Joulukalenteri: Electrolux Ultramix/PRO-sauvasekoitin

Täällä ruudun toisella puolen on yksi hyvin onnellinen kotikokkalija. Testasin koko eilisen päivän/illan saamaani Electroluxin Ultramix/PRO  –sekoitinta ja kuvasimme valokuvaajaystäväni kanssa ihan todella hienoja videoita. Ystäväni on  kuvauksen ammattilainen, joten voin luvata että videot tulevat olemaan aivan mielettömän kivoja. En malta odottaa, että pääsen näyttämään ne teille.

Sain Electroluxilta aikaisen joululahjan ja paketista avautui kotikokkien unelma, ammattilaisten herkuilla täydennetty sauvasekoitin. Electrolux Ultramix/PRO –sauvasekoitin mahdollistaa sen, että me kotikokkaajat pääsemme nauttimaan samoista ominaisuuksista mistä ammattikokit.

Testailin koko eilisen päivän mihin kaikkeen uusi sauvasekoittimeni oikein taipuu. Ilokseni huomasin, että Ultramix/PRO murskaa tarvittaessa myös jääpalat. Täten oma blenderini ei joudu enää kovalle koetukselle, sillä nyt minulla on väline mikä on oikeasti tarkoitettu jääpalojen murskaamiseen.

Yhteistyöhöni Electroluxin kanssa kuului, että testaisin heidän reseptejään jotka on koottu todella visuaalisesti heidän Now you’re cooking  -mikroblogiinsa. Eilinen päivä ja ilta meni tapenadea testaillessa ja granitaa siemaillessa.

Yhteistyöhöni kuului tietenkin se, että saan antaa yhdelle teistä samanlaisen sauvasekoittimen mitä itse sain. Tämä kädessä pidettävä monitoimikone on varmasti jokaisen keittiössä hääräilevän joululahjalistalla. Electrolux Ultramix/PRO vatkaa kerman vaahdoksi, murskaa jääpalat ja soseuttaa keiton samettiseksi. Kerro minulle mihin sinä käyttäisit sitä. Drinkkien tekoon, hedelmien soseutukseen vai? Arvonta päättyy jo ensi tiistaina klo:20, jotta sauvasekoitin ehtisi onnekkaalle jo jouluksi.

PS. Myöhemmin tänään kerron kuka sai epilaattorin itselleen *<:)

___________________________________________________

Good morning you lovelies. In the other side of screen is a pretty happy amateur chef. I got an early Christmas present from Electrolux. Their Ultramix/PRO mixer enables that we amateurs can enjoy from all the same things like the professional chefs. We may not can cook like they, but at least our kitchens can be equipped with pro appliances, and maybe some day we can be as good as them ;)

Yesterday I spent whole day and evening on cooking and making videos. My dear friend is a professional photographer and we put our creative minds together and filmed absolutely fantastic cooking tutorials. I can’t wait to show those mind-blowing videos to you.

In this collaboration, I tested some of recipes from Electrolux microblog, Now you’re cooking. Electrolux Ultramix/PRO crushes ice cubes into crush, smoothens your soups, and whisks your cream into whip cream. One device and so many opportunities!

I haven’t been that keen on making video posts before. But at the moment, I don’t know anything cooler than videos. Videos are definitely the next big thing. Seriously. I’m so happy that I have friend with who I can be creative and make something so brilliant.  We made and tasted shiitake tapenade and when the night came, we ended our video sessions with spumante granita. Oh, I’m so happy at the moment!

You may also like

322 Comments

 1. Olisihan niitä vaikka mitä mihin kokeilla mutta vihanessosekeitot olisi kiva soseuttaa nopeasti tuolla taikasauvalla :)

 2. Kyllä taitaisi mennä ihan hedelmien soseutukseen ja sitten myös mariannekarkkien niin saisi jälkiruokiin ihanaa marianne rouhetta! Olisi kiva, itselläni kun sauvasekoitinta ei ole!

 3. Kyllä taitaisi mennä ihan hedelmien soseutukseen ja sitten myös mariannekarkkien niin saisi jälkiruokiin ihanaa marianne rouhetta! Olisi kiva, itselläni kun sauvasekoitinta ei ole!

 4. Oma sauvasekoittimeni on niin vanha ja kovassa käytössä ollut, ettei sillä todellakaan jääpaloja murskailla. Uutta sauvasekoitinta pitäisi siis tietenkin testata drinkkien tekoon lähestyvän vuodenvaihteen juhlinnan kunniaksi ;) Arkenakin se olisi varmasti käytössä, jotta saa herkulliset mutta terveelliset smoothiet tehtyä aamupalaksi :)

 5. Oma sauvasekoittimeni on niin vanha ja kovassa käytössä ollut, ettei sillä todellakaan jääpaloja murskailla. Uutta sauvasekoitinta pitäisi siis tietenkin testata drinkkien tekoon lähestyvän vuodenvaihteen juhlinnan kunniaksi ;) Arkenakin se olisi varmasti käytössä, jotta saa herkulliset mutta terveelliset smoothiet tehtyä aamupalaksi :)

 6. Olen sauvasekoittimen suurkuluttaja, ja käytän sitä sosekeittoihin, smoothien tekoon, erilaisiin tahnoihin jne. Vanha mummulta perimäni sauvasekoitin heitti veivinsä jo pari vuotta sitten, jonka jälkeen omin itselleni perheen mökillä olleen sauvasekoittiminen, kun en opiskelijana raaskinut ostaa uutta. Jos voittaisin, voisin vihdoinkin palauttaa omimani sauvasekoittiminen takaisin mökille ja äitikin olisi iloinen. :)

 7. Olen sauvasekoittimen suurkuluttaja, ja käytän sitä sosekeittoihin, smoothien tekoon, erilaisiin tahnoihin jne. Vanha mummulta perimäni sauvasekoitin heitti veivinsä jo pari vuotta sitten, jonka jälkeen omin itselleni perheen mökillä olleen sauvasekoittiminen, kun en opiskelijana raaskinut ostaa uutta. Jos voittaisin, voisin vihdoinkin palauttaa omimani sauvasekoittiminen takaisin mökille ja äitikin olisi iloinen. :)

 8. Käyttäisin ainakin kasviskeiton tekoon. En ole vielä koskaan itse tehnyt kasviskeittoa, joten voiton sattussa kohdalle pitäisi ehdottomasti kokeilla.

 9. Käyttäisin ainakin kasviskeiton tekoon. En ole vielä koskaan itse tehnyt kasviskeittoa, joten voiton sattussa kohdalle pitäisi ehdottomasti kokeilla.

 10. Jos tällä ihanuudella onnistuu niin tekisin karkkikepeistä rouhetta mitä sekoittaisin kermavaahdon joukkoon ja tarjoilisin esim kuuman kaakaon päälle!

 11. Käyttäisin Electroluxin Ultramix/PRO -sekoitinta superherkkuni, smoothien tekoon ja kotoamme löytyy myös kaksi vaippaikäistä, joten soseiden tekoon tämä olisi varmasti myös huippukätevä vekotin! :)

 12. Käyttäisin Electroluxin Ultramix/PRO -sekoitinta superherkkuni, smoothien tekoon ja kotoamme löytyy myös kaksi vaippaikäistä, joten soseiden tekoon tämä olisi varmasti myös huippukätevä vekotin! :)

 13. Sosekeittoihin ja smoothieiden tekoon :) Olisi ihanaa kun ei tarvisi enää miettiä onko pakastimesta otetut marjat liian jäisiä omalle sauvasekoittimelle jne!

 14. Sosekeittoihin ja smoothieiden tekoon :) Olisi ihanaa kun ei tarvisi enää miettiä onko pakastimesta otetut marjat liian jäisiä omalle sauvasekoittimelle jne!

