“Jos mulla ois se imuri”

Picture: Char and the City

Tiedättehän te miehet kun ne ei aina osaa lukea edes ei niin rivien välistä. Olen toivonut jo hyvin kauan kätevää imuria, mikä olisi aina keittiössä lähettyvilläni. Kun vietän kumminkin aika paljon aikaa keittiössä niin lattialla varpaiden seurana on  välillä ties mitä jauhoja ja siemeniä. Olen ollut niin äärettömän kyllästynyt siihen ison imurin raahaamiseen, sillä joudun raahaamaan sitä lähes joka päivä.

Viime kesäisessä kesäkämpässämme tutustuin Electroluxin Ergorapidoon ja rakastuin. Siivoaminen tuntui niin vaivattomalta kun ei tarvinnut raahailla sitä isoa ja painavaa kapistusta ympäri asuntoa. Meinasin ostaa imurin viime kesänä itselleni, mutta ajattelin ettei nyt vuoden takia kannata, vaan ostaisin sen sitten ensimmäiseen vähän pysyvämpään kotiin. Ärsyynnyin kumminkin tuosta imurin jokapäiväisestä raahailusta ja tokaisin monesti pienenä vinkkinä poikaystävälleni, “huoh, olisipa minulla se imuri”. Luulin näiden hyvin selkeiden vinkkien menneen perille ja odotin kärsimättömänä syntymäpäivälaajaani… FAIL! Imuri jäi saamatta :(.

Nyt kun se pysyvämpi koti on löytynyt niin olen tehnyt pienoista listaa mitä sinne haluan. Ensimmäiseltä pallilta löytyy mikäs muukaan kuin helppokäyttöinen imuri. Näissä siivousjutuissa ja kotitöissä se kalusto pitää todellakin olla kunnossa, että niitä tekee mielellään. Naureskelin poikaystävälleni ja sanoin hänen pääsevän niin helpolla, koska timanttien sijasta haluan lahjaksi imureita ja silitysrautoja ;)

Haluaisinkin kuulla, että josko teillä olisi jotain kokemuksia kyseisestä imurista tai jostakin vastaavasta? Mielellään siis sellaisesta jossa on pitkä varsi jotta se olisi mahdollisimman helppokäyttöinen :)

_______________________________________

Men, they just don’t know how to read between the lines. I spend my spare time in the kitchen and every now and then I realize that there is something extra on the floor (seeds, flours…). I have been incredibly tired of dragging that big vacuum every day back and forth and therefore I’ve been dreaming of a easy and light little vacuum that would be always there where needed=kitchen.

I was about to buy one to myself but I postponed my decision a bit because I knew that we are anyhow soon moving. Anyhow, I got so annoyed dragging that heavy vacuum so I understood that I definitely need another vacuum to my kitchen. I gave little tips to my boyfriend and every now and then I said to him that, “phew, I wish I had smaller vacuum cleaner as well”.

I thought that these very clear hints got through and I waited impatiently my Birthday gift… FAIL!

Now when we have found a bit more permanent place to stay the first thing I will buy is a smaller vacuum. I laughed to my boyfriend and told him that I wasn’t asking for diamonds, all I wanted was a proper vacuum and iron ;)

You may also like

128 Comments

  1. Niin, jos tarvitsisin isomman imurin, niin Dyson olisi kyllä ensimmäisenä :)

   Ystäväni tosin tokaisi että se pitää samanlaista ääntä kuin joku heiluisi katuporan kanssa sisällä, joten imurointi ei ole ihan kovin miellyttävää..

 1. Ergorapidoa en suosittele, jos on yhtään isompi asunto tai vaativampia roskia, johonkin pikkupölyihin tai seesaminsiemeniin se tehoaa kyllä ;) Dysonia minäkin suosittelen, mutta löytyy niitä halvempiakin hyviä, esim. Voltalta.

  1. Siis nimenomaan tuollaiseen seesaminsiemenien imurointiin sen haluaisinkin. En siis käyttäisi sitä tietenkään normaalin imurin tapaan vaan ihan vain tuollaiseen muutaman neliön keittiön siivoamiseen :)

 2. Ergorapidoa en suosittele, jos on yhtään isompi asunto tai vaativampia roskia, johonkin pikkupölyihin tai seesaminsiemeniin se tehoaa kyllä ;) Dysonia minäkin suosittelen, mutta löytyy niitä halvempiakin hyviä, esim. Voltalta.

 3. Haha, voi noita miehiä :) Meillä on Ergorapido, jonka joskus Hulluilta Päiviltä kotiutin. Keittiön päivittäiseen pintasiivoukseen kapistus on juuri hyvä ja osoittautunut hyväksi sellaisissa paniikkitilanteissa, kun joku on tulossa yllätyskäynnille ja joka nurkasta löytyy villakoiria. Sillä ne saa nopeasti piiloon.
  Mihinkään koko asunnon siivoamiseen siitä ei ole (oma mieheni kyllä kerran lähti imuroimaan sillä 74 neliötä, heh), koska akku ei kestä kovinkaan kauaa ja säiliökin täytyy aika nopeasti ja täytyy tyhjentää vähän väliä. Imutehokaan ei luonnollisesti ole tavallisen ison imurin luokkaa, mutta kyllä se ne jauhot ja leivänmurut hyvin ottaa. Mutta plussaa siis helppo liikuteltavuus päivittäisessä käytössä ja ulkonäkö, joka kestää katseet näkyvälläkin paikalla :)

  1. Niin. Sen pettymyksen määrä kun näin pakettini :D

   Joo, juuri tuollaiseen tarkoitukseen sen haluaisin. Aamulla kun kahvinpurut ovat lattialla, niin se on niin äärettömän työlästä lähteä raahailemaan sitä kapistusta hirveessä kiireessä :/

   Siis pitäisin sen nimenomaan käteni ulottuvilla ja näkyvillä, sillä meidän keittiössä on ties mitä milloinkin lattialla. Oman entinen imurini kyllä säilyttäisin kaapissa viikkosiivousta varten :)

 4. Haha, voi noita miehiä :) Meillä on Ergorapido, jonka joskus Hulluilta Päiviltä kotiutin. Keittiön päivittäiseen pintasiivoukseen kapistus on juuri hyvä ja osoittautunut hyväksi sellaisissa paniikkitilanteissa, kun joku on tulossa yllätyskäynnille ja joka nurkasta löytyy villakoiria. Sillä ne saa nopeasti piiloon.Mihinkään koko asunnon siivoamiseen siitä ei ole (oma mieheni kyllä kerran lähti imuroimaan sillä 74 neliötä, heh), koska akku ei kestä kovinkaan kauaa ja säiliökin täytyy aika nopeasti ja täytyy tyhjentää vähän väliä. Imutehokaan ei luonnollisesti ole tavallisen ison imurin luokkaa, mutta kyllä se ne jauhot ja leivänmurut hyvin ottaa. Mutta plussaa siis helppo liikuteltavuus päivittäisessä käytössä ja ulkonäkö, joka kestää katseet näkyvälläkin paikalla :)

 5. Oh my god! NO! You can’t ask your boyfriend for a vacuum as a birthday gift! I say ‘no’ :)
  You need jewellry, purse, clothes, no vacuum. Plates are allowed :)
  See you SOON beibi!

