, ihan rehellisesti sanottuna olet yksi kauneimmista naisista joita olen ikinä nähnyt ! Ja aika monessa paikassa on tullut reissattua ;)

  1. Apua papua kissa syö rapua :D

   Mitä ihmettä te nyt oikein höpötätte?! No voi kiitos kauniista kommentista! Tällaisia kommentteja mitä olen tänään saanut niin saa kyllä kuulla harvoin :) Saatte kyllä kiittää omaa rakasta hovimeikkaajaani ja meikkipurkkejani. Ulkonäköni oli perjantaina kyllä ihan purkista ja pensselistä ;D

   Olette niin upeita rakkaat lukijani <3

 16. Apua! Nyt on ihan pakko pitkäaikaisen ja (tähän asti) hiljaisen lukijan kommentoida. Näytit aivan upealta, ihan rehellisesti sanottuna olet yksi kauneimmista naisista joita olen ikinä nähnyt ! Ja aika monessa paikassa on tullut reissattua ;)

 17. Apua papua kissa syö rapua :DMitä ihmettä te nyt oikein höpötätte?! No voi kiitos kauniista kommentista! Tällaisia kommentteja mitä olen tänään saanut niin saa kyllä kuulla harvoin :) Saatte kyllä kiittää omaa rakasta hovimeikkaajaani ja meikkipurkkejani. Ulkonäköni oli perjantaina kyllä ihan purkista ja pensselistä ;DOlette niin upeita rakkaat lukijani <3

 18. Oi kun nätti oletkaan !! Onko kukaan ikinä sanonut, että näytät hieman Salkkareitten Heidiltä :-D ? Noiden ruskeiden hiusten ja silmien ansiosta ! Upea nainen :-) !!

 19. Oi kun nätti oletkaan !! Onko kukaan ikinä sanonut, että näytät hieman Salkkareitten Heidiltä :-D ? Noiden ruskeiden hiusten ja silmien ansiosta ! Upea nainen :-) !!

 20. No heippa :)No ei kyllä ole :D enkä kyllä nyt ole ihan varma että kukan hän edes on :) Kiitos sinulle <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*