 15. Minä käytän sauvasekoitinta enimmäkseen sosekeittojen tekoon. Nykyinen aparaattini alkaa olla jo iäkäs ja vanhanaikainen, joten uudelle tehopakkaukselle olisi kyllä tilausta…

 16. Minä käytän sauvasekoitinta enimmäkseen sosekeittojen tekoon. Nykyinen aparaattini alkaa olla jo iäkäs ja vanhanaikainen, joten uudelle tehopakkaukselle olisi kyllä tilausta…

 17. Käyttäisin sauvasekoitusta kaikenlaiseen ruuanlaittoon ja leivontaan. Sosekeitot, juustokakkujen keksien murksaus, jääpalojen murskaus jnejne.

 18. Käyttäisin sauvasekoitusta kaikenlaiseen ruuanlaittoon ja leivontaan. Sosekeitot, juustokakkujen keksien murksaus, jääpalojen murskaus jnejne.

 19. Käyttäisin sauvassekoitinta ehdottomasti herkullisten smoothieiden tekoon! Myös sosekeittoja, hedelmäsoseita ja muita tulisi varmasti tehtyä:)

 20. Käyttäisin sauvassekoitinta ehdottomasti herkullisten smoothieiden tekoon! Myös sosekeittoja, hedelmäsoseita ja muita tulisi varmasti tehtyä:)

 21. Tekisin sillä pian syntyvälle vauvalle soseita ja esikoiselle ja meille vanhemmille hedelmiä smoothieksi.. muun muassa. Kermaa tulisi varmaan myös vatkattua tuolla koska on nopeampi jos on aina esillä. Jääpalamurskaus on hyvä ominaisuus koska tietää että laite kestää silloin kaikenlaista muutakin vaativaa ruuanlaittoa.

 22. Tekisin sillä pian syntyvälle vauvalle soseita ja esikoiselle ja meille vanhemmille hedelmiä smoothieksi.. muun muassa. Kermaa tulisi varmaan myös vatkattua tuolla koska on nopeampi jos on aina esillä. Jääpalamurskaus on hyvä ominaisuus koska tietää että laite kestää silloin kaikenlaista muutakin vaativaa ruuanlaittoa.

 23. No heti ensimmäisenä tulee mieleen kerman vaahdoksi vatkaaminen, koska tähän asti olen kyseisen toimenpiteen joutunut tekemään käsin.. ja se on raskasta se. :D

 24. No heti ensimmäisenä tulee mieleen kerman vaahdoksi vatkaaminen, koska tähän asti olen kyseisen toimenpiteen joutunut tekemään käsin.. ja se on raskasta se. :D

 25. Sauvasekoittimeni juuri hajosi, ikävästi aloin haistamaan palaneen käryä sitä käyttäessäni, joten suosiolla siitä luovuin!:D Uusi olisi todella tarpeen, jotta saisin vauvansoseet itse laitettua :)

 26. Sauvasekoittimeni juuri hajosi, ikävästi aloin haistamaan palaneen käryä sitä käyttäessäni, joten suosiolla siitä luovuin!:D Uusi olisi todella tarpeen, jotta saisin vauvansoseet itse laitettua :)

 27. Käyttäisin smoothien tekoon,leivontaan, juomien ynm. soseuttamiseen. Toisin sanoen se olisi oikea käteni! Vanha sanoi sopimuksensa irti! Siis olisi käyttöä!

 28. Käyttäisin smoothien tekoon,leivontaan, juomien ynm. soseuttamiseen. Toisin sanoen se olisi oikea käteni! Vanha sanoi sopimuksensa irti! Siis olisi käyttöä!

 29. Wau kuulostaapa loisto vehkeeltä! Oma blenderini alkaa jo vedellä viimeisiään joten tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen! :) Lähinnä käyttäisin uutta minitoimiapulaistani aamupalasmoothieiden tekoon, mutta myös keitot ja drinkit saisivat varmasti häneltä kyytiä :-)

 30. Wau kuulostaapa loisto vehkeeltä! Oma blenderini alkaa jo vedellä viimeisiään joten tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen! :) Lähinnä käyttäisin uutta minitoimiapulaistani aamupalasmoothieiden tekoon, mutta myös keitot ja drinkit saisivat varmasti häneltä kyytiä :-)

 31. Justiinsa tänään aamulla mietin että tarvitsisin sauvasekoittimen terveellisiä banaanipirtelöitä varten! Pakastettuja banaanin paloja, loraus rasvatonta maitoa ja vaniljasokeria. Nam!

 32. Justiinsa tänään aamulla mietin että tarvitsisin sauvasekoittimen terveellisiä banaanipirtelöitä varten! Pakastettuja banaanin paloja, loraus rasvatonta maitoa ja vaniljasokeria. Nam!

 33. Minulta puuttuu sauvasekoitin ja eniten harmittaa etten voi tehdä sosekeittoja. Karkkien murskaus olisi myös huippua.

 34. Käyttäisin sitä pääasiassa smoothieitten tekoon, mutta voisi sille muutaman mansikkamargaritankin sekoitella:)

 35. Tuollaisella supervehkeellä olisi varmasti käyttöä, ja koska jääpalojenkin murskaus onnistuu, niin drinkkien kokeiluksi menisi ensimmäinen päivä tuon kanssa :)

 36. Tuollaisella supervehkeellä olisi varmasti käyttöä, ja koska jääpalojenkin murskaus onnistuu, niin drinkkien kokeiluksi menisi ensimmäinen päivä tuon kanssa :)

 37. antaisin sauvasekoittimen äidilleni lahjaksi, joka rakastaa kokkaamista :) hän varmasti käyttäisi sitä kaikkeen mahdolliseen :D

 38. antaisin sauvasekoittimen äidilleni lahjaksi, joka rakastaa kokkaamista :) hän varmasti käyttäisi sitä kaikkeen mahdolliseen :D

 39. Itselläni ei ole blenderiä, joten tuolle sauvasekoittimelle löytyisi täältä rakastava koti. :) Käyttäisin sitä ensialkuun erilaisten aasialaishenkisten tahnojen valmistukseen. nam! :)

 40. Itselläni ei ole blenderiä, joten tuolle sauvasekoittimelle löytyisi täältä rakastava koti. :) Käyttäisin sitä ensialkuun erilaisten aasialaishenkisten tahnojen valmistukseen. nam! :)

 41. Itselläni on jo vastaavanlainen, joten jos arpaonni suosisi päätyisi tämä siskon pakettiin.

  Sopii hyvin (maa-)pähkinävoin, hummuksen ja muiden levitteiden ja kastikkeiden tekemiseen.

 42. Itselläni on jo vastaavanlainen, joten jos arpaonni suosisi päätyisi tämä siskon pakettiin.Sopii hyvin (maa-)pähkinävoin, hummuksen ja muiden levitteiden ja kastikkeiden tekemiseen.

 43. Tykkään hurjasti kasvissosekeitoista; mutta keiton pitää olla ihan samettisen sileää. Niitä tekisin, kokeilisin kaikki mahdolliset vihannekset ja kasvikset läpi, yhdessä ja erikseen..

 44. Tykkään hurjasti kasvissosekeitoista; mutta keiton pitää olla ihan samettisen sileää. Niitä tekisin, kokeilisin kaikki mahdolliset vihannekset ja kasvikset läpi, yhdessä ja erikseen..

 45. sosekeittoihin ja smooitheihin sita tulis varmaan kaytettya eniten, ja sit karkkien ja keksien murskaukseen leivonnassa.

 46. sosekeittoihin ja smooitheihin sita tulis varmaan kaytettya eniten, ja sit karkkien ja keksien murskaukseen leivonnassa.

 47. Sosekeittoja tekisin, sauvasekoitin on ollut jo pidempään ostoslistalla mutten ole jostain syystä saanut aikaiseksi ostaa :D

 48. Sosekeittoja tekisin, sauvasekoitin on ollut jo pidempään ostoslistalla mutten ole jostain syystä saanut aikaiseksi ostaa :D

 49. Tuollainen tulisi tarpeeseen.Soseuttaisin sillä hedelmät vauvalle ja mies käyttäisi sitä jääpalojen murskaamiseen (drinkkeihin).