 6. Oh my god! NO! You can’t ask your boyfriend for a vacuum as a birthday gift! I say ‘no’ :)You need jewellry, purse, clothes, no vacuum. Plates are allowed :)See you SOON beibi!

 7. Niin, jos tarvitsisin isomman imurin, niin Dyson olisi kyllä ensimmäisenä :)Ystäväni tosin tokaisi että se pitää samanlaista ääntä kuin joku heiluisi katuporan kanssa sisällä, joten imurointi ei ole ihan kovin miellyttävää..

 8. Siis nimenomaan tuollaiseen seesaminsiemenien imurointiin sen haluaisinkin. En siis käyttäisi sitä tietenkään normaalin imurin tapaan vaan ihan vain tuollaiseen muutaman neliön keittiön siivoamiseen :)

 9. Niin. Sen pettymyksen määrä kun näin pakettini :DJoo, juuri tuollaiseen tarkoitukseen sen haluaisin. Aamulla kun kahvinpurut ovat lattialla, niin se on niin äärettömän työlästä lähteä raahailemaan sitä kapistusta hirveessä kiireessä :/Siis pitäisin sen nimenomaan käteni ulottuvilla ja näkyvillä, sillä meidän keittiössä on ties mitä milloinkin lattialla. Oman entinen imurini kyllä säilyttäisin kaapissa viikkosiivousta varten :)

 10. Multa löytyi tuo Ergorapido kotoa. Kauniin näköinen, eikä tarvinnut piilotella. Harmikseni vain lopetti toimintansa reilun vuoden jälkeen. :( Mutta sen myönnän, että keittiö oli helppo ja nopea siivota, sillä kun leivon tai laitan ruokaa, puolet raaka-aineista on yleensä lattialla. :D

  Voi olla, että oma tuotteeni olin jonkinlainen maanantaikappale. Uutta himoaisin kovasti, mutta en osaa sitten sanoa hinta-laatu -suhteesta.

  1. Oh no. Jopas se tylsistyi nopeasti :(

   Juuri sitä haluan, sillä en kestä sitä kun ne seesamin ja ties mitkä siemenet pyöriävt jaloissa.

   No jos se edes kestäisi vuoden niin olisin enemmän kuin onnellinen :)))

 11. Multa löytyi tuo Ergorapido kotoa. Kauniin näköinen, eikä tarvinnut piilotella. Harmikseni vain lopetti toimintansa reilun vuoden jälkeen. :( Mutta sen myönnän, että keittiö oli helppo ja nopea siivota, sillä kun leivon tai laitan ruokaa, puolet raaka-aineista on yleensä lattialla. :DVoi olla, että oma tuotteeni olin jonkinlainen maanantaikappale. Uutta himoaisin kovasti, mutta en osaa sitten sanoa hinta-laatu -suhteesta.

 12. Sain tuon imurin kun olin raskaana. En mieheltäni vaan vanhemmiltani :D Olihan se näppärä, kun loppuaikana pienessä asunnossa kaikki oli vaikeaa ja kulkeminen hankalaa.
  Mutta kyllä imurin käyttö on nyt jäänyt. Mies sillä joskus siivoaa leivänmuruja lapsen tuolin alta, mutta itse käytän kyllä normaalia imuria ihan päivittän. Koska me ollaan kotona ja leikit pöyhivät tekstiileja, pölyäkin syntyy erilaisesti kuin kahdelle työssä käyvälle aikuiselle. Eli ei oikein voi verrata.

  Toi on kyllä näppärä, muttakunnon imurikin pitää olla. Dyson on hyvä, mutta hankala. Itse päädyin Mieleen, kun allergia- ja astmaliiton sivuilla sitä kehuttiin. Olen ollut tyytyväinen.

  Kivoja siivoushetkiä! :)

  1. Haha, miksi miehet ei ymmärrä, että niidenkin elämä helpottuisi jos tyttöystävillä/vaimoilla olisi kunnon välineet. Olen luvannut että silitän joka ikisen kauluspaidan jos saan haluamani silitysraudan :D

   Niin, siis haluaisin sen vain täydentämään siivoustarvike kokoelmaa, jolloin imuroiminenkin tuntuisi mielekkäältä :D

   Kiitos, niitä onkin tulossa :))

 13. Sain tuon imurin kun olin raskaana. En mieheltäni vaan vanhemmiltani :D Olihan se näppärä, kun loppuaikana pienessä asunnossa kaikki oli vaikeaa ja kulkeminen hankalaa.Mutta kyllä imurin käyttö on nyt jäänyt. Mies sillä joskus siivoaa leivänmuruja lapsen tuolin alta, mutta itse käytän kyllä normaalia imuria ihan päivittän. Koska me ollaan kotona ja leikit pöyhivät tekstiileja, pölyäkin syntyy erilaisesti kuin kahdelle työssä käyvälle aikuiselle. Eli ei oikein voi verrata.Toi on kyllä näppärä, muttakunnon imurikin pitää olla. Dyson on hyvä, mutta hankala. Itse päädyin Mieleen, kun allergia- ja astmaliiton sivuilla sitä kehuttiin. Olen ollut tyytyväinen.Kivoja siivoushetkiä! :)

  1. Hih, näin ton kaupassa ja tokaisin “näyttää tehokkaalta”.

   Muuten varmasti hyvä, mutta kun nimenomaan ehkä mielummin haluaisin sellaisen jossa on varsi. Mutta pitää ehdottomasti laittaa toi vaihtoehdoksi. Toi ois nimenomaan mun raksuttimen vaihtoehto ;)

  2. Minäkin olisin tullut suosittelemaan Dysonin rikkaimuria! Mielummin tehokas rikkaimuri kuin semitehokas varsi-imuri. Pieni kapistus on vielä helpompi kaivaa esiin ja sellaisellakin saa pikasiivouksen tehtyä. Vaikka näyttääkin paljon kummallisemmalta ja teknisemmältä. ;)

