Juhlat on juhlittu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei vain, täällä synttärisankaria koko viikonlopun juhlinut Sohvi. Niin kuin Instagramista huomasitte, olin koko viikonlopun kiireinen Pampulani synttäreiden takia. Hän kun ei voi olla lähellä perhettään tai kaikkia ystäviään, niin olin päättänyt järjestää hänelle parhaimmat synttärit ikinä (niistä myöhemmin lisää).

Lauantaina vein hänet lounaalle juuri avattuun Peninsula hotellin kattoravintolaan, josta hän näki Pariisin yläilmoista. Lounaan jälkeen olimme kattoterassilla kahvilla ja tässä kuvia asusta ja fiiliksestä. Aivan ihana paikka ja suosittelen teille sitä myös kun tulette tännepäin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostan vaatteeni yleensä ketjuliikkeistä, vieläpä ihan samoista mitä Suomessa. Zarasta, hennesistä tai Massimo Duttilta. Harvemmin edes eksyn vaikkapa Naf Nafiin tai muihin ranskalaismerkkien kauppoihin. Mitä nyt hyviä vaihtamaan? Täytyypä tosin todeta, että Suomessa tuli ostettua enemmän merkkivaatteita. En tiedä mistä johtuu, mutta Ranskassa jossa olisi vaikka mitä tarjolla, en löydä tietäni kauppoihin. Siksipä tuon vaatteeni kurkkujen lisäksi Suomesta (ei ole kotimaisen kurkun voittanutta).
ysl3

ysl4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä taasen tulee koruihin tai asusteisiin, niihin tykkään panostaa maasta huolimatta. Kuvassa uusin lisä korulippaaseeni, Tiffanyn Gatsby-sarjan sormus. Olen monta vuotta etsinyt itselleni vähän näyttävämpää sormusta, jota voisin pitää niin arjessa kuin juhlissa. Olen ravannut matkoillani antiikkikaupoissa ja yrittänyt löytää sopivaa. Sellaista sormusta ei vain ole löytynyt. Olen ostanut muutaman kympin sormuksia ns. varalle, mutta se oikea on jäänyt uupumaan…

Kunnes rakas ystäväni Pinterest  johdatti minut Gatbyni luo. Kävin muutaman kerran sovittelemassa sormustani enkä vain saanut sitä mielestäni. Sormukseni on niin kaunis ja ajaton, juuri sellainen kun korun minun silmissäni pitää olla. Nyt sormus on lippaassa odottelemassa seuraavia juhlia, sillä ihan joka päivän sormus se ei kumminkaan ole.

Housut: Massimo Dutti

Takki: HM

Paita: Zara

Clutch: YSL

Arm candy: Hérmes

Sormus: Tiffany

Kengät: Other Stories

You may also like

7 Comments

 1. Tosi kauniita kuvia taas ja mikäs parempi paikka viettää synttäreitä kuin tuo ravintola, josta on näkymä yli Pariisin. Mun poikaystävällä on työreissu ensi kuussa Pariisiin ja hän oli huomaavaisesti ostanut minullekin lentoliput.. juhlitaan etukäteen synttäreitäni sitten siellä. Kiva ylläri oli ja itseasiassa ilmoitin hänelle toissapäivänä haluavani sitten Peninsulan terassilla syömään – hauska sattuma että sama paikka löytyi täältä blogistasi (= Pitääkin selata blogiasi tarkemmin ja etsiä vinkkejä. Olen käynyt Pariisissa lähemmäs kymmenen kertaa ja oikeasti paikalliset vinkit kiinnostavat, niitä paikallisia juttuja kun ei aina helposti löydä.

  1. Hehe, no en nyt kyllä tiedä. Maisema jees, kuvan neiti voisi tosin alkaa käyttämään peitevoidetta!

   Niinpä! Oi kuule minulla on vaikka mitä vinkkejä, kunhan oilisi aikaa kirjoittaa. Instasta löydät #paristips tai #avecsofieinparis tageilla.

   Aika kiva poikaystävä sinulla, vie Pariisiin ja syömään ;)

   Tule mun hoodeille, niin pääset Pariisiin sydämeen! Alakerrastani löytyy Pariisin kivoimmat ravintolat sekä maailman ihanin parfyymikauppa, Nose.

   Kun olet varmasti nähnyt jo kaikki pakollisetm niin tule Sohvin kotikulmien kierrokselle toiseen kaunpunginosaan ;)

   1. Jee, superpaljon kiitoksia vinkeistä! Mä rakastan hajuvesiä joten pitää tuo kauppa tsekata ja ravintolathan kiinnostavat aina. Paikalliset jutut ovat just sitä mitä etsin (= toiseen kaupunginosaan pitää ehdottomasti löytää aikaa. Selasin instaa myös, ihania paikkoja on kyllä Pariisi täynnä<3

 2. Oi miten kauniina Sohvi onkaan ollut liikenteessä, päästä (ja sormista) aina varpaisiin asti! Ihan meikätytön unelma-asu clutcheineen kaikkineen.

  Mukavalta kuulostavat miehen synttärit, ja se kakku, vau!!

  Vitsit miten mulle tuleekaan hirvittävä Pariisi-kuume näitä postauksiasi lukiessani ja Instan kuvia katsellessani! Olen käynyt Pariisissa pikkutyttönä ja Interraililla enkä kummallakaan kerralla pitänyt kaupungista… mutta enpä vielä silloin ymmärtänytkään hyvän päälle, en valokuvannut, en ihaillut kauniita rakennuksia, saati tajunnut mitään hyvien ravintoloiden tai pikkuputiikkien päälle. No, mies oli kyllä interraililla (vuonna 1994) sama kuin mitä nykyäänkin ;D Ehkäpä mulla vuoden päästä olisi säästössä sen verran, että pääsisin Pariisiin asti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*