 50. Tuollainen tulisi tarpeeseen.Soseuttaisin sillä hedelmät vauvalle ja mies käyttäisi sitä jääpalojen murskaamiseen (drinkkeihin).

 51. Tekisin smoothieita ja pirtelöitä. Sekoitinta pitäisi testata myös drinkkeihin, sillä en uskalla murskata vanhalla sekoittimellani jäitä. Epäilen nimittäin,että se hajoaisi saman tien…

 52. Tekisin smoothieita ja pirtelöitä. Sekoitinta pitäisi testata myös drinkkeihin, sillä en uskalla murskata vanhalla sekoittimellani jäitä. Epäilen nimittäin,että se hajoaisi saman tien…

 53. En ole koskaan omistanut blenderiä, mutta ystäväni sopeuttaa kesäisin mansikat sellaisella ihanaksi ohueksi soseeksi/kastikkeeksi, joka on hyvää niin puuron päällä kuin juustokakkujen kanssakin. Eli ainakin sellaiseen käyttöön päätyisi ja lisää ideoita keksisin varmasti kesää odotellessa..

 54. En ole koskaan omistanut blenderiä, mutta ystäväni sopeuttaa kesäisin mansikat sellaisella ihanaksi ohueksi soseeksi/kastikkeeksi, joka on hyvää niin puuron päällä kuin juustokakkujen kanssakin. Eli ainakin sellaiseen käyttöön päätyisi ja lisää ideoita keksisin varmasti kesää odotellessa..

 55. Vanha sauvasekoitin sanoi sopimuksensa irti joululaatikoita tehdessäni! Uudelle olisi tilausta… Aamupala-smoothieita on jo ikävä! :)

 56. Vanha sauvasekoitin sanoi sopimuksensa irti joululaatikoita tehdessäni! Uudelle olisi tilausta… Aamupala-smoothieita on jo ikävä! :)

 57. En vielä omistakaan sauvasekoitinta, joten tulisi tarpeeseen. Käyttäisin ainakin kerman vaahdottamiseen ja pirtelöiden tekoon.

 58. En vielä omistakaan sauvasekoitinta, joten tulisi tarpeeseen. Käyttäisin ainakin kerman vaahdottamiseen ja pirtelöiden tekoon.

 59. Sauvasekoitinta käyttäisin kastikkeiden ja muiden pienempien kokkailujen sekoittamiseen. Nykyinen blenderi ei muussa pientä määrää tai sitten SE vain katoaa astian reunoille.

 60. Sauvasekoitinta käyttäisin kastikkeiden ja muiden pienempien kokkailujen sekoittamiseen. Nykyinen blenderi ei muussa pientä määrää tai sitten SE vain katoaa astian reunoille.

 61. Vanha sauvasekoitin ei teholtaan ole enää kummoinen. Huomaan kuitenkin tarvitsevani sitä useampana päivänä viikossa. Milloin smoothien tekoon milloin erilaisten kastikkeiden ym. sekoittamiseen. Eilen viimeeksi käytin sitä, kun tein vuohenjuustomoussea..olisi varmaan mousseen tullut uusi ulottuvuus uudelle sekoittimella ;) Kyllä siis kelpaisi!

 62. Vanha sauvasekoitin ei teholtaan ole enää kummoinen. Huomaan kuitenkin tarvitsevani sitä useampana päivänä viikossa. Milloin smoothien tekoon milloin erilaisten kastikkeiden ym. sekoittamiseen. Eilen viimeeksi käytin sitä, kun tein vuohenjuustomoussea..olisi varmaan mousseen tullut uusi ulottuvuus uudelle sekoittimella ;) Kyllä siis kelpaisi!

 63. Näyttää ihanalta! Blenderi on itsellä käytössä, mutta ei sekään kaikkeen taivu. Sauvasekoittimella tekisin nyt talvella sosekeittoja! Myös uudenvuoden illanistujaisten dipit saisi tuolla kätevästi tehtyä. Kuvia katsoessa alkoi tehdä mieli tapenadea :)

 64. Näyttää ihanalta! Blenderi on itsellä käytössä, mutta ei sekään kaikkeen taivu. Sauvasekoittimella tekisin nyt talvella sosekeittoja! Myös uudenvuoden illanistujaisten dipit saisi tuolla kätevästi tehtyä. Kuvia katsoessa alkoi tehdä mieli tapenadea :)

 65. Aloittaisin marjojen tehokäytön pakastimesta; pirtelöitä ja smoothieta antamaan pirteyttä ja vitamiinejä talven yli.

 66. En vielä omista sauvasekoitinta mutta kovasti tekisi mieli tehdä sosekeittoja ja pirtelöitä.Varmasti tulisi käytettyä kun niin kätevältä vaikuttaa.

 67. En vielä omista sauvasekoitinta mutta kovasti tekisi mieli tehdä sosekeittoja ja pirtelöitä.Varmasti tulisi käytettyä kun niin kätevältä vaikuttaa.

 68. Smoothiet,erilaiset tahnat kuten tahinit,pestot ,niitähän on vaikka millaisia ja tuo laite soveltuisi niihin ihan loistavasti! Ja tietysti myös sosekeitot valmistuvat hetkessä tuon kanssa:)

 69. Smoothiet,erilaiset tahnat kuten tahinit,pestot ,niitähän on vaikka millaisia ja tuo laite soveltuisi niihin ihan loistavasti! Ja tietysti myös sosekeitot valmistuvat hetkessä tuon kanssa:)

 70. Vanha sekoitin alkoi hieman käryämään vauvanruokia tehdessä, joten nyt niitä on tehty urakalla haarukan ja siivilän kanssa :D. Tällä koneella saisi varmaan päivitettyä itsensä takaisin nykyaikaan.

 71. Vanha sekoitin alkoi hieman käryämään vauvanruokia tehdessä, joten nyt niitä on tehty urakalla haarukan ja siivilän kanssa :D. Tällä koneella saisi varmaan päivitettyä itsensä takaisin nykyaikaan.

 72. Marjasoseet, keitot, juuresten ja kasvisten hienonnus kypsänä, olen jopa sauvasekoittimella leipää hienontanut lihaliemeen, kun suuleikkauksen vuoksi oli liemiruokadietti. Ja leikkuri olis oiva apu voileipäkakkujen teossa, saa lihat ja kalat niin hienoksi kun haluaa.

 73. Marjasoseet, keitot, juuresten ja kasvisten hienonnus kypsänä, olen jopa sauvasekoittimella leipää hienontanut lihaliemeen, kun suuleikkauksen vuoksi oli liemiruokadietti. Ja leikkuri olis oiva apu voileipäkakkujen teossa, saa lihat ja kalat niin hienoksi kun haluaa.

 74. Tekisin vauvalle samettisia soseita ja siinä sivussa itselleni ihania kasviskeittoja. Tapenadea ja muita ihania tahnoja tapas-illalliselle :P

 75. Tekisin vauvalle samettisia soseita ja siinä sivussa itselleni ihania kasviskeittoja. Tapenadea ja muita ihania tahnoja tapas-illalliselle :P

 76. Minä opettelisin laittamaan tulevalle neljännelle muksulle soseruuat itse enkä ostas kaikkee kaupasta:) myös ihanat raikkaat smoothiet valmistut kätevästi, pakkanen ois mustikkaa täynnä:)

 77. Minä opettelisin laittamaan tulevalle neljännelle muksulle soseruuat itse enkä ostas kaikkee kaupasta:) myös ihanat raikkaat smoothiet valmistut kätevästi, pakkanen ois mustikkaa täynnä:)

 78. Tämä kotikokki olisi ikionnellinen uudesta sauvasekoittimesta! Tällä pyöräyttäisi helposti sosekeitot, erilaiset täytteet ja tahnat sekä tietysti tehosmoothiet.