 14. Meillä oli minun entisessä työpaikassa tuollainen. Se vaan ei koskaan päässyt latinkiin niin eihän sitä koskaan käytettykään, tiiä häntä käyttävätkö vieläkään :D Eilen juuri mietin että oispa kiva kun ois pieni imuri kun jääkaapin korjaaja kävi ja imuroin muka näkymättömästi äkkiä kaapin takana olleet pölyt (ihme kyllä oli vähän pölyä). Oisin voinu imuroida vähän paremminkin ja pyyhkiä märällä rätillä pölytkin mutta en viittiny alkaa siinä siivoamaan :D Kysy se korjaaja kun sai hommansa tehtyä ja oli valmis laittaa kaapin takaisin että saitko pyyhittyä, mie vaan joo :D En tiiä onko muut samanlaisia kun joku harvoin liikuteltava juttu (jääkaappi, hella, pesukone) otetaan paikoiltaan että sitä pitää heti olla luutujen ja imurin kanssa paikalla :D

  1. Heh :D

   Joo, siis en edes halua tietää miltä meidän lieden takana näyttää. Kerran yritin siivota sieltä, mutta en jaksanut siirtää hellaa mihinkään :/. Eli sitä ei ole siivottu ainakaan viimeiseen vuoteen.

 15. Meillä oli minun entisessä työpaikassa tuollainen. Se vaan ei koskaan päässyt latinkiin niin eihän sitä koskaan käytettykään, tiiä häntä käyttävätkö vieläkään :D Eilen juuri mietin että oispa kiva kun ois pieni imuri kun jääkaapin korjaaja kävi ja imuroin muka näkymättömästi äkkiä kaapin takana olleet pölyt (ihme kyllä oli vähän pölyä). Oisin voinu imuroida vähän paremminkin ja pyyhkiä märällä rätillä pölytkin mutta en viittiny alkaa siinä siivoamaan :D Kysy se korjaaja kun sai hommansa tehtyä ja oli valmis laittaa kaapin takaisin että saitko pyyhittyä, mie vaan joo :D En tiiä onko muut samanlaisia kun joku harvoin liikuteltava juttu (jääkaappi, hella, pesukone) otetaan paikoiltaan että sitä pitää heti olla luutujen ja imurin kanssa paikalla :D

 16. Minulla on tuo kyseinen imuri ollut nyt 4-5 vuotta. Täytyy sanoa että kyllä se jossain kohti tuota matkaa on menettänyt tehonsa, sillä joudun lisäksi ottamaan mopilla. Myöskin se lähinnä “pyörittää” pölyä kuin imee sitä. Minulla on siis pienen pieni yksiö jossa tuo on ollut ainoana imurina, sillä ei sellaiselle perinteiselle ole ollut tilaa. Mutta suosittelisin tätä kuitenkin, sillä kestää varmasti pidempään jos ihan vaan ns keittiössä sitä käyttää ja iso plussa pölypussittomuudesta- todella helppo putsata! Aijon kyllä investoida pian uuteen samanlaiseen, on niin kivan näköinenkin.

  1. Siis nimenomaan ajattelin sitä käyttää vain keittiössä ja muut paikat imuroisin normaalilla imurilla :)
   Niin on, aika näppärän näköinen!

   1. Oli pakko etsiä tämä viestiketju esiin, sillä nyt syttyi kyllä valopallo päässä. Kuten mainitsin että oma imurini on jo parhaat päivänsä nähnyt- otin nyt lainaan siskoltani tämän ergorabidon uudemman mallin, joka on tuo mikä kuvassakin näkyy. Täytyy todeta että uudempi ja vanhempi malli eroaa huomattavasti toistaan, mikä saattaa selittää osaltaan eri käyttökokemusksia! Vanha imurini imuroi alussa kepeästi koko 24 neliötäni, oikeinkin tehokkaasti. Jotenka onkin ymmärrettävää ettei kestänyt 4 vuotta pidempään joka päiväistä käyttöä. Tämä uudempi taas hurisee sellaista turbo vauhtia etten ennätä edes puoleen väliin kun akku on jo tyhjä. Kyseinen kappale on ollut siskollani käytössä alle vuoden, eli vähän käytetty joten ei pysty vielä samonaan kauanko kestää lopulta- mutta joka tapauksessa imurit ovat todella erilaiset! Oli pakko tulla vielä kommentoimaan asiaa, toivottavasti kuitenkin palvelee kettiö käytössä pitkään! :)

 17. Minulla on tuo kyseinen imuri ollut nyt 4-5 vuotta. Täytyy sanoa että kyllä se jossain kohti tuota matkaa on menettänyt tehonsa, sillä joudun lisäksi ottamaan mopilla. Myöskin se lähinnä “pyörittää” pölyä kuin imee sitä. Minulla on siis pienen pieni yksiö jossa tuo on ollut ainoana imurina, sillä ei sellaiselle perinteiselle ole ollut tilaa. Mutta suosittelisin tätä kuitenkin, sillä kestää varmasti pidempään jos ihan vaan ns keittiössä sitä käyttää ja iso plussa pölypussittomuudesta- todella helppo putsata! Aijon kyllä investoida pian uuteen samanlaiseen, on niin kivan näköinenkin.

 18. Itselläni oli Ergorapido, oranssina :) tykkäsin siitä pienen kodin siivouksessa (36m2) mutta siitä kului akku aika nopsaan ja akun teho puolittui mielestäni hieman liian nopeasti. Pikkuimuri Ergossa oli kyllä loppuun asti loistava!

  1. Jossakin luvattiin, että se akku kestäisi 20 min, mutta siinä ajassa olen imuroinut tulevan keittiömme jo monen monta kertaa. Kotimme pienenee hieman, mutta isommalle imurille on siltikin käyttöä vielä tulevaisuudessakin :)

 19. Itselläni oli Ergorapido, oranssina :) tykkäsin siitä pienen kodin siivouksessa (36m2) mutta siitä kului akku aika nopsaan ja akun teho puolittui mielestäni hieman liian nopeasti. Pikkuimuri Ergossa oli kyllä loppuun asti loistava!