 79. Tämä kotikokki olisi ikionnellinen uudesta sauvasekoittimesta! Tällä pyöräyttäisi helposti sosekeitot, erilaiset täytteet ja tahnat sekä tietysti tehosmoothiet.

 80. Voi että! Minä tekisin sellaista herkullista valkosipulitahnaa tuoreen itsetehdyn “patongin” päälle :P
  Niin ja näin talvisaikaan hyödyntäisin kesällä pakastimeen säilötyt marjat smoothieiden merkeissä.

  -Viipei

 81. Voi että! Minä tekisin sellaista herkullista valkosipulitahnaa tuoreen itsetehdyn “patongin” päälle :PNiin ja näin talvisaikaan hyödyntäisin kesällä pakastimeen säilötyt marjat smoothieiden merkeissä.-Viipei

 82. Minä käyttäisin sauvasekoitinta jääpalojen ja pähkinöiden sekoitukseen, johon oma blenderini tuntuu välillä olevan liian kevyttä tekoa. Lisäksi kunnon sähkövatkain puuttuu kokonaan, eli vaahdotusominaisuuskin olisi mainio!

 83. Minä käyttäisin sauvasekoitinta jääpalojen ja pähkinöiden sekoitukseen, johon oma blenderini tuntuu välillä olevan liian kevyttä tekoa. Lisäksi kunnon sähkövatkain puuttuu kokonaan, eli vaahdotusominaisuuskin olisi mainio!

 84. Käyttäisin tietty sosekeittoihin ja muuhun perinteiseen. Voisin myös vatkata valkuaisvaahdon marenkeja varten, nam.

 85. Tekisin smoothieta tuolla joululahjalla; ollutkin jo kauan tuollainen kapistus suunnitelmissa ja olisi samalla jatkoa Electrolux tuoteperheelle, mm. viimeinen hankinta hiljainen Eletrolux silencer- imuri :)

 86. Tekisin smoothieta tuolla joululahjalla; ollutkin jo kauan tuollainen kapistus suunnitelmissa ja olisi samalla jatkoa Electrolux tuoteperheelle, mm. viimeinen hankinta hiljainen Eletrolux silencer- imuri :)

 87. Sinulla on ihania arvontoja!

  Itse tekisin varmasti erilaisia smoothieita ja hedelmäisiä soseita, rakastan kaikkea raikasta esimerkiksi aamupalalla :)

 88. Sinulla on ihania arvontoja! Itse tekisin varmasti erilaisia smoothieita ja hedelmäisiä soseita, rakastan kaikkea raikasta esimerkiksi aamupalalla :)

 89. Uuuu, hieno! Tuolle olisi kyllä käyttöä!

  Eniten varmaan tulisi tehtyä sosekeittoja ja smoothieta, mutta heti ensiksi tuli mieleen, että saisin vihdoin tehtyä kunnon mojitoja ja muita drinkkejä kavereille, kun mainitsit sen murskaavan jäänkin! :D

 90. Uuuu, hieno! Tuolle olisi kyllä käyttöä! Eniten varmaan tulisi tehtyä sosekeittoja ja smoothieta, mutta heti ensiksi tuli mieleen, että saisin vihdoin tehtyä kunnon mojitoja ja muita drinkkejä kavereille, kun mainitsit sen murskaavan jäänkin! :D

 91. Niin ihana ja käytännöllinen arvonta :) Sauvasekoitin tulisi niin tarpeeseen, kun vanha sanoi sopimuksensa irti. Smoothiet ja sosekeitot ovat sauvasekoittimeni pääherkkuja.

 92. Niin ihana ja käytännöllinen arvonta :) Sauvasekoitin tulisi niin tarpeeseen, kun vanha sanoi sopimuksensa irti. Smoothiet ja sosekeitot ovat sauvasekoittimeni pääherkkuja.

 93. Tekisin soseita ja smoothieita. Blenderi kun puuttuu tällä hetkellä kokonaan, silläa aiemmin käytin kämppisten sellaisia. : ]

 94. Käyttäisin ehdottomasti kukkakaalipyreen tekoon, entinen blenderi ei oikein jaksa hoitaa hommia :)

  Ja tietysti myös smoothiet olisi nopsaa pyöräyttää tuolla vekottimella :)

 95. Käyttäisin ehdottomasti kukkakaalipyreen tekoon, entinen blenderi ei oikein jaksa hoitaa hommia :)Ja tietysti myös smoothiet olisi nopsaa pyöräyttää tuolla vekottimella :)

 96. Mulla on äidiltä “perinnöksi” saatu Ns.” minitoimikone” ja se alkaa olemaan tiensä päässä ja uudesta haaveillaan… Arvonnassa siis mukana ehdottomasti:)
  Minä käyttäisin vauvan ruokien soseuttamiseen, kermavaahdon vatkaukseen , sipulin, juuston pikkomiseen. Niitä on loputtomiin mihin sitä käyttäisin :)

 97. Mulla on äidiltä “perinnöksi” saatu Ns.” minitoimikone” ja se alkaa olemaan tiensä päässä ja uudesta haaveillaan… Arvonnassa siis mukana ehdottomasti:) Minä käyttäisin vauvan ruokien soseuttamiseen, kermavaahdon vatkaukseen , sipulin, juuston pikkomiseen. Niitä on loputtomiin mihin sitä käyttäisin :)

 98. Huippu! Vanha omani haisee sähkölle ja vetelee viimeisiä, mutta sillä tulee tehtyä ihania kasvissosekeittoja, ja olen jopa saanut lapsenikin syömään näitä. Smoothieita kokeilisin varmasti, ne voisivat olla kiva välipala uutuus arkeen!

 99. Huippu! Vanha omani haisee sähkölle ja vetelee viimeisiä, mutta sillä tulee tehtyä ihania kasvissosekeittoja, ja olen jopa saanut lapsenikin syömään näitä. Smoothieita kokeilisin varmasti, ne voisivat olla kiva välipala uutuus arkeen!

 100. Tehosekoitinta on välillä ihan älytöntä sotkea kun haluaa sinkkutaloudessa tehdä smoothieita ja muita nopeita juomia tai sosekeittoja, niiden tekemiseen tulisi sauvasekoitin siis erittäin tarpeeseen :)

 101. Tehosekoitinta on välillä ihan älytöntä sotkea kun haluaa sinkkutaloudessa tehdä smoothieita ja muita nopeita juomia tai sosekeittoja, niiden tekemiseen tulisi sauvasekoitin siis erittäin tarpeeseen :)

 102. Tuo jääpalojen murskaaminen on aika vakuuttavaa :) Siispä kokeilisin jotain mieletöntä coctailia, joka muistuttaisi ihanasti kesästä (näin talven keskellä)!

 103. Tuo jääpalojen murskaaminen on aika vakuuttavaa :) Siispä kokeilisin jotain mieletöntä coctailia, joka muistuttaisi ihanasti kesästä (näin talven keskellä)!

 104. Sosekeitot erilaisista kasviksista ja juureksista kuuluvat lemppareihini, joten käyttäisin sauvasekoitinta niiden sekä smoothieiden valmistukseen!

 105. Sosekeitot erilaisista kasviksista ja juureksista kuuluvat lemppareihini, joten käyttäisin sauvasekoitinta niiden sekä smoothieiden valmistukseen!

 106. Entinen sauvasekoitin hajosi juuri ja kasvissosekeittojen, etenkin mustajuurikeiton, tekemiseen kaipailisin uutta!

 107. Niihin sosekeittoihin, joita usein lonkalta vääntelen, mutta joiden jauhamiseen vanha sauvasekoittimeni tuntuu väsähtäneen.. ;)

 108. Niihin sosekeittoihin, joita usein lonkalta vääntelen, mutta joiden jauhamiseen vanha sauvasekoittimeni tuntuu väsähtäneen.. ;)

 109. Käyttäisin tuollaista ihmelaitetta itsetehtyyn pestoon (parasta!), sosekeittoihin ja ehdottomasti myös drinkkeihin! :)

 110. Sosekeittoon sekä raejuusto-pannarieni taikinan soseuttamiseen. Ja varmasti meidän talouden virallinen smoothie-hirmukin tästä innostuisi.. :)

 111. Sosekeittoon sekä raejuusto-pannarieni taikinan soseuttamiseen. Ja varmasti meidän talouden virallinen smoothie-hirmukin tästä innostuisi.. :)

 112. Käyttäisin omassa keittiössä sosekeittoihin ja vauvamössöihin. Mutta jos onni suosii, niin tämä menisi lahjaksi ihanalle anopille.

 113. Käyttäisin omassa keittiössä sosekeittoihin ja vauvamössöihin. Mutta jos onni suosii, niin tämä menisi lahjaksi ihanalle anopille.

 114. Kyllä käyttöä olisi smootien ja sosekeittojen teossa enimmäkseen ja erilaisten yrttien ja öljyn samettimaisen seoksen tekoon ruoanlaiton yhteydessä.
  Voi kunpa tuollaista ihanuutta olisi ollut silloin , kun omat lapseni olivat pieniä. Teinpä kuitenkin kaikki soseet itse, vaikka vaati pikkaisen enemmän kekseliäisyyttä ja työtä :)
  Kelpais kotiimme avuksi :)

 115. Kyllä käyttöä olisi smootien ja sosekeittojen teossa enimmäkseen ja erilaisten yrttien ja öljyn samettimaisen seoksen tekoon ruoanlaiton yhteydessä.Voi kunpa tuollaista ihanuutta olisi ollut silloin , kun omat lapseni olivat pieniä. Teinpä kuitenkin kaikki soseet itse, vaikka vaati pikkaisen enemmän kekseliäisyyttä ja työtä :)Kelpais kotiimme avuksi :)

 116. Oijoi, hieno vekotin! Vaikka kuinka houkuttaisi pitää tuo itse ja kokeilla esim. drinksuihin, käärisin sen varmaan kuitenkin siskon joulupakettiin, koska hän kokkaushulluna osaisi varmasti arvostaa sitä vielä minuakin enemmän.

 117. Oijoi, hieno vekotin! Vaikka kuinka houkuttaisi pitää tuo itse ja kokeilla esim. drinksuihin, käärisin sen varmaan kuitenkin siskon joulupakettiin, koska hän kokkaushulluna osaisi varmasti arvostaa sitä vielä minuakin enemmän.

 118. Kaipaisin todella uutta sauvasekoitinta sillä vanhani on tehoton ja sen käyttö on siten haastavaa ja ärsyttävää. Soseutan esimerkiksi erilaisia tahnoja, pestoja ja salaatinkastikkeita.

 119. Kaipaisin todella uutta sauvasekoitinta sillä vanhani on tehoton ja sen käyttö on siten haastavaa ja ärsyttävää. Soseutan esimerkiksi erilaisia tahnoja, pestoja ja salaatinkastikkeita.

 120. Eniten käyttäisin varmaan erilaisten sosekeittojen tekoon, niitä meillä syödään tosi paljon näin talvisin. Ja sitten kaikenlaisten tahnojen ja esim. guacemolen tekoon.

 121. Eniten käyttäisin varmaan erilaisten sosekeittojen tekoon, niitä meillä syödään tosi paljon näin talvisin. Ja sitten kaikenlaisten tahnojen ja esim. guacemolen tekoon.

 122. Voi tolla voisi kokkailla vaikka mitä, ihania drinkkejä, smoothieta ja leivontajuttuja :) Ois kyllä kiva, vihaan tiskata blenderiä, se on nii hankalaa!

 123. Voi tolla voisi kokkailla vaikka mitä, ihania drinkkejä, smoothieta ja leivontajuttuja :) Ois kyllä kiva, vihaan tiskata blenderiä, se on nii hankalaa!

 124. Voi ei! Tämä tulisi niiiin tarpeeseen. Tähän asti hyvin palvellut sauvasekoittimeni sanoi yhteistyösopimuksemme irti juuri viime viikolla… Ja valehtelematta kun käytän normaalisti kapistusta lähes päivittäin (aamu- ja välipalasmoothiet, sosekeittolounaat, mantelimaidot, marjasoseet, levitteet, pesto. ym ym.) niin nyt onkin sitten ollut keksimistä mitä sitä söisi kun ei ole voinut vakireseptejä toteuttaa… Toivon kovasti, että onni suosii.. Ihanaa joulunalus viikkoa sinulle!

 125. Voi ei! Tämä tulisi niiiin tarpeeseen. Tähän asti hyvin palvellut sauvasekoittimeni sanoi yhteistyösopimuksemme irti juuri viime viikolla… Ja valehtelematta kun käytän normaalisti kapistusta lähes päivittäin (aamu- ja välipalasmoothiet, sosekeittolounaat, mantelimaidot, marjasoseet, levitteet, pesto. ym ym.) niin nyt onkin sitten ollut keksimistä mitä sitä söisi kun ei ole voinut vakireseptejä toteuttaa… Toivon kovasti, että onni suosii.. Ihanaa joulunalus viikkoa sinulle!

 126. Äää täydellistä! Sauvasekoitin tulisi tarpeeseen keittojen kanssa. Rakastan sosekeittoja mutta ilman muussaajaa ei ole ollut mahiksia niihin. Välissä kävin pihistämässä äidiltä hänen omansa mutta jouduin sen kuitenkin palauttamaan suureksi harmikseni. Mutta soseisiin siis! :)

 127. Äää täydellistä! Sauvasekoitin tulisi tarpeeseen keittojen kanssa. Rakastan sosekeittoja mutta ilman muussaajaa ei ole ollut mahiksia niihin. Välissä kävin pihistämässä äidiltä hänen omansa mutta jouduin sen kuitenkin palauttamaan suureksi harmikseni. Mutta soseisiin siis! :)

 128. Tätä ihanuutta käyttäisin lähes päivittäin ruuanlaittoon, aamumarjat soseeksi ja rahkan sekaan, tekisin samettisia sosekeittoja ja vaikka mitä.
  Oma Braunini on pavellit tanä jouluna 11 vuotta ja alkaa olla hieman vetämätön.

 129. Tätä ihanuutta käyttäisin lähes päivittäin ruuanlaittoon, aamumarjat soseeksi ja rahkan sekaan, tekisin samettisia sosekeittoja ja vaikka mitä.Oma Braunini on pavellit tanä jouluna 11 vuotta ja alkaa olla hieman vetämätön.

 130. Vanha lähes päivittäisessä käytössä oleva sauvasekoitin joutaisi jo eläkkeelle ja tuo olisi aivan mahtava!

 131. Käyttäisin vaikka mihin – ainakin sosekeittojen tekemiseen ja erilaisiin smoothieihin! Tuo terä näyttää kyllä tosi tehokkaalta, ihan erilaiselta kuin omassa surkeassa perus-sauvasekoittimessani… Joten kylläpä kelpaisi tuollaisella suristella menemään!

 132. Käyttäisin vaikka mihin – ainakin sosekeittojen tekemiseen ja erilaisiin smoothieihin! Tuo terä näyttää kyllä tosi tehokkaalta, ihan erilaiselta kuin omassa surkeassa perus-sauvasekoittimessani… Joten kylläpä kelpaisi tuollaisella suristella menemään!

 133. Tuolle olisi kyllä tarvetta.. Smmothiet, fruitiet ja sosekeitot valmistuisi näppärästi, kun nykyisen sauvasekoittimen terät on jo aika pahasti vääntyneet..

 134. Tuolle olisi kyllä tarvetta.. Smmothiet, fruitiet ja sosekeitot valmistuisi näppärästi, kun nykyisen sauvasekoittimen terät on jo aika pahasti vääntyneet..