 20. Oh no. Jopas se tylsistyi nopeasti :(Juuri sitä haluan, sillä en kestä sitä kun ne seesamin ja ties mitkä siemenet pyöriävt jaloissa.No jos se edes kestäisi vuoden niin olisin enemmän kuin onnellinen :)))

 21. Haha, miksi miehet ei ymmärrä, että niidenkin elämä helpottuisi jos tyttöystävillä/vaimoilla olisi kunnon välineet. Olen luvannut että silitän joka ikisen kauluspaidan jos saan haluamani silitysraudan :DNiin, siis haluaisin sen vain täydentämään siivoustarvike kokoelmaa, jolloin imuroiminenkin tuntuisi mielekkäältä :DKiitos, niitä onkin tulossa :))

 22. Hih, näin ton kaupassa ja tokaisin “näyttää tehokkaalta”.Muuten varmasti hyvä, mutta kun nimenomaan ehkä mielummin haluaisin sellaisen jossa on varsi. Mutta pitää ehdottomasti laittaa toi vaihtoehdoksi. Toi ois nimenomaan mun raksuttimen vaihtoehto ;)

 23. Heh :DJoo, siis en edes halua tietää miltä meidän lieden takana näyttää. Kerran yritin siivota sieltä, mutta en jaksanut siirtää hellaa mihinkään :/. Eli sitä ei ole siivottu ainakaan viimeiseen vuoteen.

 24. Siis nimenomaan ajattelin sitä käyttää vain keittiössä ja muut paikat imuroisin normaalilla imurilla :)Niin on, aika näppärän näköinen!

 25. Jossakin luvattiin, että se akku kestäisi 20 min, mutta siinä ajassa olen imuroinut tulevan keittiömme jo monen monta kertaa. Kotimme pienenee hieman, mutta isommalle imurille on siltikin käyttöä vielä tulevaisuudessakin :)

 26. Minun pienstä yksiöstä löytyy juurikin kyseisen kuvan imuri. Parhain joululahja koskaan, en tiedä miten olen koskaan pärjännyt ilman! :)

 27. Minun pienstä yksiöstä löytyy juurikin kyseisen kuvan imuri. Parhain joululahja koskaan, en tiedä miten olen koskaan pärjännyt ilman! :)

 28. Moikka. Meillä on juuri tuollainen kuvassa oleva imuri keittiössä, ja minusta se on suoraan sanottuvan aivan surkea. Kannattaa laittaa johonkin muuhun rahat. :)

  1. Mielenkiintoista, että koette imurin niin eri tavalla.. Siis haluaisin sen vain ihan apuimuriksi eli en imuroisi sen kanssa ihan kuin vain pikkuisia muruja :)

   Kiitos kumminkin, että kerroit mieleipiteesi!

 29. Moikka. Meillä on juuri tuollainen kuvassa oleva imuri keittiössä, ja minusta se on suoraan sanottuvan aivan surkea. Kannattaa laittaa johonkin muuhun rahat. :)

 30. Mun luo muutti mieheni lisäksi juurikin Ergorapido ja mielestäni on kyllä loisto vehje! Tykkään sen helppokäyttöisyydestä ja varressa kiinni olevasta rikkaimurista. :)

  1. Mulla on ollut sellainen pieni rikkaimuri, mutta sillä ei oikeesti tehnyt mitään. Se ei siis kertakaikkiaan toiminut. Sen takia haluaisinkin tietää, että miten imuri on teillä käyttäytynyt :)Käytin sitä kumminkin ihan vain muutaman kerran enkä nyt välttämättä saanut ihan todenmukaista kuvaa siitä :)

 31. Mun luo muutti mieheni lisäksi juurikin Ergorapido ja mielestäni on kyllä loisto vehje! Tykkään sen helppokäyttöisyydestä ja varressa kiinni olevasta rikkaimurista. :)

 32. En voi minäkään suositella. Vanhemmiltani tuollainen löytyy ja vuoden jälkeen sen käyttö oli jäänyt kokonaan. Ei se jaksanut imeä koirankarvoja nurkista ja leivänmurujenkin kanssa oli niin ja näin. Lisäksi akku oli ihan surkea. Sille kävi ihan kuten läppäreidenkin akuille, ekan puoli vuotta kesti luvatun ajan ja takuun loppuessa enää murto-osan.

  Harmittaa kyllä ettei ollut oikeasti toimiva tuote, koska tuollainen olisi unelma. Se keittiön lattia vaan tulee hetkessä täyteen murusia ja sitten ne kulkeutuvat jalkapohjissa ympäri huushollia. Enkä ainakaan minä jaksa olla koko aikaa imuroimassa.

 33. En voi minäkään suositella. Vanhemmiltani tuollainen löytyy ja vuoden jälkeen sen käyttö oli jäänyt kokonaan. Ei se jaksanut imeä koirankarvoja nurkista ja leivänmurujenkin kanssa oli niin ja näin. Lisäksi akku oli ihan surkea. Sille kävi ihan kuten läppäreidenkin akuille, ekan puoli vuotta kesti luvatun ajan ja takuun loppuessa enää murto-osan. Harmittaa kyllä ettei ollut oikeasti toimiva tuote, koska tuollainen olisi unelma. Se keittiön lattia vaan tulee hetkessä täyteen murusia ja sitten ne kulkeutuvat jalkapohjissa ympäri huushollia. Enkä ainakaan minä jaksa olla koko aikaa imuroimassa.

 34. Meillä on kotona 3 imuria (ollaan hieman geekkejä, ei niinkään siivousintoilijoita): iRobot robotti, Dyson ja tuo Ergorapido. Käytän niitä juuri tuolla kuvaamallasi tavalla, eli toi varrellinen on loistava just pieniin sotkuihin, keittiöön ja portaisiin. Meiän on kyllä jo useamman vuoden vanha mutta toimii edelleen hyvin, eikä akku mun mielestä oo mitenkään erityisen huono, latailen sitä silloin tällöin. Robotin laitan olohuoneeseen pörräämään aika ajoin ja mieheni imuroi sitten koko huushollin Dysonilla silloin kun jaksaa:). Eli suosittelen!

  1. Oooh, no jo nyt on kilpavarustelua :D

   Niin, toi iRobot on varmasti kätevä kun sen voi jättää kotiin vaan pyörimään. Lähteekö sun mielestä Dysonista kamala ääni? Ystävä sanoi ettei tee edes mieli imuroida kun se kuulostaa siltä että joku heiluisi katuporan kanssa sisätiloissa.

 35. Meillä on kotona 3 imuria (ollaan hieman geekkejä, ei niinkään siivousintoilijoita): iRobot robotti, Dyson ja tuo Ergorapido. Käytän niitä juuri tuolla kuvaamallasi tavalla, eli toi varrellinen on loistava just pieniin sotkuihin, keittiöön ja portaisiin. Meiän on kyllä jo useamman vuoden vanha mutta toimii edelleen hyvin, eikä akku mun mielestä oo mitenkään erityisen huono, latailen sitä silloin tällöin. Robotin laitan olohuoneeseen pörräämään aika ajoin ja mieheni imuroi sitten koko huushollin Dysonilla silloin kun jaksaa:). Eli suosittelen!

 36. Mielenkiintoista, että koette imurin niin eri tavalla.. Siis haluaisin sen vain ihan apuimuriksi eli en imuroisi sen kanssa ihan kuin vain pikkuisia muruja :)Kiitos kumminkin, että kerroit mieleipiteesi!

 37. Mulla on ollut sellainen pieni rikkaimuri, mutta sillä ei oikeesti tehnyt mitään. Se ei siis kertakaikkiaan toiminut. Sen takia haluaisinkin tietää, että miten imuri on teillä käyttäytynyt :)Käytin sitä kumminkin ihan vain muutaman kerran enkä nyt välttämättä saanut ihan todenmukaista kuvaa siitä :)

  1. Hmmm. Kiitos paljon tuosta linkistä! Sehän näyttää vielä tosi kauniillekin :))

   Mun pitää ehdottomasti heti ensi viikolla mennä Verkkokauppaan kokeilemaan näitä imureita joita olette suositelleet :)

 38. Meiltä löytyy myös tuo imuri ja on ollut ihan loistava. Hyvin riittää akku koko asunnon imuroimiseen ja säiliö on todella helppo tyhjentää. Suosittelen :)

 39. Meiltä löytyy myös tuo imuri ja on ollut ihan loistava. Hyvin riittää akku koko asunnon imuroimiseen ja säiliö on todella helppo tyhjentää. Suosittelen :)

 40. Meiltä löytyy tuo Ergorapido ja ihan paras joululahja ;) on siis ollut käytössä nyt 4 kk ja ainakin vielä toimii oikein hyvin. Just keittiön siivoukseen mullakin se on!

 41. Meiltä löytyy tuo Ergorapido ja ihan paras joululahja ;) on siis ollut käytössä nyt 4 kk ja ainakin vielä toimii oikein hyvin. Just keittiön siivoukseen mullakin se on!

 42. Minäkin olisin tullut suosittelemaan Dysonin rikkaimuria! Mielummin tehokas rikkaimuri kuin semitehokas varsi-imuri. Pieni kapistus on vielä helpompi kaivaa esiin ja sellaisellakin saa pikasiivouksen tehtyä. Vaikka näyttääkin paljon kummallisemmalta ja teknisemmältä. ;)

 43. En suosittele myöskään Ergorapidoa. Olen testaillut molempia sekä Dysonin Varsi-imuria sekä Electroluxin Ergorapidoa ja todellakin suosittelen Dysonia! Imuteho paljon parempi eikä katoa. Dysoneita meiltä löytyy pari ja todellakin kannattaa panostaa laatuun! Dysoneissa ei imuteho katoa ja roskat on helppo kaataa roskikseen säiliöstä. Tässä varsi-imuri mallissa on on myös rikkaimuri samassa kun irrottaa tuon varren pois. Näillä tulee myös imuroitua silloin tällöin lasinsiruja kuitenkin keittiössä niin säiliö ei välitä niistäkään (testattu), kun taas edullisimpien versioiden säiliöt eivät saata hyvinkään kestää niitä… Plus että harvempi valmistaja lupaa 5 vuoden takuuta!

  1. Kiitos paljon kommentistasi :)

   Mun pitää nyt todellakin miettiä että millaisen imurin ostan. Kaikki oikeastaan riippuu siitä mahtuuko tuo Dyson meidän keittiön kaappiin. Haluan että uusi imurini on minua lähellä ja aina käden ulottuvilla. Ergorapidoa voisin helposti säilyttää ihan esillä, mutta tuo Dyson ei nyt näytä niin vievältä, että haluaisin sen olevan koko ajan esillä..

   Katsotaan ensi viikolla mikä meille tulee :)

 44. En suosittele myöskään Ergorapidoa. Olen testaillut molempia sekä Dysonin Varsi-imuria sekä Electroluxin Ergorapidoa ja todellakin suosittelen Dysonia! Imuteho paljon parempi eikä katoa. Dysoneita meiltä löytyy pari ja todellakin kannattaa panostaa laatuun! Dysoneissa ei imuteho katoa ja roskat on helppo kaataa roskikseen säiliöstä. Tässä varsi-imuri mallissa on on myös rikkaimuri samassa kun irrottaa tuon varren pois. Näillä tulee myös imuroitua silloin tällöin lasinsiruja kuitenkin keittiössä niin säiliö ei välitä niistäkään (testattu), kun taas edullisimpien versioiden säiliöt eivät saata hyvinkään kestää niitä… Plus että harvempi valmistaja lupaa 5 vuoden takuuta!

 45. Ergorapido kehiin vain, on totaalisesti ollut yksi parhaista hankinnoista (KIITTI CHAR ja hänen postauksensa!) muuttomme jälkeen.
  Meillä on siis kaksikerroksinen kämppä ja päätin, että en todellakaan rupea roudaamaan mitään Dysoneita/Voltia yläkertaan, vaan ostimme Ergon yläkertaan. Täydellinen laite, imuroi oikein hyvin vajaa 50m2(eli yläkerran kokonaan), toki isolla imurilla joutuu aina välillä vetelemään, mutta joo-o, kyllä se on hyvä!! :)

  Ja jo muotoilultaan se on niin näpsäkkä, ettei tartte sitä jemmata minnekkään. Ei muuta, kun hankintalistalle. :)

  1. Hah,

   Se Charimus on vähän sellainen ;)

   Siis meidän koko asuntohan tulee olemaan alle 50 neliötä, niin luulisi tuolla nyt pärjäävän ainakin siinä keittiössä :)

   Ei tarvitse jemmailla, sehän siinä juuri parasta onkin sillä siten se on koko ajan käden ulottuvilla :)

 46. Ergorapido kehiin vain, on totaalisesti ollut yksi parhaista hankinnoista (KIITTI CHAR ja hänen postauksensa!) muuttomme jälkeen. Meillä on siis kaksikerroksinen kämppä ja päätin, että en todellakaan rupea roudaamaan mitään Dysoneita/Voltia yläkertaan, vaan ostimme Ergon yläkertaan. Täydellinen laite, imuroi oikein hyvin vajaa 50m2(eli yläkerran kokonaan), toki isolla imurilla joutuu aina välillä vetelemään, mutta joo-o, kyllä se on hyvä!! :)Ja jo muotoilultaan se on niin näpsäkkä, ettei tartte sitä jemmata minnekkään. Ei muuta, kun hankintalistalle. :)

 47. Robotti-imuri on aika kätevä ja kevyt kantaa :) minäkin olen muuttamassa. Ainoa huono puoli robotti-imurissa on se ettei se siivoa pieniä nurkkia kun ei mahdu

  1. Niin, ne kun on pyöreitä niin ne ei mahdu nurkkiin asti.. Siis jos minulla olisi lapsia tai koira niin ostaisin tuollaisen robotin heti. Meillä oli tammikuussa hoidossa pieni karvatassu ja vaikka oli talvi niin jostain sitä hiekkaa aina kertyi, eli sain olla raahaamassa sitä painavaa kapistusta kahta kauheammin :D

 48. Robotti-imuri on aika kätevä ja kevyt kantaa :) minäkin olen muuttamassa. Ainoa huono puoli robotti-imurissa on se ettei se siivoa pieniä nurkkia kun ei mahdu

 49. Oooh, no jo nyt on kilpavarustelua :DNiin, toi iRobot on varmasti kätevä kun sen voi jättää kotiin vaan pyörimään. Lähteekö sun mielestä Dysonista kamala ääni? Ystävä sanoi ettei tee edes mieli imuroida kun se kuulostaa siltä että joku heiluisi katuporan kanssa sisätiloissa.