 135. Bataattikeitto <3 tuo vekoitin vaikuttaa tosin tarpeeksi tehokkaalta myös pähkinöiden murskaamiseen ja kokeilisin myös uudestaan falafel -pyöryköiden tekoa (ei ainakaan minun hermot meinanneet kestää kikherneiden jauhamista tavallisella melko huonolla sauvasekoittimella..)

 136. Bataattikeitto <3 tuo vekoitin vaikuttaa tosin tarpeeksi tehokkaalta myös pähkinöiden murskaamiseen ja kokeilisin myös uudestaan falafel -pyöryköiden tekoa (ei ainakaan minun hermot meinanneet kestää kikherneiden jauhamista tavallisella melko huonolla sauvasekoittimella..)

 137. Käyttäisin smoothien tekoon! On vähän tullut noi välipalat epäterveellisempään suuntaan kun hajotin n. Kuukausi takaperin oman blenderini joka ri pystynytkään murskaamaan digestive keksejä :(

 138. Käyttäisin smoothien tekoon! On vähän tullut noi välipalat epäterveellisempään suuntaan kun hajotin n. Kuukausi takaperin oman blenderini joka ri pystynytkään murskaamaan digestive keksejä :(

 139. Sosekeittojen teko onnistuisi ainakin tuolla helposti. Myös smoothiet ja hedelmät soseutuisi varmasti nopeammin kuin vanhalla sauvasekoittimellani.

 140. Sosekeittojen teko onnistuisi ainakin tuolla helposti. Myös smoothiet ja hedelmät soseutuisi varmasti nopeammin kuin vanhalla sauvasekoittimellani.

 141. Enpä ennen ole kokeillut tehdä drinkkejä sauvasekoittimella joten ne lähtisivät ehdottomasti heti kokeiluun! Tuolla voisi myös hurautella menemään ihania sosekeittoja ja erityisesti smoothieita aamua piristämään :) Tuo tapenadekin näyttää todella hyvältä ja sitten tietty hummusta ja pestoa ja ai vaikka ja mitä! :)

 142. Enpä ennen ole kokeillut tehdä drinkkejä sauvasekoittimella joten ne lähtisivät ehdottomasti heti kokeiluun! Tuolla voisi myös hurautella menemään ihania sosekeittoja ja erityisesti smoothieita aamua piristämään :) Tuo tapenadekin näyttää todella hyvältä ja sitten tietty hummusta ja pestoa ja ai vaikka ja mitä! :)

 143. Aamiaissmoothiet ja sosekeitot tulevat ensimmäisinä mieleen. Hyvät vinkit muustakin käytöstä olisivat tervetulleita!

 144. Oli pakko katsoa tuo granita-video, että mitä se oikein on :D Sitä olisi ainakin kiva testailla. Ja koulussa saa niin hyvää peruna-purjososekeittoa, että haluaisin tehdä sitä myös kotona. Sauvasekoitin on ollut ostoslistalla jo pitkään ja olen lähinnä vain lainaillut siskon omaa. Se täytyisi muuten palauttaa.. :)

 145. Oli pakko katsoa tuo granita-video, että mitä se oikein on :D Sitä olisi ainakin kiva testailla. Ja koulussa saa niin hyvää peruna-purjososekeittoa, että haluaisin tehdä sitä myös kotona. Sauvasekoitin on ollut ostoslistalla jo pitkään ja olen lähinnä vain lainaillut siskon omaa. Se täytyisi muuten palauttaa.. :)

 146. Tuli kyllä yllätyksenä, että tuolla sauvasekottimella saa myös jäät murskaksi! Itse olen löytänyt sosekeitot ja heitän koko setin blenderiin, joten pienemmällä vaivalla saisi keitot soseeksi tuolla taikasauvalla :) Lisäksi smootheja tulee tehtyä ja marjasurvosta useinkin. Blenderi on kovassa käytössä ja sen tiskaus on ärrrsyttävää :D

 147. Tuli kyllä yllätyksenä, että tuolla sauvasekottimella saa myös jäät murskaksi! Itse olen löytänyt sosekeitot ja heitän koko setin blenderiin, joten pienemmällä vaivalla saisi keitot soseeksi tuolla taikasauvalla :) Lisäksi smootheja tulee tehtyä ja marjasurvosta useinkin. Blenderi on kovassa käytössä ja sen tiskaus on ärrrsyttävää :D

 148. Sauvasekoittimelle olisi kyllä käyttöä vähän joka hetki. :) Smoothiet ja keitot yms. onnistuvat kivasti. Tuo mainitsemasi jääpalojen murskaus kuulostaa oivalta kohteelta! Niiden kanssa on ollut hieman ongelmia.. :) Nyt kuitenkin käyttäisin sauvaskoitinta tarvitsisin marjojen murskaamiseen soseeksi, koska ajattelin tehdä jouluksi itse marmeladeja!

 149. Sauvasekoittimelle olisi kyllä käyttöä vähän joka hetki. :) Smoothiet ja keitot yms. onnistuvat kivasti. Tuo mainitsemasi jääpalojen murskaus kuulostaa oivalta kohteelta! Niiden kanssa on ollut hieman ongelmia.. :) Nyt kuitenkin käyttäisin sauvaskoitinta tarvitsisin marjojen murskaamiseen soseeksi, koska ajattelin tehdä jouluksi itse marmeladeja!

 150. Vauvasoseajat onnellisesti ohi, nyt nuori urheiljanalku tarvitsee mitä moninaisimpia proteiinipläjäyksiä. Tuohon varmaankin mitä oivin härpäke.

 151. Vauvasoseajat onnellisesti ohi, nyt nuori urheiljanalku tarvitsee mitä moninaisimpia proteiinipläjäyksiä. Tuohon varmaankin mitä oivin härpäke.

 152. Marjojen ja hedelmien soseutukseen. :) Olen ihan hurahtanut marja- tai hedelmäsoseella maustettuun luonnonjogurttiin, sauvasekoitin nopeuttaisi aamupuuhia kun blenderin esille kaivamisen sijaan voisi nopeasti soseet surauttaa tällä sauvasekoittimella. ;)
  Mukavaa joulun odotusta!

 153. Marjojen ja hedelmien soseutukseen. :) Olen ihan hurahtanut marja- tai hedelmäsoseella maustettuun luonnonjogurttiin, sauvasekoitin nopeuttaisi aamupuuhia kun blenderin esille kaivamisen sijaan voisi nopeasti soseet surauttaa tällä sauvasekoittimella. ;)Mukavaa joulun odotusta!

 154. Sopisi täydellisesti “musta-valko-rosteriseen” keittiöömme! Smoothiet ja sosekeitot pyöräyttäisin, jos voittaisin.

 155. Tämähän olisi oiva joululahja. Sauvasekoitin on kätevä mm. ikisuosikkini peston tekoon. Sosekeittojakin on tuon tuosta ruokalistalla, nekin on näppärä surauttaa sileiksi sauvasekoittimella.

 156. Tämähän olisi oiva joululahja. Sauvasekoitin on kätevä mm. ikisuosikkini peston tekoon. Sosekeittojakin on tuon tuosta ruokalistalla, nekin on näppärä surauttaa sileiksi sauvasekoittimella.

 157. Tekisin kaikenlaisia tahnoja, ehdottomasti. Kaikkea herkullista mitä voi laittaa vastaleivotun leivän päälle. Ja herkuista tietenkin smoothiet, aamun viherpirtelöt tulisivat näpsäkästi tuolla blendattua :)

 158. Tekisin kaikenlaisia tahnoja, ehdottomasti. Kaikkea herkullista mitä voi laittaa vastaleivotun leivän päälle. Ja herkuista tietenkin smoothiet, aamun viherpirtelöt tulisivat näpsäkästi tuolla blendattua :)

 159. Raikkaat välipala smoothiet loihtisi tuolla härvelillä hetkessä samoin myös talvipäivän iloksi höyryävät samettisen pehmeät sosekeitot. Nam.

 160. Raikkaat välipala smoothiet loihtisi tuolla härvelillä hetkessä samoin myös talvipäivän iloksi höyryävät samettisen pehmeät sosekeitot. Nam.

 161. No juuri viikonloppuna kaipailin tapenaden tekoa varten sopivaa välinettä…:) Tietysti soseuttaisin varmaan myös vauvalle ruokaa :D

  Odotan innolla videioita!

 162. No juuri viikonloppuna kaipailin tapenaden tekoa varten sopivaa välinettä…:) Tietysti soseuttaisin varmaan myös vauvalle ruokaa :D Odotan innolla videioita!

 163. Sauvasekoitin ja vatkain vetelevät molemmat viimeisiään niin tämähän arvonta tuli sopivasti :). Mansikkahilloihin ja sosekeittioihin käyttäisin.

 164. Jep, josminullaolisisauvasekoitin, niinkäyttäisinsitäaamuisinpirtelöntekoonjaillallasittensosekeittojenjakastikkeidentekoon. Hyvälläsauvallavoisi työskennelläuseitakertojapäivässä, toisinkui nnyt,kunjouduntekemäänkaikenkäsinveitsellä…

 165. Jep, josminullaolisisauvasekoitin, niinkäyttäisinsitäaamuisinpirtelöntekoonjaillallasittensosekeittojenjakastikkeidentekoon. Hyvälläsauvallavoisi työskennelläuseitakertojapäivässä, toisinkui nnyt,kunjouduntekemäänkaikenkäsinveitsellä…

 166. Rakastan hummusta! Tekisin siis ihanaa kikhernetahnaa + muita tahnoja leivän päälle. Manteli-harissatahnan laittaisin rapujen seuraksi. Pidän myös soseutetuista kasviskeitoista joita pyörittelisin laitteella. Nam.

 167. Rakastan hummusta! Tekisin siis ihanaa kikhernetahnaa + muita tahnoja leivän päälle. Manteli-harissatahnan laittaisin rapujen seuraksi. Pidän myös soseutetuista kasviskeitoista joita pyörittelisin laitteella. Nam.

 168. Teen usein guacamolea ihan käsin muussaamalla – onnistuisi varmaan paljon kätevämmin tuolla laitteella! Olisi myös kiva saada tehtyä jäämurskaa Mojito-drinkkeihin, jotka ovat suosikkejani.

 169. Teen usein guacamolea ihan käsin muussaamalla – onnistuisi varmaan paljon kätevämmin tuolla laitteella! Olisi myös kiva saada tehtyä jäämurskaa Mojito-drinkkeihin, jotka ovat suosikkejani.

 170. Oi, vaikka mihin: sosekeittoihin, smoothieen, erilaisten tahnojen ja levitteiden tekoon… Todella kätevää, jos vielä jääpalatkin saa murskattua samalla laitteella!

 171. Oi, vaikka mihin: sosekeittoihin, smoothieen, erilaisten tahnojen ja levitteiden tekoon… Todella kätevää, jos vielä jääpalatkin saa murskattua samalla laitteella!

 172. Tuolle monikäyttöselle koneelle löytyis kyllä tässä taloudessa käyttöä! Juuri onnistuin hajottamaan sauvasekottimen kun yritin juurikin jäätä murskata. Lisäksi teen paljon sosekeittoja, pirtelöitä ja hilloja. Peukut pystyssä että onni suosisi!:)

 173. Tuolle monikäyttöselle koneelle löytyis kyllä tässä taloudessa käyttöä! Juuri onnistuin hajottamaan sauvasekottimen kun yritin juurikin jäätä murskata. Lisäksi teen paljon sosekeittoja, pirtelöitä ja hilloja. Peukut pystyssä että onni suosisi!:)

 174. Oi! Tämä olisi nyt todella ajankohtainen. Soseuttaisin vauvallemme vihannes ym. pöperöitä. Vanha sauvasekoitin sanoi nimittäin sopimuksensa irti… Tällä saisi myös ihania smoothieta tuoreista hedelmistä.

 175. Oi! Tämä olisi nyt todella ajankohtainen. Soseuttaisin vauvallemme vihannes ym. pöperöitä. Vanha sauvasekoitin sanoi nimittäin sopimuksensa irti… Tällä saisi myös ihania smoothieta tuoreista hedelmistä.

 176. Käyttäisin sauvasekoitinta erilaisten tahnojen tekoon, hummuksen, tapenaden ja guacamolen surrutteluun sekä tietenkin erilaisiin sosekeittoihin :) Mieletöntä, että jääpalojenkin murskaus onnistuu, sellainen kone taloudesta vielä puuttuukin!

 177. Käyttäisin sauvasekoitinta erilaisten tahnojen tekoon, hummuksen, tapenaden ja guacamolen surrutteluun sekä tietenkin erilaisiin sosekeittoihin :) Mieletöntä, että jääpalojenkin murskaus onnistuu, sellainen kone taloudesta vielä puuttuukin!

 178. käyttöä löytyisi jokapvlle..smoothien marjajutskeihin, jääpaloihin, soseisiin, yms yms. nykyinen sekoitin taitaa vedellä jo viimeisiään, reppana.. Katsotaan miten käy:D

 179. käyttöä löytyisi jokapvlle..smoothien marjajutskeihin, jääpaloihin, soseisiin, yms yms. nykyinen sekoitin taitaa vedellä jo viimeisiään, reppana.. Katsotaan miten käy:D

 180. Käyttäisin sauvasekoitinta ainakin sosekeittojen tekoon ja tulevaisuudessa myös keväällä syntyvän pienen soseiden tekoon :) Ja varmasti myös herkullisiin jälkkäreihin!

 181. Käyttäisin sauvasekoitinta ainakin sosekeittojen tekoon ja tulevaisuudessa myös keväällä syntyvän pienen soseiden tekoon :) Ja varmasti myös herkullisiin jälkkäreihin!

 182. Itse käyttäisin sitä ehdottomasti sosekeittojen tekemiseen. Sellaisia en ole koskaan tehnytkään kun en omista mitään kunnon välinettä millä soseuttaisin. Ehdottomasti hyödyntäisin myös mahdollisuuden jääpalojen murskaamiseen…muutamaan lempidrinkkiini kun kuuluu oleellisena osana jäämurska…ei jääpalat!

 183. Itse käyttäisin sitä ehdottomasti sosekeittojen tekemiseen. Sellaisia en ole koskaan tehnytkään kun en omista mitään kunnon välinettä millä soseuttaisin. Ehdottomasti hyödyntäisin myös mahdollisuuden jääpalojen murskaamiseen…muutamaan lempidrinkkiini kun kuuluu oleellisena osana jäämurska…ei jääpalat!

 184. Keittiöstäni ei vielä löydy sauvasekoitinta ja kokkausinnostuksen nostaessa päätään sellainen olisi hankintalistalla. Käyttäisin laitetta sosekeittojen tekemiseen (suuri ruokarakkauteni), pirtelöiden ja drinkkien tekemiseen. Olisi uskomatonta voittaa tuollainen tehokone, jos se jääpalatkin kerran murskaa!

 185. Keittiöstäni ei vielä löydy sauvasekoitinta ja kokkausinnostuksen nostaessa päätään sellainen olisi hankintalistalla. Käyttäisin laitetta sosekeittojen tekemiseen (suuri ruokarakkauteni), pirtelöiden ja drinkkien tekemiseen. Olisi uskomatonta voittaa tuollainen tehokone, jos se jääpalatkin kerran murskaa!

 186. Mitä luultavimmin käyttäisin sauvasekoitinta aamiaisjuomien valmistamiseen. En tykkää syödä aamuisin kovin raskaasti, mutta toisaalta jotain kuitenkin täytyy sisuksiin saada… erilaiset jogurtti-, maito- ja mehupohjaiset juomasekoitukset ovat siihen tarkoitukseen ihan loistavia.