 50. Hmmm. Kiitos paljon tuosta linkistä! Sehän näyttää vielä tosi kauniillekin :))Mun pitää ehdottomasti heti ensi viikolla mennä Verkkokauppaan kokeilemaan näitä imureita joita olette suositelleet :)

 51. Hah,Se Charimus on vähän sellainen ;)Siis meidän koko asuntohan tulee olemaan alle 50 neliötä, niin luulisi tuolla nyt pärjäävän ainakin siinä keittiössä :)Ei tarvitse jemmailla, sehän siinä juuri parasta onkin sillä siten se on koko ajan käden ulottuvilla :)

 52. Kiitos paljon kommentistasi :)Mun pitää nyt todellakin miettiä että millaisen imurin ostan. Kaikki oikeastaan riippuu siitä mahtuuko tuo Dyson meidän keittiön kaappiin. Haluan että uusi imurini on minua lähellä ja aina käden ulottuvilla. Ergorapidoa voisin helposti säilyttää ihan esillä, mutta tuo Dyson ei nyt näytä niin vievältä, että haluaisin sen olevan koko ajan esillä..Katsotaan ensi viikolla mikä meille tulee :)

 53. Niin, ne kun on pyöreitä niin ne ei mahdu nurkkiin asti.. Siis jos minulla olisi lapsia tai koira niin ostaisin tuollaisen robotin heti. Meillä oli tammikuussa hoidossa pieni karvatassu ja vaikka oli talvi niin jostain sitä hiekkaa aina kertyi, eli sain olla raahaamassa sitä painavaa kapistusta kahta kauheammin :D

 54. Meillä on sekä Ergorapido että Dysonin Animal-malli. Ergo on tosi kätsy pikkuimurointiin ja se nököttää keittiön nurkassa niin tulee myös käytettyä. Dyson meillä on ollut viime kesästä asti enkä ole vieläkään oikein vakuuttunut siitä… Kantsii tosiaan miettiä mahtuuko se siivouskomeroon, vie aika paljon tilaa. Muutenkin on jotenkin hankala vetää perässä, ei kulje kunnolla. Ja vaikka pussiton imuri on hyväkin juttu, on se säiliön tyhjennys aika sotkuista puuhaa. Ja jos ei halua kovin äänekästä imuria, ei kannata Dysonia hankkia, varsinkin turbiinisuulakkeella imuroidessa koko huusholli raikaa. No, kyllä se sit hyvin imeekin. Jos nyt hankkisin imurin, miettisin kyllä jotain muuta.

  1. Kiitos paljon kommentistasi :)

   Olen ymmärtänyt, että tuo Dyson on nimenomaan ihan hirmuisen äänekäs.

   Hih, en enää tiedä mitä teen tuon Ergorapidon kanssa, sillä olette olleet puolesta ja vastaan. Hih, ehkä ostan vain sen rikkalapion :D

 55. Meillä on sekä Ergorapido että Dysonin Animal-malli. Ergo on tosi kätsy pikkuimurointiin ja se nököttää keittiön nurkassa niin tulee myös käytettyä. Dyson meillä on ollut viime kesästä asti enkä ole vieläkään oikein vakuuttunut siitä… Kantsii tosiaan miettiä mahtuuko se siivouskomeroon, vie aika paljon tilaa. Muutenkin on jotenkin hankala vetää perässä, ei kulje kunnolla. Ja vaikka pussiton imuri on hyväkin juttu, on se säiliön tyhjennys aika sotkuista puuhaa. Ja jos ei halua kovin äänekästä imuria, ei kannata Dysonia hankkia, varsinkin turbiinisuulakkeella imuroidessa koko huusholli raikaa. No, kyllä se sit hyvin imeekin. Jos nyt hankkisin imurin, miettisin kyllä jotain muuta.

 56. Ergorapidoa en suositte. Onhan se siis tyylikkään näköinen, mutta kolmen sukupolven kokemuksella en suosittele :D Mummollani, äidilläni ja minulla on kaikilla OLLUT tuo, mutta kaikissa tapauksissa imuri on lopettanut toimintansa vuoden kahden kuluessa.

  1. Oh no, tuosta pitäisi ehdottomasti ilmoittaa Electroluxille, että heidän imuri ei toimi kunnolla. Voisin copy pasteta tämän keskustelun ja laittaa heille tiedoksi että miten kuluttajat kokevat heidän imurinsa.. Tulisi heillekin arvokasta tietoa miten kehittää heidän tuotteitaan :)

 57. Ergorapidoa en suositte. Onhan se siis tyylikkään näköinen, mutta kolmen sukupolven kokemuksella en suosittele :D Mummollani, äidilläni ja minulla on kaikilla OLLUT tuo, mutta kaikissa tapauksissa imuri on lopettanut toimintansa vuoden kahden kuluessa.

 58. en voi kyllä suositella minäkään :(
  Minulla, siskollani ja äitilläni imuri on hyytynyt lähes käyttökelvottomaksi, ja hyvin äkkiä käyttöön oton jälkeen. Oman imurini teho ei kestänyt edes 2 viikkoa! (rikkaimuri toimii joten kuten yhä, mutta muuten imuri ei ime edes sitä yhtä sesaaminsiementä :// harmittaa että hukkasin ostokuitin samoin tein, oisin muussa tapauksessa heti palauttanut kapistuksen, koska eihän sillä tee mitään. Juuri keittiön siivoukseen tarvisin itsellenikin helpotusta!

  1. Vo miten tylsä juttu. Muistathan että sinullaon kuluttajana oikeus valittaa ilman kuittiakin!!

   Nyt alan todellakin epäröimään tuon imurin ostoa..