 187. Mitä luultavimmin käyttäisin sauvasekoitinta aamiaisjuomien valmistamiseen. En tykkää syödä aamuisin kovin raskaasti, mutta toisaalta jotain kuitenkin täytyy sisuksiin saada… erilaiset jogurtti-, maito- ja mehupohjaiset juomasekoitukset ovat siihen tarkoitukseen ihan loistavia.

 188. Sauvasekoittimella tekisin perheellemme jälkiruokia ja välipaloja. Suosikkimme on rahkan, kerman ja jäisten mustikoiden sekoitus.

 189. Sauvasekoittimella tekisin perheellemme jälkiruokia ja välipaloja. Suosikkimme on rahkan, kerman ja jäisten mustikoiden sekoitus.

 190. Oi loisto arvonta!:) Sulla on täällä aina ihan huikeet arvonnat, mutta meikä on niin hajamielinen että useimmiten unohtaa vastailla. Nyt siis kerrankin ehdin vielä;)
  Minä käyttäisin ehdottomasti super terveellisten smoothieden tekoon!!:)

 191. Oi loisto arvonta!:) Sulla on täällä aina ihan huikeet arvonnat, mutta meikä on niin hajamielinen että useimmiten unohtaa vastailla. Nyt siis kerrankin ehdin vielä;)Minä käyttäisin ehdottomasti super terveellisten smoothieden tekoon!!:)

 192. Mahtava arvonta! Vaikuttaa monipuoliselta ja loistavalta laitteelta…jos ei osu onnetar kohdalle niin täytyykin varmaan laittaa kyseinen aparaatti lahjalistalle! Käytän paljon sauvasekoitinta ja se näkyy, tämänhetkinen peruslaite vetelee aika viimeisiään..! Hyvin on tämä laite palvellut, mutta ei ehkä ole tarkoitettukaan niin kovaan käyttöön…sauvan kanssa teen erilaisia pestoja, hedelmä- ja marjasmoothieita, soseita, käytän paljon myös avuksi säilömisessä syksyllä (kurpitsat jne.), mustikkakeitto syntyy sen kanssa myös, kuin erilaiset soseutetut ja “sileytetyt” keitot…en osaisi kyllä elää ilman sauvasekoitinta!! Innostavimmin pisti tuossa electroluxin laitteessa silmään tuo monipuolisuus ja jäänmurskausmahdollisuus!! Sitä ei tuolla peruslaitteella pysty tekemään ja voi kun varsinkin kesällä sitä kaipaisi drinkkeihin ja smoothieihin! Sormet ristiin ja toivotaan että onni osuu kohdalle! :)

 193. Mahtava arvonta! Vaikuttaa monipuoliselta ja loistavalta laitteelta…jos ei osu onnetar kohdalle niin täytyykin varmaan laittaa kyseinen aparaatti lahjalistalle! Käytän paljon sauvasekoitinta ja se näkyy, tämänhetkinen peruslaite vetelee aika viimeisiään..! Hyvin on tämä laite palvellut, mutta ei ehkä ole tarkoitettukaan niin kovaan käyttöön…sauvan kanssa teen erilaisia pestoja, hedelmä- ja marjasmoothieita, soseita, käytän paljon myös avuksi säilömisessä syksyllä (kurpitsat jne.), mustikkakeitto syntyy sen kanssa myös, kuin erilaiset soseutetut ja “sileytetyt” keitot…en osaisi kyllä elää ilman sauvasekoitinta!! Innostavimmin pisti tuossa electroluxin laitteessa silmään tuo monipuolisuus ja jäänmurskausmahdollisuus!! Sitä ei tuolla peruslaitteella pysty tekemään ja voi kun varsinkin kesällä sitä kaipaisi drinkkeihin ja smoothieihin! Sormet ristiin ja toivotaan että onni osuu kohdalle! :)

 194. Minä käyttäisin sauvasekoitinta erilaisten tahnojen ja smoothieiden valmistukseen. Rakastan kaikkia erilaisia levitteitä/kastikkeita kuten guacamolea ja pestoa, joten niiden tekemiseen laite olisi varmasti loistava.

 195. Minä käyttäisin sauvasekoitinta erilaisten tahnojen ja smoothieiden valmistukseen. Rakastan kaikkia erilaisia levitteitä/kastikkeita kuten guacamolea ja pestoa, joten niiden tekemiseen laite olisi varmasti loistava.

 196. Kirosin viimeksi eilen, kun tein luumurahkaa kuivatuista luumuista, että miksei meillä ole kunnon sauvasekoitinta. Käyttäisin tuota laitetta niin moneen: sosekeittoihin, smootheihin, peston valmistukseen, raakakakkujen pähkinöiden hienontamiseen, yrttien silppuamiseen ja mitä vielä. Kumpä onni lykästäisi! :)

 197. Kirosin viimeksi eilen, kun tein luumurahkaa kuivatuista luumuista, että miksei meillä ole kunnon sauvasekoitinta. Käyttäisin tuota laitetta niin moneen: sosekeittoihin, smootheihin, peston valmistukseen, raakakakkujen pähkinöiden hienontamiseen, yrttien silppuamiseen ja mitä vielä. Kumpä onni lykästäisi! :)

 198. Sauvasekoitin on pitkään ollut hankintalistalla, mutten vain ole saanut aikaiseksi ostaa sellaista. Sosekeittoja olisi mukava päästä tekemään! :)

 199. Sauvasekoitin on pitkään ollut hankintalistalla, mutten vain ole saanut aikaiseksi ostaa sellaista. Sosekeittoja olisi mukava päästä tekemään! :)

 200. Lohitahna ja sienikeitto, siinä ne tärkeimmät ruuat joihin sauvasekoitinta käytän. Nyt on jäänyt tosin niiden teko hieman vähemmälle, kun jouduin palauttamaan siskolta lainassa olleen sekoittimen takaisin. Voitto olisi siis yksi parhaista lahjoista :)

 201. Lohitahna ja sienikeitto, siinä ne tärkeimmät ruuat joihin sauvasekoitinta käytän. Nyt on jäänyt tosin niiden teko hieman vähemmälle, kun jouduin palauttamaan siskolta lainassa olleen sekoittimen takaisin. Voitto olisi siis yksi parhaista lahjoista :)

 202. Loistolaitteelta kuulostaa! Eniten tulisi käytettyä varmasti keittojen sekä erilaisten pirtelöiden tekemiseen, mutta ehdottomasti myös joitain drinkkejä tulla tulisi testattua :)

 203. Loistolaitteelta kuulostaa! Eniten tulisi käytettyä varmasti keittojen sekä erilaisten pirtelöiden tekemiseen, mutta ehdottomasti myös joitain drinkkejä tulla tulisi testattua :)

 204. Tekisin sillä erilaisia rahkapohjaisia jälkkäreitä ja välipaloja. Ananaskin varmaan pilkkoontuisi sekaan aika kivasti.

 205. No voihan pihkura, taisin myöhästyä… Kommetoidaan nyt kuitenkin. Tuollainen ihmelaite taitaisi nimittäin toimia paljon paremmin erilaisiin raakaruokasekoituksiin, kuin omat nykyiset sauvasekoitin ja blenderi

 206. No voihan pihkura, taisin myöhästyä… Kommetoidaan nyt kuitenkin. Tuollainen ihmelaite taitaisi nimittäin toimia paljon paremmin erilaisiin raakaruokasekoituksiin, kuin omat nykyiset sauvasekoitin ja blenderi

 207. Järeään kokkaamiseen! En tiennytkään että näin vahva sauvasekoitin on olemassa, yleensä niistä loppuvat tehot kesken.

 208. Järeään kokkaamiseen! En tiennytkään että näin vahva sauvasekoitin on olemassa, yleensä niistä loppuvat tehot kesken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*