 59. en voi kyllä suositella minäkään :(Minulla, siskollani ja äitilläni imuri on hyytynyt lähes käyttökelvottomaksi, ja hyvin äkkiä käyttöön oton jälkeen. Oman imurini teho ei kestänyt edes 2 viikkoa! (rikkaimuri toimii joten kuten yhä, mutta muuten imuri ei ime edes sitä yhtä sesaaminsiementä :// harmittaa että hukkasin ostokuitin samoin tein, oisin muussa tapauksessa heti palauttanut kapistuksen, koska eihän sillä tee mitään. Juuri keittiön siivoukseen tarvisin itsellenikin helpotusta!

 60. Heippa! En voi suositella, hommasin kun ajattelin että tolla on nopea ottaa lapsi/koiraperheessä roskat ja vierivät kivet pois, mutta ei siitä ollut siihen hommaan. Todella raivostuttava kapistus, myin sitten huuto.netissä pois.

  1. Voihan nenä! Laitan näitä teidän kokemuksia ehdottomasti Electroluxille sillä onhan tämä nyt todella valitettavaa, että teillä on noin huonoja kokemuksia :/

 61. Heippa! En voi suositella, hommasin kun ajattelin että tolla on nopea ottaa lapsi/koiraperheessä roskat ja vierivät kivet pois, mutta ei siitä ollut siihen hommaan. Todella raivostuttava kapistus, myin sitten huuto.netissä pois.

 62. Pieni tunnustus sinulle minulta. :)http://imageblackandwhite.blogspot.com/2012/04/tunnustus-versatile-blogger-award.html

 63. Meillä on KOLMAS Ergorapido menossa ja tämä kolmas tuntuu kyllä edellisiä laadukkaammalta, edelliset ovat kestäneet juuri yli takuun.
  Kunnon iso imuri meillä on Dyson ja se on hyvä,paitsi että siinä on lyhyt johto.
  MUTTA, Dysonin rikkaimuri löytyy myös ja se on supersurkea!!!!! Olen jopa palauttanut sen Stockalle, josta se meni takuuhuoltoon, mutt tuli ihan yhtä tehottomana takaisin. Sen imukyky on surkea, se puhaltaa enemmän ilmaa ulos kuin imee pölyä, älä vaan osta sitä.

  1. Voi ei miten huonoa tuuria :/

   En nyt kyllä enää tiedä, että minkälaisen imurin sitä pitäisi ostaa sillä onhan tuo nyt oikeasti ikävää jos imuri ei kestä edes vuotta..

 64. Meillä on KOLMAS Ergorapido menossa ja tämä kolmas tuntuu kyllä edellisiä laadukkaammalta, edelliset ovat kestäneet juuri yli takuun.Kunnon iso imuri meillä on Dyson ja se on hyvä,paitsi että siinä on lyhyt johto.MUTTA, Dysonin rikkaimuri löytyy myös ja se on supersurkea!!!!! Olen jopa palauttanut sen Stockalle, josta se meni takuuhuoltoon, mutt tuli ihan yhtä tehottomana takaisin. Sen imukyky on surkea, se puhaltaa enemmän ilmaa ulos kuin imee pölyä, älä vaan osta sitä.

  1. Hmm. En nyt enää tiedä mitä tehdä tuon imurin kanssa koska teillä on niin erilaisia kokemuksia. Minulla oli sellainen pieni rikkaimuri, mutta se oli aivan supersurkea ja heitin sen roskiin kahden kuukauden jälkeen. Niin en nyt enää jaksaisi laittaa rahaa toiseen imuriin mikä ei välttämättä toimi :(

 65. Minulta löytyy Ergorapido pinkkinä. ;) Tällä hetkellä se asustaa häkkikomerossa, sillä ei se akku kestä kunnolla imuroimista, kuin ehkä pienen yksiön verran. =) Jos keittiön pikaiseen siivoamiseen sitä harkitsee, niin siihen se voi olla ihan hyvä.

  1. Niin, sellaiseen juuri sen olin ajatellutkin. Ihan vain pikasiivousta varten. Esimerkiksi tänään kun kahvinpavut lentivät lattialle muun muuttokaaoksen sekaan, niin mielessäni kävi taas se ajatus, “jos mulla ois se imuri” :D

 66. Minulta löytyy Ergorapido pinkkinä. ;) Tällä hetkellä se asustaa häkkikomerossa, sillä ei se akku kestä kunnolla imuroimista, kuin ehkä pienen yksiön verran. =) Jos keittiön pikaiseen siivoamiseen sitä harkitsee, niin siihen se voi olla ihan hyvä.

 67. Kiitos paljon kommentistasi :)Olen ymmärtänyt, että tuo Dyson on nimenomaan ihan hirmuisen äänekäs.Hih, en enää tiedä mitä teen tuon Ergorapidon kanssa, sillä olette olleet puolesta ja vastaan. Hih, ehkä ostan vain sen rikkalapion :D

 68. Oh no, tuosta pitäisi ehdottomasti ilmoittaa Electroluxille, että heidän imuri ei toimi kunnolla. Voisin copy pasteta tämän keskustelun ja laittaa heille tiedoksi että miten kuluttajat kokevat heidän imurinsa.. Tulisi heillekin arvokasta tietoa miten kehittää heidän tuotteitaan :)

 69. Vo miten tylsä juttu. Muistathan että sinullaon kuluttajana oikeus valittaa ilman kuittiakin!! Nyt alan todellakin epäröimään tuon imurin ostoa..

 70. Voihan nenä! Laitan näitä teidän kokemuksia ehdottomasti Electroluxille sillä onhan tämä nyt todella valitettavaa, että teillä on noin huonoja kokemuksia :/

 71. Voi ei miten huonoa tuuria :/En nyt kyllä enää tiedä, että minkälaisen imurin sitä pitäisi ostaa sillä onhan tuo nyt oikeasti ikävää jos imuri ei kestä edes vuotta..

 72. Hmm. En nyt enää tiedä mitä tehdä tuon imurin kanssa koska teillä on niin erilaisia kokemuksia. Minulla oli sellainen pieni rikkaimuri, mutta se oli aivan supersurkea ja heitin sen roskiin kahden kuukauden jälkeen. Niin en nyt enää jaksaisi laittaa rahaa toiseen imuriin mikä ei välttämättä toimi :(

 73. Niin, sellaiseen juuri sen olin ajatellutkin. Ihan vain pikasiivousta varten. Esimerkiksi tänään kun kahvinpavut lentivät lattialle muun muuttokaaoksen sekaan, niin mielessäni kävi taas se ajatus, “jos mulla ois se imuri” :D

 74. Voi ei, nyt kyllä harmittaa! Olen havitellut samaa imuria jo jonkun aikaa, mutta nyt kun on paljon huonoja kokemuksia, niin luultavasti jää hankkimatta.

  Meillä on nyt reilun vuoden verran ollut käytössä Elextroluxin rikkaimuri, ja siihen olen ollut kohtuutyytyväinen. Imuri on hankittu keittiöön ja muihin (kissa-)asunnon pikkuroskiin. Rumahan tuo on, mutta meillä se on keittiön viereisessä pikkuvessassa jatkuvassa latauksessa.

  Imurin teho riittää mainiosti keittiön roskiin! Ehkäpä teilläkin toimisi tällainen imuri? Kaiken maailman pikkuroskat lattialla ja tasoilla se imee hyvin, samoin kahvipurut :) Leivon paljon, ja on aika näppärää imuroida jauhot rikkaimurilla ennen rättiin tarttumista. Siihen se ei ehkä ole paras ratkaisu, mutta kohtuullisen toimiva. Sitä imuria joutuu “sahaamaan” aika paljon keittiöntasoilla, jos haluaa koko tason puhtaaksi jauhoista, kun se suuaukko on niin pieni, mutta onneksi tehot tuntuvat riittävän suurimpiin jauhokasoihin.

  Monilla imuri tuntui hyytyvän noin vuoden käytön jälkeen, toivottavasti meidän pikkuimurilla on parempi tuuri.

 75. Voi ei, nyt kyllä harmittaa! Olen havitellut samaa imuria jo jonkun aikaa, mutta nyt kun on paljon huonoja kokemuksia, niin luultavasti jää hankkimatta.Meillä on nyt reilun vuoden verran ollut käytössä Elextroluxin rikkaimuri, ja siihen olen ollut kohtuutyytyväinen. Imuri on hankittu keittiöön ja muihin (kissa-)asunnon pikkuroskiin. Rumahan tuo on, mutta meillä se on keittiön viereisessä pikkuvessassa jatkuvassa latauksessa.Imurin teho riittää mainiosti keittiön roskiin! Ehkäpä teilläkin toimisi tällainen imuri? Kaiken maailman pikkuroskat lattialla ja tasoilla se imee hyvin, samoin kahvipurut :) Leivon paljon, ja on aika näppärää imuroida jauhot rikkaimurilla ennen rättiin tarttumista. Siihen se ei ehkä ole paras ratkaisu, mutta kohtuullisen toimiva. Sitä imuria joutuu “sahaamaan” aika paljon keittiöntasoilla, jos haluaa koko tason puhtaaksi jauhoista, kun se suuaukko on niin pieni, mutta onneksi tehot tuntuvat riittävän suurimpiin jauhokasoihin.Monilla imuri tuntui hyytyvän noin vuoden käytön jälkeen, toivottavasti meidän pikkuimurilla on parempi tuuri.

 76. Meillä on just toi Electroluxin joku malli ja sitä kyllä tulee käytettyä jos ei joka päivä niin ainakin joka toinen. Meillä tulee paljon kiviä ja roskia sisälle lastenrattaiden takia ja kaikki siitä tulevat roskat lähtee kans erittäin hyvin pois tuolla imurilla ja myös ne keittiön lattialla olevat roskat. Imuroin tuolla kyllä useasti koko asunnonkin, joskus vaan se akku loppuu kesken jos on enemmän roskia ja pölyjä ja menee enemmän aikaa sitten. Eli ainoaksi miinukseksi sanon tuon akun lyhyehkön keston (onkse nyt 20 minuuttia meillä olevassa mallissa) muuten tosi hyvä hankinta. En osais olla enää ilman. En tykkää kans yhtään raahata isoa imuria ja muutenkin hankalaa ja aikaa vievää jos on kiire.

 77. Meillä on just toi Electroluxin joku malli ja sitä kyllä tulee käytettyä jos ei joka päivä niin ainakin joka toinen. Meillä tulee paljon kiviä ja roskia sisälle lastenrattaiden takia ja kaikki siitä tulevat roskat lähtee kans erittäin hyvin pois tuolla imurilla ja myös ne keittiön lattialla olevat roskat. Imuroin tuolla kyllä useasti koko asunnonkin, joskus vaan se akku loppuu kesken jos on enemmän roskia ja pölyjä ja menee enemmän aikaa sitten. Eli ainoaksi miinukseksi sanon tuon akun lyhyehkön keston (onkse nyt 20 minuuttia meillä olevassa mallissa) muuten tosi hyvä hankinta. En osais olla enää ilman. En tykkää kans yhtään raahata isoa imuria ja muutenkin hankalaa ja aikaa vievää jos on kiire.

 78. Sain Ergorapidon lahjaksi viime lokakuussa ja olen tyytyväinen. Käytän sitä juurikin keittiön siivoukseen. Minulla on myös perinteinen imuri lisäksi. Ihan parhautta toi ergorapido kun on jauhoja ja muita murusia pitkin poikin :) Ei ole ollut akun kanssa ongelmia mutta en yritäkään imuroida sillä koko asuntoa :D suuren suura yksiötäni ;)

 79. Sain Ergorapidon lahjaksi viime lokakuussa ja olen tyytyväinen. Käytän sitä juurikin keittiön siivoukseen. Minulla on myös perinteinen imuri lisäksi. Ihan parhautta toi ergorapido kun on jauhoja ja muita murusia pitkin poikin :) Ei ole ollut akun kanssa ongelmia mutta en yritäkään imuroida sillä koko asuntoa :D suuren suura yksiötäni ;)

 80. Oli pakko etsiä tämä viestiketju esiin, sillä nyt syttyi kyllä valopallo päässä. Kuten mainitsin että oma imurini on jo parhaat päivänsä nähnyt- otin nyt lainaan siskoltani tämän ergorabidon uudemman mallin, joka on tuo mikä kuvassakin näkyy. Täytyy todeta että uudempi ja vanhempi malli eroaa huomattavasti toistaan, mikä saattaa selittää osaltaan eri käyttökokemusksia! Vanha imurini imuroi alussa kepeästi koko 24 neliötäni, oikeinkin tehokkaasti. Jotenka onkin ymmärrettävää ettei kestänyt 4 vuotta pidempään joka päiväistä käyttöä. Tämä uudempi taas hurisee sellaista turbo vauhtia etten ennätä edes puoleen väliin kun akku on jo tyhjä. Kyseinen kappale on ollut siskollani käytössä alle vuoden, eli vähän käytetty joten ei pysty vielä samonaan kauanko kestää lopulta- mutta joka tapauksessa imurit ovat todella erilaiset! Oli pakko tulla vielä kommentoimaan asiaa, toivottavasti kuitenkin palvelee kettiö käytössä pitkään! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*